Treenibloggaaja joka ei treenaa

Posted on Posted in Lisäravinteet, Puntti, Punttimimmi, Reseptit, Ruokavalio, Treeni, Yleinen

Viimeaikoina on ollut enemmän sääntö kuin poikkeus, että tämän blogin sisältö ei liity minun omiin treeneihin, vaan olen lähinnä treenibloggaaja joka ei treenaa. Päivittelen tänne Punttimimmi-blogiin, mutta eipä oikeastaan ole mitään kertomista omista treeneistä, kun en ole kunnossa treenata. En sentään viitsi lyödä mitään arkistojen helmiä ja väittää, että treenasin jos en ole sitä tehnyt 😀 Tällä viikolla oon jo oikeesti joutunut pohtimaan, että mitä mä tänne kirjoittaisin, kun en ole tehnyt mitään aiheeseen liittyvää ja siksi pariin päivään ei ole ilmestynyt postausta. Toki minulla on esimerkiksi reissutreenipostaukset vielä tulossa, mutta ne vievät enemmän aikaa.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/70/2015/04/Image71

Maanantaina kävin kyllä puntilla. Tein maastavetoa ja ärsytti kun 2x4x70kg oli tosi painava. Musta kun nimittäin olisi ihan ok, että olisin ihan supervahva joka kerta kun sairastelun jälkeen meen takaisin salille. Tai edes että joskus olisin 😀 Nukuin tosi vähän edeltävänä yönä niin en oikein jaksanut keskittyä mihinkään siinä iltamyöhään mutta energiaa riitti, niin hyppäsin n. 20 min hyppynarulla. Tästä olisi pitänyt saada kuva kerta sitä ei todellakaan ole helppo uskoa, että minä muka tekisin aeroobista vapaaehtoisesti 😀 Mutta hyppynaru on kiva!

Mutta alkutekstiin liittyen, jotta voisin jatkossa tehdä parempaa sisältöä niin haluan kysyä sinulta, lukijana; että miksi sinä luet tätä blogia? Mistä pidät? Millaista sisältöä tykkäät lukea? Onko sinulla mitään toivetta mistä haluaisit että kirjoittaisin enemmän tai jotain josta haluaisit kuulla mielipiteeni? (Huom. Kysymykset ovat vain suuntaa antavia, sana on vapaa! 🙂 )

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/70/2015/04/Image72

Jotta ei tarvitse ihan hyvää hyvyyttään vastata niin laitanpa pienen porkkanan mukaan, eli valitsen vastanneiden joukosta kolme jolle laitan pari Fitnessgurun lisäravinnemaistiaispussia tulemaan. Viimeistään maanantaina 4.5 tulleet vastaukset huomioidaan tähän. Muista laittaa sähköpostiosoitteesi mukaan niin saan maistiaispussit matkaan! 🙂

25 thoughts on “Treenibloggaaja joka ei treenaa

 1. Diggaan sun blogista koska se on erillainen ja uskallat ottaa kantaa asioihin. Etkä kirjoita vain siitä miten fitness on IHANAA 😀 Jatka samaan malliin!

 2. Löysn sun blogiin sattumalta fitfashionin etusivulta ja jäin lukemaan tätä pitkäksi aikaa. Se vain vei mukanaan ja mun mielestä se on parasta sun blogissa. Kirjoitat laajasti ja annat minulle lukijana sellaisen vaikutelman, että kirjoitat aitona itsenäsi. Vastaan ei tullut mitään mitä olisi ollut äsrsyttävää tai ikävää luettavaa. Jatka samaan malliin. 🙂 ja ps. Jos oikein ymmärsin niin toimit portsarina? Tästä ois kiva kuulla lisää, koska oon ite kiinnostunut vartijanportsarin töistä. 🙂

  Jewwi95@gmail.com

 3. Mä tykkään lukee ainakin ruokapostauksia! 😀 jaja. Kaikkee normi elämäpostauksia vaan. Päivä sinun kanssasi-postaus ois kiva?!

 4. Koen, että sun blogi on rehellinen ja aito. Sen lisäksi oma elämäntilanteesi sairastelun kanssa on samankaltainen kuin itsellä, jonka vuoksi koen blogin hyvänä vertaistukena tälläiselle treenimimmille, joka ei voi terveysongelman takia treenata normaalisti 🙂

 5. Tykkään lukea blogiasi, koska se on virkistävä näiden lifestyle- ja fitnessblogien keskellä. Tykkään siitä, että uskallat sanoa asiat niin kuin ne on, etkä kaunistele elämääsi. Plus kamppailulajit on ”lähellä” sydäntä toisen puoliskon kautta, kylläkin judo on hänellä lajina. Mutta treeneissä käyn kovasti tsemppaamassa( istumassa tatamin reunalla kännykkä kourassa 😀 ).

 6. Luen sun blogia, koska kirjoitat mielestäni sillä tavalla, ettet turhia mieti mitä muut teksteistäsi ajattelevat. Rehellisesti siis, omalla tavallasi, uskallat sanoa mielipiteesi 😀 Kiva että on tällaisia blogejakin, joissa ei mässäillä fitnessonihkuudaapööö jutuilla. Olis kiva jos joskus tekisit jonkun edes pienen postauksen siitä millaista on olla pitkä ja näyttävä nainen! Olen itse kans 180cm lieppeillä enkä esim ikinä oo viittiny käyttää korkkareita ko oon nii pitkä. Susta taas on ollut kuvia kun käytät ja näytät aikas hyvältä! Ois aika mielenkiintoista kans kaikkien näiden ”miehisten” harrastusten ym vastapainoksi joku kauneustyyppinen homma 😀 oisko iha hirveetä?

