Supersinkkudieetti

Posted on Posted in Dieetti, Punttimimmi, Ruokavalio, Tapahtumat, Treeni, Yleinen

”Olen tällainen omasta mielestäni tosi hauska ja äidin mielestä nätti urheiljan alku, joka etsii oman elämänsä he-mania. Suotavaa olisi ettei harrastaisi pitkin kyliä juoksemista, eikä kävisi neuvolassa puntarilla. Maratoonarit on sitten erikseen. Tykkään syödä dajmkakkua ja jäätelöä ja siksi hain ohjelmaan mukaan. Jutta ja Vertti, please help?”

Torstaina kävin Seidin kanssa Jutan ja Vertin supersinkkudieetin pressitilaisuudessa. En oikeasti hakenut mukaan ohjelmaan, mutta jos olisin niin mun hakemus olisi varmaan mennyt kutakuinkin noin.

imageJutta, minä, Seidi ja Vertti

Elokuussa alkavassa ohjelmassa Jutta Gustafsberg ja Vertti Harjuniemi pistävät 20 sohvaperunasinkkua dieetille, jonka päätteeksi heidät lähetetään sokkotreffeille. Sen lisäksi että heidän ulkoinen habitus paranee, panostetaan myös henkiseen puoleen ja itsetuntoon. Tämä on musta kiva bonus kaikkiin tällaisiin jos toteutuu niin kuin ymmärsin, ettei vain mietitä niitä kiloja vaan ihmistä ja hyvinvointia kokonaisuutena.

Oli mielenkiintoista kuulla millaisesta formaatista on kyse ihan Jutalta ja Vertiltä suoraan. Vaikka Fitfarmista olisi mitä mieltä, niin siitä miten ihanan valloittava persoona Jutta on livenä ei pääse mihinkään. Joka kerta kun olen hänet jossain nähnyt niin olen tullut ihan hirmu hyvälle tuulelle, sillä positiivisuus tarttuu. Kun hän nimenomaan ei ole tekopirteän oloinen vaan vaikuttaa siltä että hän on tuollainen ihan oikeasti.

image

Jutan ja Vertin supersinkkudieetti alkaa TV5:lla keskiviikkona 19.8. klo 21.00. Aiotko katsoa?

8 thoughts on “Supersinkkudieetti

  1. En aijo katsoa. Musta kaikki laihdutusohjelmat on jollain tavalla luotaantyöntäviä ja se yhistettynä seuranhakuun? Yh

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.