Kollega paljastaa: Punttimimmi ruudun takana!

Posted on Posted in Mielipiteet, Muoti, Punttimimmi, Tapahtumat, Treeni, Vierasbloggaaja, Yleinen

Terve!

Sain käyttööni käyttäjätunnukset ja salasanat ja valtasin nyt hetkeksi Punttimimmin blogin ohjauspaneelin. Ensitöikseni kauhistelin roskapostien järkyttävää määrää (eikö Natalia ikinä poista niitä) ja toiseksi mielenkiintoista värimaailmaa. Oma hallintapaneelini on ihan erivärinen. MINDFUCK!

Olen siis Jenny. Fitfashionissa ja blogitapahtumissa minut tunnetaan paremmin nimellä Hikikinkku ja tarkoitukseni onkin kertoa teille, millainen ihminen Punttimimmi onkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tapasin Natalian ensimmäisen kerran viime kesän blogimiitissä (Natalian postaukseen aiheesta tästä, minun tästä) Päästiin nukkumaan samaan huoneeseen (ja sänkyyn!) ja ensimmäinen keskustelumme käsitteli hauiksia. Ja nimenomaan sitä ongelmaa, kun se ei kummallakaan millään meinaa kasvaa kunnon patiksi.

Punttimimmi-blogia en ollut kovin aktiivisesti lueskellut, mutta Natalian kasvot olivat jääneet mieleen. Ensialkuun oletin, että kyseessä on sellainen rautakangen niellyt ylemmyydentuntoinen hesalainen (oikeasti, kuinka väärässä voi ihminen olla?) mutta aika äkkiä se ennakko-oletus katosi.

Samaa vauhtia katosi myös Natalian hesalainen puheenparsi ja hänestä kuoriutui varsin uskottava pohjois-pohjanmaalainen semijuntti. Samaten kun edellisten salikuvaustemme yhteydessä Natalia ehti puhua hesalaisittain ensimmäiset puoli tuntia, ennen kuin imi itseensä meikäläisen lappalaisaksentin ja äkkiä oltiinkin mie sie ja svaavokaalit ja tuplakonsonantit ja vaikka ja mitä. Ihan käsittämätöntä. 😀

Natalia on siis kielellinen kameleontti.

Mitä ulkonäköön tulee, niin Natsku on ihan yhtä mieleenpainuva kasvoiltaan luonnossa kuin kuvissakin. Todella pitkä, näyttävä ja kuvauksellinen. Siksi onkin yllättävää, että hänen kanssaan voi aloittaa keskustelun aiheesta kääpiöporno, eikä Natalia hätkähdä ollenkaan. Päinvastoin, siitä voi syntyä hyvinkin asiallinen ja mielenkiintoinen keskustelu. Huomaa kyllä, että hän on ollut astetta tujumpaa luonnetta vaativassa työssä ja harrastaakin ”äijälajeja”. Meikäkään rivona mettälappalaisena en saa Nataliaa hämmentymään vaikka yrittäisinkin.

Tai ehkä en vaan ole yrittänyt tarpeeksi kovasti?

Punttimimmihän on kutakuinkin KUUSI vuotta nuorempi kuin minä, mutta hän tuntuu ikäistään vanhemmalta. Ei siis sillä, että 21-vuotiaat yleensä olisivat mitään teinikansaa ja meikä olisi valmis Valdemarin pappojen tansseihin, vaan että hänestä huokuu jotain sellaista itsevarmuutta ja seesteisyyttä, mikä itseltäni tuossa iässä vielä puuttui. Toisaalta taas olen jo pariin kertaan päässyt muistuttamaan, että ”odotahan kun olet minun iässäni” jos hän meinaa unohtaa sen, ettei tuossa iässä vielä ole mikään kiire miettiä vakavia parisuhteita ja tasaista perhe-elämää. Ihan rauhassa saa tehdä päätöksiä ennemmin sydämen kuin järjen kautta, koska onhan tässä koko loppuelämä aikaa katua. Virheettömästi ei kukaan täältä selviä hengissä.

Meitähän yhdistää mieshistorian lisäksi myös kilpirauhasen vajaatoiminta sekä pervohtavan sarkastinen huumorintaju. Natalialta löytyy tosin huomattavasti minua enemmän kunnianhimoa ja määrätietoisuutta mitä tulee esimerkiksi bloggaamiseen ja omaan uraan. Hänellä tuntuu olevan aika selvät sävelet, enkä epäile yhtään, etteikö hän niitä saavuttaisi. Meikä on enemmän näitä ”go with the flow and watch the flowers”-tyyppisiä seilaajia.

Haluaisinkin oppia Natalialta uskallusta alkaa tehdä tosissani töitä omien haaveitteni eteen. Ja uskallusta myös sanoa noita haaveita ääneen, koska eihän mikään haave oikeasti ole typerä, jos se on oma. You know?

natskunkaaSain vapaasti valita kuvat, joten totta kai valitsin edustavimmasta päästä olevia. Muahaha!

Millainen käsitys sinulla on Punttimimmistä?

66 thoughts on “Kollega paljastaa: Punttimimmi ruudun takana!

  1. Ahahahh 😀 mieletön! Vaikutatte ulospäin molemmat niin sellasilta maalaisjärjellä varustetuilta, hyvän huumorin omaavilta naisilta että tää oli postauksena äly hauska idea! Toteutuskin meni nappiin 😉

    1. Haha, kiitos! 😀 Tai siis, Jenny osasi kuten arvattua hoitaa homman kotiin! 😀

  2. Hauska kirjoitus! Tällaisia ”poikkiblogistisia” juttuja saisi olla useamminkin! Kielellinen kameleontti toden totta, neiti kun ei ole missään tapauksessa lähellekään stadilainen eikä edes suomenkielinen, joten ilmeinen kielellinen lahjakkuus lienee kyseessä 😉

    1. Kiitos! 🙂 Näitä harrastetaan kyllä ihan liian vähän, pitää ottaa useammin tavaksi! Mulla tarttuu aina kaikki murteet tosi nopeasti, tunnin kun olen jonkun kanssa tekemisissä niin puhun ihan samalla tavalla. Onneksi puhe myös palautuu melkein yhtä nopeasti! 😀

  3. Paluuviite: azul voltio kd 8
  4. Paluuviite: womens lunar fly nike

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.