Tiistai matkassani

Posted on Posted in Duunit, Kuvaukset, Muoti, Punttimimmi, Ruokavalio, Treeni, Yleinen

Päivä matkassani -tyyppistä postaustausta on jonkun verran toivottu ja eilen päätin sen toteuttaa. Tai itseasiassa päätin sen toissapäivänä ja se tuntui hyvältä idealta, sitten nukuin koko yön tosi huonosti eikä eilen aamulla tuntunut enää yhtään hyvältä idealta. Eli eilen oli sellainen päivä mun elämässä jolloin väsytti ja kiukutti aamusta.

imageOtin tekotaiteellisen kuvan mun aamupalasta. Jokapäiväinen aamupala: tattaripuuro, raejuusto, mustikoita ja kookosöljyä. Siihen juomaksi kahvia ja vettä.

Heti aamusta oli tiedossa kuvaukset FitBODY-lehteen ja niitä vielä vähän aikaistettiin, joten jäi multa tuo puuro syömättä jotta ehtisin naaman laittaa kuvauskuntoon.

image

Kuvattiin Hietsulla ja kuvaajana oli tietty the Petri Mast. Seuraavan lehden kolumnini kertoo ulkomailla treenaamisesta, joten kuvattiin rannalla muutamalla eri asukokonaisuudella. Perus jumppavaatteet, rantavaatteet ja BJJ GI. Harvemmin sitä tulee treenipuku päällä rannalla oltua 😀

image imageThe kuvaaja, Petri Mast

Yritin rannalla ottaa selfieitä, kerta tekisin tämän postauksen. Lienee mainittavaa että vaikka aurinko ei suoranaisesti paistanut, oli todella valoisaa ja iPadin näyttöä ei näkynyt. Niin, ja oli todella valoisaa! Noissa mun selfieissä näytin sitten vihaiselta kiinalaiselta jolle on lyöty botoksia huuliin (toinen vertauskuva jota näistä kuvista keksittiin ei valitettavasti ole julkaisukelpoinen). Toivon hartaasti etten näytä samalta kaikissa Petrin ottamissa kuvissa 😀

image:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kuvauspaikalta kotiin syömään puuron loppuun ja juomaan lisää kahvia ja sitten Mayorsille hierottavaksi.

imageLuottohieroja Toni

En ole käynyt hieronnassa ikuisuuksiin, siis oikeasti viimeeksi tyyliin syyskuussa. Sen jälkeen kun jatkuvasti olen ollut kipeä tai orastavassa flunssassa niin en ole uskaltanut varata aikaa. Nyt on päätä särkenyt melkein joka ilta johtuen niskajumista ja selkääkin jomottanut viimeisen viikon niin oli pakko päästä hierottavaksi. Eilen oli sitten puolentoistatunnin selkähieronta ja samalla saatiin kuulumiset vaihdettua. Loistavaa, sillä tänä aamuna selkä on tuntunut ihan uudelta 🙂

Hieronnan jälkeen kävin kahvilla ja söin jonkun hienon leivän jonka nimeä en enää muista:

image

Sitten töihin ju-jutsuklubille. Tällä kertaa unohdin ottaa duuniselfien, mutta kuvitelkaa toi kuvien tyttö istumassa tuolilla tietokoneen ääressä kertomassa huonoja vitsejä.

imageTöissä eväänä herkkusalaatti <3 Pohjalla on oikeasti vähän salaattia vaikka se ei näy.

Töistä olin kotona joskus yhdeksän maissa. Sen jälkeen ei tapahtunut mitään kertomisen arvoista, väsytti ja menin nukkumaan joskus kahdeltatoista.

Näitä postauksia voisi oikeastaan yrittää tehdä enemmänkin, ihan kiva katsoa että mitä päivän aikana oikein tulee touhuiltua. Onko joku tietty päivä josta haluaisit että tekisin tällaisen? 🙂

15 thoughts on “Tiistai matkassani

  1. Nää päiväpostaukset on mun mielestä tosi kivoja, joten tee vaan toistekin 🙂
    Rupespa muuten tekee vesimeloonia mieli 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.