Mun lempiblogit

Posted on Posted in Mielipiteet, Motivaatio, Muoti, Punttimimmi, Ruokavalio, Tapahtumat, Treeni, Yleinen

Heippa vaan ja terveisiä sängystä, täällä makaan nimittäin kipeänä. Eli hyvä aika lukea blogeja ja päivittää omaa! Mulla on itseasiassa pitkään ollut mielessä tehdä postaus blogeista joita seuraan ja samalla pyytää teitä lukijoita linkittämään omianne.

Nyt kesällä varmaan moni blogi hiljenee kun on muutakin tekemistä kun säät ehkä suosivat. Okei, ollaan Suomessa niin se on toiveajattelua, mutta silti. Vai eletäänkö jo niin nykyaikaa että jengillä on tabletit ja älypuhelimet mukana mökeillä ja lomilla ja lukevat blogeja sieltä käsin? Eli kannattaako mun ollenkaan päivittää nyt lomien aikana vai palataanko asiaan syssymmällä? 😀

Ennen olin kunnon blogien suurkuluttaja, varsinkin silloin kun vielä bloggailin blogspotin puolella kun sieltä oli niin kätevä seurata blogeja aina. Nykyään tulee lähinnä avattua blogeja Fitfashionin etusivulta sekä Facebookista. En tiedä mitä kautta niitä oikein kannattaisi seurata, onks se bloglovin? Oon ihan kujalla näiden kanssa 😀

Nykyään harvemmin tulee löydettyä uusia blogeja kun niitä aika nihkeästi linkitetään, ellei joku ole tehnyt jotain tosi kohauttavaa. Siksi ajattelin jakaa omat lempiblogini teille, josko näistä löytyisi joku uusi tuttavuus. Lempiblogeilla tarkoitan siis niitä, joita avaan aina kun näen että uusi postaus on tullut, lähes riippumatta siitä mitä se käsittelee.

Tässä ne ovat, aakkosjärjestyksessä (blogeihin pääsee klikkaamalla nimeä):

Aurora Renvall

image

Akuun tutustuin yhteisen kaverimme kautta hevostalilla kun olin ehkä 14 tai 15? Muistan et Aku oli tosi siisti tyyppi, kun oli jo aikuinen ja teki kaikkea siistiä hyvällä asenteella! Nykyään kirjoitetaan molemmat treeniblogia, mutta silloin ekoja kertoja kun tallilla nähtiin niin käytiin hakemassa pizzaa! 😀

Akun blogi on varmaan ainoa mitä olen seurannut ihan alusta lähtien, hänen tavassaan kirjoittaa on jotain erityistä, sillä postauksia jaksaa aina lukea loppuun ja niistä tulee yleensä hyvä mieli. Ja niitä on vaan pakko avata heti kun näkee että uusi postaus on tullut, riippumatta siitä että missä itse on! 😀 Hänen blogissaan seurattiin alussa matkaa kohti bikinifitnesskilpailuja ja sittemmin personal trainer -uraa ja hääjuttuja.

Emilia Tuukkanen

image

Emiliaan tutustuin itseasiassa blogin kautta tässä keväällä, kun olin lähdössä Espanjaan ja hän ehdotti treenaamista heidän salilla. Välillä tulee kyllä mietittyä, että onkohan mulla ihan järki päässä, kun Emiliankin kanssa sovittiin ensimmäisen tapaamisen niin, että Espanjassa menisin tien reunaan jossa hän nappaisi minut autolla kyytiin. Olisihan siellä voinut olla vaikka kuka hullu esittämässä Suomalaistyttöä! 😀 Ei onneksi ollut vaan tosi hauska tyttöhän siellä oli vastassa ja meillä synkkasi heti!

