Jännitys tiivistyy

Posted on Posted in Duunit, Kamppailulajit, Kisat, Kuvaukset, Motivaatio, Muoti, Punttimimmi, Tapahtumat, Terveys, Treeni, Yleinen

Vähiin käy ennen kuin loppuu niin sanotusti, enää 2 yötä sm-kisoihin. Pikkuhiljaa mua on alkanut jännittämään ihan sikana! Heräsin tänään jo ennen herätyskelloa kun jännitti niin paljon. Ei niinkään itse otteleminen, mutta esimerkiksi se, että varmasti muistan ottaa kaikki kamat mukaan. Olen niin hajamielinen nykyään, että esimerkiksi viimeiseen matsitreeniin unohdin ottaa puvun mukaan! 😀 Kunhan en ainakaan unohtaisi mitään mitä ei Tampereelta saa!

Kisafiiliksiä voi viikonlopun aikana seurata ajan tasalla instagramissa, minut löytää nimimerkillä @punttimimmi

Huomenna lähdetään ja pe-su menee Tampereella kisafiilingeissa. Kisahotellin tarjoaa Original Sokos Hotel Villa*, kiitos tästä jo etukäteen! Ihanaa että on hotelli paikanpäällä! Tietty voisi lähteä lauantaina aikaisin aamulla ja palata takaisin lauantaina joskus illalla kun kisat ovat ohi, mutta kivempi näinpäin niin pystyy rentoutumaan ja keskittymään olennaiseen! Jos pystyy rentoutumaan, veikkaan että saattaa kyllä jännittää jonkun verran! 😀

kuva 2 (7)Eilen minua haastateltiin Kauneus & Terveys -lehteen. He ovat tekemässä juttua selluliitista niin halusivat kuulla minun tarinani, kun täällä blogissa olen viime vuonna taistellut selluliittia vastaan. Siitä voi kiinnostuneet lukea lisää täältä. Kuvattiin Helsingin atleettiklubilla ja mitä kamerasta näin niin näyttäisi kuvat onnistuneet! Tosi jännää olla ensimmäistä kertaa haastateltavana, tai ylipäätänsä hassu fiilis että pyydettiin lehteen mukaan. Aika hienoa ja hassua, en oikein osaa kuvailla! 🙂

Kuvausten jälkeen oli pakko jäädä vähän vielä heilumaan salille, ettei mun uskottavuus menisi täysin kun pyörin salilla meikeissä ja musta otetaan kuvia 😀 Varjonyrkkeilyä ja kisastrategian suunnittelua siis.

Hyvä fiilis jäi myös viimeisistä ottelutreeneistä, mulla on aika selkeä strategia mitä aijon tehdä. Otettiin kaikki videolle ja olen niitä analysoinut sen verran että osaan tapahtumakulun ulkoa! 😀 Tiedän että osaan ainakin muutaman asian, niin niillä mennään. Se on sitten eri asia että saanko niitä käytännössä toteutettua ottelussa, mutta salilla osaan ainakin 😀 Kisatavoitteena olisi se, etten häviäisi pisteillä. Olisi hienoa ettei voittaja menisi tuomareiden päätettäväksi, vaan voittaja olisi ihan selkeä kun matsi loppuisi lopetukseen! Ja tottakai tavoite on se että se ketä matsin saa lopetettua olisi minä! 😀

kuva 1 (7)

Nyt pitää hoitaa yrityksen kirjanpitojuttuja, ahdistaa että olen jättänyt viimeiseen päivään kun olen ollut niin poikki. Ja kerta muutenkin onnistun stressaamaan kaikista turhista asioista, niin varasin toukokuulle lennot ja haluaisin siitäkin kertoa eri postauksessa ja nyt ahdistaa etten ole saanut aikaiseksi. Ei mulla ole kyllä ihan kaikki muumit tällä hetkellä laaksossa kun stressaan ihan mitättömistä jutuista! 😀 Eilen sain sentään yhden stressimomentin pois, kun varasin hotellin espanjaan. Ihan hullua, että lähtö jo viikon päästä! Mutta loma tulee todellakin tarpeeseen 🙂

Tajusin myös, että mulla on melkein kuukauden kommentteihin jäänyt vastaamatta. Tiedän omasta kokemuksesta, että ärsyttää kun blogin kirjoittaja ei vastaa kommentteihin, tulee sellainen fiilis että ”enpä kommentoi jatkossa jos ei kiinnosta”. Mut kyseessä ei suinkaan ole ollut siitä ettei kiinnostaisi, vaan siitä etten yksinkertaisesti ole jaksanut! Hyvä että sain sentään tuon sairastelutekstin kirjoitettua, niin olette ehkä ymmärtäväisempiä siellä näytön toisella puolella! 🙂 Tähän hätään kuitenkin kollektiivinen kiitos kaikista ihanista kommenteista, olette kultaa! <3

*kaupallinen yhteistyö

17 thoughts on “Jännitys tiivistyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.