Top 3 motivoivinta treenimusiikkia

Posted on Posted in Motivaatio, Muoti, Punttimimmi, Treeni, Yleinen

Mä olen aivan rikki! Ensimmäinen päivä vapaaotteluseminaaria takana = tänään on tullut jumpattua vähän vajaa 6h. SIIS KUUSI TUNTIA! 😀 Olin menossa kaverin tupareihin mutta olen niin loppu, että nyt kun menin sänkyyn makaamaan niin en taida nousta tästä enää ikinä. Tai ainakaan ennen huomista aamua kun seminaari jatkuu. Kirjoitan siitä lisää huomisen jälkeen, niin tulee yhtenäinen teksti. Ihan huippu fiilis kyllä ensimmäisestä päivästä, hyviä juttuja ja ahaa-elämyksiä.

 Koska musta ei tänään ole syvälliseen pohdintaan (tai mihinkään mikä vaatii aivotoimintaa), niin ajattelin toteuttaa jonkun aikaa mielessä olleen postauksen. Nimittäin listata mun top 3 motivoivinta musiikkia!

Nämä eivät välttämättä ole mun varsinaiset treenibiisit, mutta nämä kun pistää soimaan niin tulee sellainen motivaatioryöppy ihan jostain sydänjuurista asti! 😀 Jos ei ole täysi treenifiilis päällä ja nämä pistää soittamaan, niin johan lähtee! 😀 Ja ellei lähde, niin suosittelen vaihtamaan harrastusta esimerkiksi nypläämiseen…

Numero uno: Iron Maiden – Run to the Hills

2. AC/DC – TNT

 Tähän olisi voinut laittaa myös AC/DC – Thunderstruck, toinen vakiobiisi soittolistalla. Hämeenlinnan keikalle onkin jo liput ostettuna, onko joku teistä menossa? 🙂

3. Rocky IV – There’s no easy way out

Jatketaan Rocky hengessä parilla boonuskappaleella, joita on viimepäivinä tullut kulutettua enemmän kuin mitä laki sallii. Oon meinannu myöhästyä joka paikkaan kun oon laittanu soimaan kaiuttimista ja ajatellut että ”kuuntelen vain tämän vielä!” 😀

imageRocky Balboa hupparikin salilla edustamassa vuosi sitten! 

Survivor – Burning heart

Gonna fly now (Rocky theme song)

Nyt tiedossa romanttinen ilta Netflixin kanssa, palataan! 😀

3 thoughts on “Top 3 motivoivinta treenimusiikkia

  1. Achh yes, eka kerta että kuulen että jonkun motivaatiobiisit on muuta kuin jotain helvetin perusjumputusta… Tai Elastisen eteen ja ylös :””D

    Oot paras, koita palautua <3

    1. Haha, perusjumputus ei kyllä motivoi mua yhtään mihinkään! 😀 Voi kiitos! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.