Jännä juttu miten urheilu yhdistää, varsinkin kamppailulajit, sen jälkeen kun on jonkun kanssa paininut niin tuntuu kun olisi tuntenut paljon pidempään kuin mitä oikeasti on. Siinä tulee nimittäin jää aika tehokkaasti murretuksi kun hikoilee kiinni toisissaan! 😀

Emilia on BJJ moninkertainen EM-mitalisti ja kirjoittaa blogissaan elämästään urheilijana. Hän on Suomalainen mutta on nyt vuoden verran asunut ja treenannut Espanjan aurinkorannikolla. Blogin lisäksi hän on aktiviinen muissa foorumeissa, mm. kirjoittaa pariin alan lehteen ja on ihan muutama seuraaja Instagramissa enemmän kuin mulla! 😀

Haaidis

image

Heidin kanssa opiskeltiin audiovisuaalisen viestinnän perustutkintoa samassa koulussa mutta eri luokilla ja tutustuttiin kai vähän silleen että me molemmat luettiin toistemme blogeja (ainakin minä seurasin hänen blogiaan) ja sitten alettiin pikkuhiljaa kommentoimaan toistemme blogeja. Livenä sitten tutustuttiin koulun vessassa, kun molemmat oli aina samaan aikaan lisäämässä vettä protskusheikkeriin! 😀

Heidin blogi ei ole mikään treeniblogi vaan enemmän lifestyleblogi hienoilla kuvilla, joskin sinne välillä kirjoittaa myös treenistä. Viimeeksi lukijat ovat saaneet seurata hänen seikkailuja Amerikassa, jonne lähti yksin kiertelemään kahdeksi kuukaudeksi. Arvostan kyllä sitä rohkeutta (hulluutta), itse en kyllä olisi uskaltanut tehdä moista, mutta häntä ei mitkään pelot pysäytä!

Hikikinkku

imageIkisinkku
image

Molempien blogien takana on sama tyyppi, ihastuttava Lapin tyttö Jenny! Hänen blogejaan oon seurannut viime kesästä asti, löysin Ikisinkkublogiin (nykyään nimellä Y by Jenny) vähän aikaa ennen kuin meillä oli blogimiitti Oulussa. Siitä hetkestä olin ihan varma että meillä tulee synkkaamaan, sillä jos blogien nimet on Hikikinkku ja Ikisinkku, niin pakkohan sellaisella ihmisella on olla huumorintajua. Ja kyllähän meillä synkkasi, patiolta hotellille jatkoille jossa jaettiin sänky. Ei tosin ihan niin romanttisissa merkeissä kuin mitä tosta yleensä olettaa 😀

Mutta niin, mahtavia blogeja molemmat, Jenny ei ota asioita liian vakavasti vaan kirjoittaa hyvällä huumorintajulla jonka seurauksena olen tullut siihen lopputulokseen, että samalla kun lukee hänen blogejaan ei kannata syödä tai juoda jos ei halua putsata tietokoneen näyttöä huutonaurun jäljiltä.

Korinna

image

Korinnan blogiin löysin löysin vissiin noin puolitoista vuotta sitten, siihen aikaan blogi kulki nimellä ”Paksuna by Korinna”. Tämä blogi on oikeastaan ainoa treeniin liittymätön blogi jota seuraan ilman että tunnen kirjoittajan henkilökohtaisesti, Korinnan tavassa kirjoittaa on vaan jotain mielenkiintoista mikä saa minut palaamaan blogiin uudestaan ja uudestaan. Hän on nuori äiti joka kirjoittaa asioista suoraan, hänellä on mielenkiintoisia ajatuksia ja hyvä tapa tuoda niitä esille.

En nyt suoralta kädeltä löytänyt linkkiä siihen tekstiin, mutta mieleenjäävin juttu oli teksti jonka hän kirjoitti ennen lapsen syntymää, siitä että kannattaako lapsen kasvoja näyttää netissä? Siinä oli fiksua pohdintaa ja se on musta sellainen juttu mitä ihan jokaisen vanhemman olisi hyvä miettiä, että mihin vetää raja?

