Eipä tarvitse enää miettiä että kehtaako rannalle mennä…

Posted on Posted in Motivaatio, Muoti, Punttimimmi, Tapahtumat, Treeni, Yleinen

Maanantaina julkaisin tekstin melkein 90kg naisen bikinivartalosta ja siitä miten vaakaa ei kannata sokeasti tuijottaa. Teksti lähtikin leviämään ihan kulovalkean tavoin ja vähän reilussa vuorokaudessa sitä oli luettu jo yli 59 000 kertaa. Vetää aika sanattomaksi, ihan uskomaton määrä!

imageYksi kuvista mitä eilen julkaisin. Tekstiä pääset lukemaan klikkaamalla TÄTÄ linkkiä.

Tosi hienoa huomata, että ainakin suurin osa on myös jaksanut lukea tekstiä eikä vain katsonut kuvia, kun siitä on tullut paljon palautetta. Kiitos ihan jokaiselle joka tätä tekstiä on lukenut, siitä tykännyt, jakanut tai jopa kertonut oman tarinansa. Olen niin liikuttunut kaikista kommenteista, vastailen niihin mahdollisimman pian. Siis niin uskomatonta tämä kaikki, olette kultaa! <3

Olin pitkään miettinyt tota tekstiä ja sen julkaisemista, joten minusta on tosi hienoa että se on saanut niin suurta huomiota. Ei siksi, että pääsisin mahdollisimman monelle esittämään bikinikroppaani, vaan koska minusta tuo tekstin aihe on oikeasti tärkeä. Vaakaa kun tuijotetaan ihan liikaa ja se hallitsee myös liian monen elämää ja itsetuntoa.

Ajatella, että kuukausi sitten minua ahdisti olla tiukassa paidassa. Ja tässä mä juuri olin kuvissa pelkissä bikineissä ihan järjettömän monen tuhannen ihmisen näytöillä… Eipä tarvitse ainakaan enää miettiä, että kehtaako rannalle mennä, sinne kun tuskin ihan heti tuollaista vastaavaa väkimäärää saada! 😀

Muutenkin niin pakko myöntää että miten tyhmää se on että mietimme sellaista asiaa, saa rannallekin mennä juuri sellaisena kuin on. Helpommin vain sanottua kuin tehtyä! 🙂

Rannasta puheen ollen, käytiin eilen tyttöjen kanssa Hietsussa suppailemassa, eli Stand up padlingissa. Erimover tarjosi bloggareille mahdollisuuden tulla suppailemaan ja ihana Monna hoiti järjestelyt. Kaikki mukana olleista ei kuitenkaan ollut bloggareita, oli mukava tutustua uusiin ihmisiin veden pinnassa! 🙂

imageimageimage

Oli siistiä nyt kun kävin kolmatta kertaa suppailessa niin en enää pelännyt sitä veteen tippumista vaan uskalsin kokeilla kaikkea. Siispä kävin myös pari kertaa kokeilemassa, että kuinka lämmintä tuo Hietsun vesi oikein on! 😀 Oli muuten tosi lämmintä!
imageimageimageimage

Kokeilin myös päälläseisontaa kuten viimeeksi altaassa mutta tällä kertaa en onnistunut, kun muistin että yleensä menen siihen asentoon aika vauhdilla kun siitä jatkan niskasiltaan, niin en päässyt hitaasti ja hallitusti oikeaan asentoon kuten Nana joka sitä myös kokeili! Enää kolmatta kertaa ei huvittanut käydä pulahtamassa niin jätin veteen päättyvät niskasillan tällä kertaa tekemättä! 😀

image image

Oli ihan super hauskaa, kiitos kaikille mukana olleille ja Erimoverille tästä mahdollisuudesta! 🙂

18 thoughts on “Eipä tarvitse enää miettiä että kehtaako rannalle mennä…

 1. Kiitos vielä edellisestä tekstistäsi. Se jotenkin avasi silmäni sille että on ihan ok että paino ei ole esim alle 70kg jos on pitkä ja reenaa. Meinaan itse olen aina kamppaillut sen kanssa kun 160cm pitkät kaverit kriiseilee jos paino lähenee 60kg ja itse 180/95 ei edes kehtaa ottaa osaa keskusteluun 😀 kyllähän multa vähän ylimääräistäkin löytyy, mutta löytyy myös lihasta eikä pistään päästä voi lihavaks sanoa. Mutta joo, pointti oli se että vaikka haluaisinkin vähän ylimääräistä pois niin se on ihan ok jos paino vaikka pysyy samassa, kunhan kehonkoostumus muuttuu. Ps. Olet upea!

  1. Voi kiitos, ihana kuulla että avasi silmäsi! <3 Joo ei siinä oikein paljon auta ottaa osaa keskusteluun, siitä syntyy vain tosi vaivaantunut ilmapiiri jos joko kommentoi että he painavat tosi vähän tai kertoo sen oman painon! 😀 Turha sitä vaa'an lukemaa on tuijottaa varsinkaan jos on pitkä, siitä kun ei yleensä tule kuin paha mieli. Peili ja oma olo kehossa kertoo kaiken olennaisen! 🙂

 2. Huomenta!
  Kiitos minunkin puolestani edellisestä tekstistäsi! Vaikka itse olen aina ollut sitä mieltä, että vaa’alla voi heittää vesilintua, niin kirjoituksesi (ja kuvat) avasivat kyllä silmiä ihan konkreettisesti.
  Muiden lukijoiden innoittamana näytin myös kuvasi miehelleni ja samansuuntainen vastaus tuli häneltäkin: ”Paino 75, enintään 80. Johtuu siitä, että tuolla (siis sinulla) on paljon lihasta!” Miehenikin mielestä näytät upealta!
  Ajattelin näyttää kuvasi vielä teini-ikäisille tyttärilleni (14v.), tytöt eivät kyllä vaa’alla käy, mutta vastaisuuden varalle…
  Ihanaa loppukesää, nauti bikineistäsi!

  1. Voi kiitos! <3 Tosi hienoa ettei tyttäresi käy vaa'alla, mikään ei ole turhempaa kuin tuossa iässä stressata sitä vaa'an lukemaa ja rakentaa itsetuntonsa sen ympärille. Tärkein kun on se oma olo kehossa ja peili kyllä kertoo että onko sopivan kokoinen! 🙂

 3. Paluuviite: womens asics ayami

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.