RUISSIIN!!

Posted on Posted in Duunit, Muoti, Punttimimmi, Tapahtumat, Treeni, Yleinen

Oujee!!! Kävin juuri ostamassa kolmen päivän liput Ruisrockiin!

ruisrock

Nämä festarit osuvat tosi hyvään aikaan. Neljä päivää kun voi keskittyä kaikkeen muuhun kuin ajattelemaan sitä ettei pääse treenaamaan. Kaikki urheiluun liittyvää on mun lempikeskustelunaihe silloin kun olen kunnossa, mutta nykyään vaan sapettaa puhua aiheesta kun ei itse pysty. Siispä aion olla tämän viikonlopun täysin miettimättä urheilua. Helpommin sanottua kuin tehtyä mutta se olisi ajatus!

Nämä ovat elämäni ensimmäiset festarit asiakkaan rooliissa! Töiden puolesta on tullut jonkun verran oltua mutta onhan tämä ihan eri juttu näinpäin. Mun mielikuva festareista on kuitenkin se, että vaikka kuinka luvattaisiin hellettä niin sataa koko viikonloppu ja sen seurauksena kaikki on kurassa! 😀

ruissi1

Olen oikeasti varmaan maailman epäerähenkisin ihminen, kaikki sellaiset jutut mitkä suomalaiset oppivat yleensä jo äidinmaidon mukana on tosi vaikeita. Kerran kun menin saunailtaankin jouduin tosi monta kertaa kysyä kaverilta ennen kuin se ymmärsi, että oikeasti tosissaan stressaan sitä mitä sinne kuuluu ottaa mukaan! 😀

Onko teissä lukijoissa festarikonkareita? Mitä kannattaa ottaa mukaan? Entä mitä kannattaa jättää kotiin?Niitä festarivinkkeja otan siis ilomielin vastaan niin mun ei tarvitse kysyä niin paljon tyhmiä kysymyksiä!

Nyt on sitten hyvin pari päivää aikaa kuumottaa kaikesta, mitä tarvitsen mukaan.Teltta on, makuupussi on, pumppu on ja patja on ehkä. Kävin tänään ostamassa pumpun että kokeilen että onko kivikautinen ilmapatja jonka sain lainaan ehjä. Muuten täytyy mennä patjaostoksille. Enpä osannut kuvitella miten vaivaannuttava tilanne olisi näyttää myyjälle kuva siitä patjan ilmareijästä ja selittää että ”tarvitsen sellaisen pumpun joka varmasti mahtuu tähän reikään”… 😀

Nähdäänkö festareilla? 🙂

12 thoughts on “RUISSIIN!!

 1. Moi,

  ja tervetuloa Turkuun! Hellettä on luvattu, joten pelko pois mutaliejusta, tai korkeintaan se lieju johtuu liian täysistä vessoista… Mukaan suosittelen ottamaan vessapaperia, se kun on aina Ruissin vessoista loppu! Ja huonot kengät, joiden likaantuminen ei harmita Ja omia juomia Ruissiin ei saa viedä, mutta niiden mukaan ottaminen silti onnistuu kyllä ja onkin osa Ruissin viehätystä. Google kertonee miten Hauskaa festarointia!

  1. Kiitos vinkeistä, juomien mahdollista kuljetusta pitää vielä tutkia! Haha, mä en usko siihen että siellä olisi hieno sää vaikka mitä luvataan ennen kuin omin silmin näen, koska Suomi! 😀

 2. Oi festarit! Mä oon kateellinen, varsinkin kun itseltä jää tänä vuonna väliin.

  Mukaan tarpeeks vaihtovaatteita (ei haittaa vaikka kastuiski), varmuudeks villasukat (ja ehkä kumpparit… Terveisin ikuinen pessimisti), joku päähine (auringonpistos tulee yllättävän helposti), särkylääkkeitä, laastareita ja ehottomasti jesaria (jotain menee kuitenkin rikki, mutta kaikki on pelastettavissa jesarilla)! Ja sitä edellä mainittua vessapaperia.

 3. Jee! Ruissi on kesän paras juttu. Itekkin siis kolmeksi päiväksi tulossa,Ota omat korvatulpat, helpottaa nukkumista kovasti ja alueelta saatavat on ihan surkeita. Samoin rakkolaastareita, kävelyä tulee tuhottoman paljon. Niillä kahdella pääsee jo pitkälle. Käteistä alueelle. Joku asia minkä päällä voi istua, esim kangaskassi on hyväksi todettu ja menee pieneen tilaan. Tän hetken sääennustuksen mukaan aurinkorasvaa, hattu ja 1,5l vesipullo on kova sana.

  Ihanaa Ruissia, ehkä törmätään!

 4. Kannattaa ottaa mukaan tosiaan alueellekkin omaa wc-paperia. Sitten savetteja, meikinpuhdistusliinoja, perus hygieniatarvikkeet. Oon kerran ollut tuolla leirintäalueella ja ne suihkut oli ehhh.. ei niin viihtyisät. Saveteilla saa freesattua pahimmat liat pois 😉
  Jalkaan hyvät kengät, mutta sellaiset että raaskii nakata roskiin festareiden jälkeen. Mulla on ruissia varten erikseen yhdet converset, mitkä sinnittelee nyt jo kolmatta kertaa jalassa. On ihan törkeen näköiset. Ehkä heitän tämän vuoden jälkeen jo roskiin 😀

  1. Joo, pari palaa omaa paperia on must, illan aikana joka kopista loppuu vessapaperi, helpottaa elämää huomattavasti, jos on jotain mihin pyyhkiä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.