Mira growing up

image

Miran blogia seurasin tosi aktiivisesti (lue: päivittäin) kun vielä molemmat bloggailtiin gym-spacessa, mutta nyt on pakko myöntää että mennessäni hänen blogiin oli tullut useampi postaus joka on mennyt minulta täysin ohi. Sitä suuremmalla syyllä mun siis pitäisi keksiä joku fiksumpi tapa seurata blogeja! 😀

Mira kisasi vuonna 2013 fitneksessä ja seuraava tavoite on syksyllä bikinifitnekseen. Hän onkin mun ennakkosuosikki, sillä hitsi mikä kroppa tolta mimmiltä löytyy! Nuo reidet, olen niiiin kateellinen! 😀 Siinä näkee että on treenattu pidempään, eikä mennä suoraan sohvalta vuodessa lavalle.

Primebody

image

Umpun blogissa ihan parasta on rehellisyys, siinä missä muut pelkäävät muiden reaktioita hän kirjoittaa mielipiteensä asiasta kuin asiasta yhtään kaunistelematta. Niin ja tietty se että oon hyvin monesta asiasta hänen kanssaan samaa mieltä, muuten en varmaan täällä hehkuttaisi hänen blogiaan! 😀

Umppu on yrittäjä ja kirjoittaa yrittäjyyden hyvistä ja huonoista puolista, varsinkin minusta on hienoa että hän tuo varjopuolet esille. Johonkin tekstiin kommentoinkin, että hänen pitäisi ryhtyä kansanedustajaksi! 😀 Livenä en tosiaan tiedä millainen hän on, mutta toivottavasti sellainen millaisen käsityksen hänestä blogin kautta saa!

Silfvernagel

image

Jessican blogia olen seurannut siitä lähtien kun näin hänet Kultsan lavalla keväällä 2013. Muistan miten istuttiin kaverini kanssa katsomon takarivillä ja siihen asti loisti ja oltiin vakuuttuneita että hän veisi sen sarjan. Ja niin tekikin!

Jessican blogi on mielestäni tosi motivoiva, hänellä on niin hyvä asenne! Kirjoittaa asioista niin kuin ne ovat eikä kaunistele asioita hirveästi, mitä arvostan. Ja livenäkin on ihan mahtava tyyppi, vaikka meidän ensitapaamiseen ei liity sen eksoottisempaa tarinaa kuin että käytiin kahvilla kuten normaalit ihmiset! 😀

Vasankari

image

Essiä oon fanittanut ihan sika pitkään! Hänen asenne ja huumorintaju on vaan niin parasta! Kuka oikeasti vetää kisadieettiä bikinifitnekseen rennolla asenteella ilman valmentajaa? Mimmi pääsi kuntoon vaikka todistetusti pipo ei ollut liian kireällä ainakaan silloin kun tavattiin Oulussa heinäkuussa! Hän on nimittäin livenä vähintään yhtä hauska kuin millaisen kuvan hänen blogista ja Instagramista saa! 😀

—————————————————-

Ohho, tulipa tästä paljon pidempi juttu kuin mitä olin suunnitellut! 😀 Tosiaan mäiden lisäksi tulee selailtua myös muita blogeja, mutta tässä ne joissa vierailen useimmin. Olisi tosi kivaa kerta jaksoit tähän asti lukea, jos linkittäisit tähän oman blogisi tai vaikka lempiblogisi, että löydän uutta luettavaa!

Jos saan tämän postauksen alle enemmänkin blogeja niin voisin jossain vaiheessa tehdä vastaavan esittelyn blogeista joihin tykästyin! Musta ois kiva varsinkin pienemmille blogeille antaa näkyvyyttä, kun nykyään jokatoisella on blogi niin on vaikea erottua massasta. Niin ja muutenkin, tosi siistiä tietää vähän enemmän, että keitä te siellä ruudun takana olette! 🙂

Eli linkkiä tulemaan tai viihdytän itseni lukemalla jotain postin tuomia mainoksia. Syytän sitten teitä jos tylsistymisen seurauksena tilaan kaikkea turhaa kotiin! 😉

78 thoughts on “Mun lempiblogit

 1. Kiitos tästä postauksesta! Tulikin tarpeeseen, sillä juuri itsekin ihmettelin, että minne blogilukulistani ovat oikein hävinneet? Just silloin, kun olisi hetki aikaan lueskella blogeja. Kivoja vinkkauksia sinulta, tässä oli monta itselleni vielä tuntematonta blogia, osaa mainitsemistasi seuraan säännöllisen epäsäännöllisesti.

