Ennakkoluuloja bloggareista

Posted on Posted in Muoti, Punttimimmi, Reseptit, Tapahtumat, Yleinen

Halusi tai ei, niin blogia lukiessa luo päässään tietynlaisen kuvan bloggaajasta. Viime kesänä kun meillä oli blogimiitti Oulussa tytöt kertoivat, että olin ihan erillainen kuin mitä olivat ajatelleet. En ollutkaan ”rautakangen niellyt Hesalainen” kuten Jenny sen muotoili, enkä niin vaikeasti lähestyttävä kuin mitä olivat teksteistäni ajatelleet. Olenhan mä sentään sellainen pelottava punttimimmi joka lyö ihmisiä huvikseen. Jep, eli just sellainen jonka kanssa jokainen haluaa ensimmäisenä viettää iltaa 😀

Vaikka täällä Fitfashionilla bloggailenkin, en aina koe sopivani joukkoon, sillä fitness ja muoti eivät ole minulle kovinkaan tärkeitä aiheita. En kokeile hienoja terveellisiä reseptejä, en treenaa uusimpia peppuliikkeitä enkä ole personaltrainer tai tuleva fitnesskisaaja.

Eikä tämä mikään huono juttu ole, jonkun mielestä erotun edukseni ja toinen on suosiolla jättänyt tämänkin tekstin lukematta kun edellä mainitut aiheet kiinnostavat ja niitä ei pahemmin blogistani löydy.

image

Taivas varjele että mua jännitti, kun lauantaina lähdettiin viihteelle tyttöporukan kanssa, joka koostui suurimmaksi osaksi hyvinvointibloggareista. En oikein harrasta tyttöporukoita joten en ollut varma miten selviytyisin illasta. Yleensä kun äijien kanssa jostain syystä on helpompi olla! 😀

Olinhan minä suurta osaa mimmeistä tavannut aiemmin, mutta niin virallisissa merkeissä ettei siinä oikein ole ehtinyt pintaa syvemmälle juttelemaan ja muuttamaan ennakkokäsityksiään. Joidenkin blogien sisällön perusteella olen nimittäin saanut sellaisen käsityksen, ettei meillä voisi bloggaajan kanssa olla mitään yhteistä.

Pelkäsin, että muut olisivat tylsiä tai etten osaisi puhua mistään tyttöjen jutuista tai että pahimmassa tapauksessa olisi sellaista yläastemeininkiä, naiset kun osaavat halutessaan olla toisilleen todella ilkeitä. Tai, ettei kukaan haluaisi jutella mistään muusta kuin fitnesselämäntavastaan ja parsakaalista ja menisin möläyttämään jotain sopimatonta, jonka seurauksena saisin lukea itsestäni kaikkien blogeissa! 😀

image

Blogeja lukiessa moni meistä (allekirjoittanut mukaanlukien) unohtaa, että ihmisissä on niin paljon muutakin kuin mitä blogeihin kirjoitetaan. Varsinkin usealle personal trainerille blogi on ennenkaikkea markkinointikanava, joten eihän sinne voi mitä tahansa mennä kirjoittamaan. Blogiin rajataan tietty aihepiiri ja siinä pysytään, eikä tuoda koko persoonaa esille. Mäkin aloin huvikseni miettimään, että mitähän tapahtuisi jos tänne oikeasti kirjoittaisin kaikkea mitä ajattelen, multa varmaan katoaisi kaikki lukijat, tai sitten minusta tulisi Suomen luetuin ja/tai vihatuin bloggaaja! 😀

Mulla on itseasiassa tulossa kaksi tekstiä tästä aiheesta. Toinen on roikkunut luonnoksissa jo pidempään ja toinen, eli tämä teksti, sai aikaansa tänään kun pohdin eilistä.

image

Saapuessani bilepaikalle, sain onneksi heti huomata ennakkoluuloni ihan vääriksi. Muutamalle mimmille sanoinkin illan aikana, että en jaksa seurata heidän blogeja mutta ovat ihan huippuhauskoja livenä! Ainakin minulla oli tosi hauskaa ja porukka oli mitä mainioin, olen vieläkin ihan innoissani siitä miten väärässä olin! 😀

Oli tosi mukava tutustua uusiin ihmisiin tälleen epävirallisissa merkeissä, kun ei tarvitse kokoajan edustaa ja miettiä mitä sanoisi. Ja tulihan siinä vaikka mitkä puheenaiheet käytyä läpi, varsinkin kun juomapeliksi valikoitui (yllättäen) Never have I ever. Eikä kukaan edes yrittänyt käännyttää minua bikini fitnekseen! 😀

Ilta aloitettiin Saran järjestämällä kämpällä, jossa meillä oli syöminkejä ja juominkeja nyyttärimeiningillä. Mä roikun niin paljon puhelimella, että päätin jättää sen laukkuun ja vain keskittyä siihen mitä sinä hetkessä tapahtui, joten en ottanut yhtäkään kuvaa illanistujaisista.

image

Tytöt olivat tehneet hyvää ruokaa ja boolia, joka maistui itse kullekin. On se vain kumma juttu, että jos juo alkoholia kerran tai kaksi vuodessa, niin ainakaan mulla viinapää ei ole ihan sitä mitä se joskus oli, kun bilettäminen kiinnosti enemmänkin. En tiedä onko se sitten hyvä vai huono juttu, ainakin pääsee halutessaan halvalla humalaan, eikä eilen edes ollut mitään maailmanloppukrapulaa. Instagramissa löytyy lisää kuvia meidän illasta #tyttöjenkesäkarkelot.

Kiitos kaikille vielä kivasta illasta! 🙂

29 thoughts on “Ennakkoluuloja bloggareista

  1. Vaikka oonkin tossa toisessa yhteiskuvassa silmät kiinni, niin siitä huolimatta oon tänä aamuna ihan kärppänä ja bongasin tän postauksen saman tien! Olipa hauskasti kirjotettu postaus! 🙂 Ja oli kyllä todellakin mukava nähdä!

  2. Hahaa! 😀 Hauskaa, että pelot osottautui vääriksi! Ja siis ihanaa kun tulit vaikka mietteet illasta olikin ennen h-hetkeä jännittävät.
    Oli super kiva ilta ja oli kiva taas tavata! 🙂

  3. Tosi kiva että tulit rohkeasti mukaan ja hyvä, että ennakkoluulot romuttui 😀

  4. Paluuviite: adidas nmd

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.