 7. Tykkään sun rehellisestä tyylistä, siitä että et kirjoita tekotaiteellista ja teennäistä tekstiä.

  Täytyy sanoa että noi sun uudet kamppailulajihommat/painit ei oikein jaksa kiinnostaa (kuten näkyy – en edes muista että mikä se laji on), mutta jos se on se mikä sua kiinnostaa niin en mä halua ”kieltää” niistä kirjoittamasta, multa ne jää vaan valitettavasti lukematta.

 8. Musta on kiinnostavaa vaihteeks lukea kamppailulajeista, kun muuta kuin fitnesslajeja käsitteleviä blogeja on kyllä aika vähäsen. Tykkään sun konstailemattomasta ja rehellisestä tyylistä kirjottaa – ja monipuolisista aiheista, joita täällä käsittelet.
  Musta olis kiva kuulla lisää siitä, että miten treenaatte esimerkiks kisoihin. 🙂
  Tosi kiva blogi näin kokonaisuudessaan!

 9. Tykkään sun asenteesta ja rehellisyydestä kirjoituksissa. Sulla on selkeesti olemassa aivot ja uskallat kritisoida sellaisia asioita, joita ei aika monella tämänkään portaalin bloggaajilla kävisi mielessäkään kritisoida. On kiva lukea blogia joka muistuttaa että niitä tuloksia tulee vaikka syö karkkia eikä tee mitään viisijakoisia pepputreenejä sellaisilla liikkeillä, joita ei tavallinen ihminen kehtaa salilla tehdä.

 10. Blogiasi on mukava lueskella, sillä postaukset tuntuvat niin aidoilta, eikä niissä kaunistella turhaan asioita. On myös kiva seurata eri lajien harrastajien elämää:)

  Toivoisin postausta tyypillisestä treeniviikostasi ja ruokailuistasi. Olisi kiva myös kuulla onko sinulla jotain perusruokia, mitä aina löytyy jääkaapista tai jotain ’terveysruokia’ jotka ovat täysin yök!

 11. Suora kursailematon tyyli on kiva. Samoin hieman ”erilainen” fitnesslähestymistapa ja jutut.

 12. Sun blogi on jotenkin niin aito ja jaat mielipiteesi avoimesti. Sulla ei ole tarvetta mielistellä yleisöä, etkä hifistele esim hienoilla ruuilla tai uusimmilla muodikkailla salikuteilla. Ihan arjestasi on mukava lukea! Vaikka sinusta saattaa tuntua ettei ketään jaksa kiinnostaa kuulla normaaleista päivistäsi, niin minua ainakin kiinnostaa! Ruokapäiväkirja jota julkaisit oli esimerkiksi mukavaa luettavaa. Vaikka itse en kamppailulajeja harrasta, tarkemmatkin kuvaukset treeneistäsi kiinnostavat (plussaa siitä että selität auki lajiin liittyvät termit meille epäharrastajille!) Jatka vaan samaan malliin! 🙂

 13. Ihan vahingossa IG:n kautta tupsahdin blogiisi ja juutuin lukemaan tekstejä. (Juu salille menossa ja kohta en enää viiti lähtee ku kello on niin paljon :D) Syy miksi jäin lukemaan oli tyylisi kirjoittaa. Ei mitään vaalean punaisilla höttökuvilla makeutettua ällölöllö höpöhöpö juttuja ja belfietä +pullistelua, mitä valitettavasti nykyään joka mimmin blogit pursuaa. (Kaikki on niin h*lvetin fitnestä olevinaan, kerran salilla ja ensi viikolla lavalle-tyyppejä) Sun tyyli on ihanan rehellistä ja aitoa. Vaikuttaa että olet jalat-maassa-tyyppi, ja kerrot asiat juuri niinkuin susta tuntuu, ilman turhaa sievistelyä. Kiitos, jatka samaa rataa! Ilmoittaudun uudeksi lukijaksesi! 🙂

 14. Haha, jag läser din blogg för att jag e en liten stalker som gillar att läsa mina vänners bloggar 😀 Och jag gillar att läsa din version/syn av hela denhär fitnessbuumin som håller på just nu. 🙂

 15. Ha, laitoitpas hankalan kysymyksen. 😀 Pitää oikein urakalla miettiä et mikä sun blogissa on se jokin jonka takia tykkään sitä lukea ja seurata aika aktiivisestikin. Sulla on aikalailla oma tyyli kirjottaa ja kerrot asiat niinkuin ne on. Ja siis tarkotan juurikin sitä ettet kaunistele asioita ja tuo vain sitä ihan super ihana mahtava elämä -asennetta esiin, vaan uskallat tuoda esiin se et nyt ottaa päähän ja ärsyttää. Oma ykkös ärsytykseni ihan missä tahansa blogissa taitaakin olla se pilvilinnoissa liitely kuva, jonka joistain saa ihan niinkuin elämässä ei ikinä ärsyttäisi ja aina oltaisiin positiivisella päällä.

 16. Kirjoitat tosi skarpisti, älä ikinä muutu! Kulje edelleen vähän vastavirtaan tässä buumissa. Tosielämän treenistä on kiva lukea 🙂

 17. Luen blogiasi, koska minusta on mielenkiintoista lukea erilaisten lajien treeneistä. Tykkään myös sun rehellisestä tavasta kirjoittaa. Ravintoon liittyvät jutut kiinnostaa aina. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.