  Ja omanihan siis on tällä samalla saitilla eli http://www.sisublogi.fitfashion.fi

 2. Missä mahtimenestystä niittävä come fit me luurasi näissä kekkereissä 😉

  Oma blogisi on ihan helmi, ja itse seuraan vain muutamaa, ehkä kolmea tai neljää. Joten revihän siitä palautetta 🙂

 3. Blogien lukeminen on ihanaa! Muiden blogien seuraaminen on kiinnostavaa, kun pääsee mukaan toisen elämään. Varsinkin sellaiset blogit inspaavat itseäni, jossa bloggaajankin huomaa olevan ”vain ihminen”. Eli siis hän uskaltaa avautua myös kipeistä aiheista jne. Ihan sellaiset muotiblogit ei oo mun juttu, mutta kaikilla on oma makunsa :).

  Itse kirjoitan ennen kaikkea itselleni: blogillani on ikää vasta 6 kuukautta, mutta sinne tulee vielä paljon kuukausia lisää, sillä haluan sen toimivan kuin eräänlainen päiväkirja, jonka sivuille voin vielä palata muistelemaan.

  Blogini löytyy osoitteesta: http://artslifemarkerita.blogspot.fi/

 4. Mahtavaa, tässä listassa oli mulle paljon uusia tuttavuuksia! 🙂 Sairaan kiva, että jaksoit myös kertoa blogeista ja miksi itse seuraat niitä ^_^

  Mä kirjotan blogia eturistideleikkauksen jälkeisestä elämästä ja kaipuusta nyrkkeilemään ja kiipeämään: http://8kktuomio.blogspot.fi

 5. Mä ainaki seuraan blogeja Bloglovinin kautta, kaikista helpoin! 😀 Sinne vaa tallentaa ne blogit mitä haluu seurata ja kaikki postaukset tulee etusivulle. Välillä tosin vähän raskasta, kun esim nyt on lukemattomia postauksia parin viikonkin takaa. Yleensä sit vaa klikkailen luetuiksi ne mihin ei sitten haluukkaan kuluttaa aikaansa ja poimin sieltä vaan ne helmet 😀

 6. Tätä postausta tarvittiinkin, jee kiitti!! 🙂 Yks mun ehottomista suosikeista (punttimimmin ja hikikinkun lisäksi) on Ida Jemina ( http://idajemina.fitfashion.fi/ ), treenijuttuja ja -vinkkejä, ihania ruokareseptejä, upeita kuvia, ja upeessa kunnossa on itse kirjoittajakin. 🙂

 7. Hei apua anteeksi myöhäinen kommentti tähän, sillä olen megakiitollinen kun pääsin sun listaan! <3

  Meillä on kyllä niin hassu historia siitä just miten tallilla tavattiin ja syötiin pizzaa 😀 Sillonhan se oli semmonen jokatoisen päivän ruoka mulle ja muuten söin vaan leipiä 😀

  Thank u, ihana blogiesittely muutenkin kaikkien kohdalla kuvineen kaikkineen, pitää itse jossain vaiheessa vääntää samanlainen!

  Haleja ja pusuja ihan vaan koska oon palikka ja reagoin tähän niin myöhään!
  <3: Aku

  http://aurorarenvall.fitfashion.fi/

 8. Paluuviite: nmd r1 sale
 9. Paluuviite: nike lebron lebron 12
 10. Paluuviite: adidas shoes nmdxr1
 11. Paluuviite: nyg helmet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.