Pihvi- ja suihinottopäivä

Posted on Posted in Duunit, Mielipiteet, Punttimimmi, Yleinen

Ensin meinasin etten bloggaa ollenkaan tänään, koska olen pahalla päällä. Mutta sitten muistin etten kirjoita tätä blogia siloittaakseni todellisuutta, joten kirjoitan kuitenkin. Joskus on vain sellaisia päiviä, että tekisi mieli syöttää koiranoksennusta aivan kaikille. Ja tänään on sellainen.

Koska miehet.

Mulla meni eilen töissä pannu aivan totaalisen jumiin. Mitä ihmisiä oikein vaivaa?!? Tiedän että oli ”kansainvälinen pihvi- ja suihinottopäivä” ja aurinkokin paistoi, mutta silti. Tässä muutama esimerkki siitä mitä kuulin asiakkaiden tai asiakkaaksi pyrkivien suusta:

”Ottaisitko multa suihin jos tuon sulle jauhelihapihvin?”
”Onks sun nännit kovat ja herkät?”
”Tuus tänne niin pussaan sua”
”Hei beibi, pitäisitsä mun oluen?”
”Ootko raskaana?” – kun mies yritti lääppiä mun vatsaa ja työnsin käden pois
”Kai sä nyt voit jäädä vähän ylitöihin, kerta me annettiin sulle tippiäkin?”

Ja luulisi että viimeistään kun mies kysyy että ”onko sulla miestä kotona” ja vastaan hymyilemättä että ”ei, onko sulla miestä kotona?”, ymmärrettäisiin ettei kiinnosta. Mutta ei. Se että olen sinkku, kun ei tarkoita sitä että haluaisin jokaisen vapaaehtoisen luokse jatkoille tai ottaa häntä mun viereen ”halaamaan ja juttelemaan koko yön”. Ei ja yök.

kuva (2)

Jos joku ei vielä tiedä, niin olen siis portsari. Ja olen tottunut kuulemaan kaikenlaista mitä nuoren naisen ei pitäisi kuulla. Se on ammatinvalintakysymys ja pääsääntöisesti tykkään tosi paljon mun työstä, mutta joskus multakin loppu huumori ja alkaa v***ttamaan. Sitten valitetaan ja kysytään, että ”eikö sinulla ole huumorintajua?”.

Mutta sillä, etten tykkää kun tuntematon mies kuvailee mitä haluaisi tehdä kanssani sängyssä tai yrittää tarttua minua takapuolesta, ei ole mitään tekemistä huumorintajun kanssa.

Ja koska naiset.

Yks mimmi toi narikkaan kukkia ja lähtiessä totesi, ettei jaksa viedä niitä mukanaan vaan antoi ne minulle, pidettäväksi tai että voin antaa eteenpäin. Sitten yksi tuttu kundi tuli sen muijan kanssa ja ajattelin, että tyttöystävä varmaan ilahtuisi jos saisi mieheltään yllätyksenä kukkia.

Lähtiessä pyysin kundia jäämään kun mulla oli asiaa, niin ehdotin mimmille että jos menisi hetkeksi ulos odottamaan, mutta ei. Ei kuulema voinut mennä ja näytti niin nyrpeää ilmettä, että sanoin että antaa sitten olla. Mimmihän veti herneet nenään ja poistui. Selitin kundille tilanteen ja annoin kukat mukaan.

Ihan pyytteettömästi halusin olla mukava ja antaa kukat piristääkseni toisen iltaa, mutta ilmeisesti se on liikaa vaadittua. Kiittämättömyys on maailman palkka niin kuin sanotaan. Välillä tuntuu siltä, että on ihan turha yrittää tehdä mitään mukavaa ihmisille joita ei tunne, kun reaktio on tuollainen.

grumpy

Välillä mä vaan vihaan ihmisiä.

11 thoughts on “Pihvi- ja suihinottopäivä

  1. Niiiiin tiedän ton fiiliksen! Iteki ollu töissä baareissa känniääliöiden keskellä ja joskus se huumorintaju vaan loppuu koska miehet ja koska naiset 😀 ei hohhoijjaa. Ei mulla kai sen kummempaa pointtia oli pakko kommentoida ku niin tuttua juttua:D mut tsemppiä !

  2. Hear hear!! Ihmiset osaavat olla ihme persläpiä. En oikein voi millään ymmärtää sitä, kuinka moni ei hallitse käytöstapoja. Ei mulle tulisi ikipäivänä mieleen puhua kenellekään epäasiallisesti. Jaksuhali töihin 😀

  3. Olisit pistäny äijät pihalle ja ”porttikieltoo” perään niin oppivat olemaan! 😀

  4. Mistä ihmiset ovat keksineet että jos on juonut saa sanoa mitä vain? Ja että joku jaksaisi kuunnella? Jos juotte, olkaa hiljaa 🙁 !

  5. Uh.. Mun piti tulla kommentoimaan että miten vihaan totä pihvi ja suihin- päivää… Et naisten päivää juhlitaan kirjalla ja ruusulla ja et se on ikää kuin naisten oikeuksien juhla… No sit miesten vastaavas päiväs vaaditaan naist tekee seksuaalisii palveluksia…. Ah ihana tasa-arvo. -.- ei mulle tuu ainkaa tuu kauhee arvokas olo et puoltutut tai ees oma poikaystävä heittää ”nonii meeppäs keittiö paistelee mulle pihvi ja sitten voitki ottaa suihi” läppää.. -.-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.