Yksi kesän siisteimmistä päivistä

Posted on Posted in Kamppailulajit, Kilpirauhasen vajaatoiminta, Kuvaukset, Motivaatio, Punttimimmi, Ruokavalio, Tapahtumat, Treeni, Yleinen

Yötä, tai siis huomenta. Mulla kädet tärisee ihan hirveästi, joten katsotaan mitä tästä tekstistä tulee. Tämä on nimittäin näitä nykyään mun blogissa harvempia, eli täysin fiilispohjainen teksti, jota kirjoitan ”mitä sylki suuhun tuo” -ajatuksella, etukäteen suunnittelematta! 🙂 Kirjoitushetkenä on yö, mutta ajastan tätä tekstiä huomisaamuksi, kun oletan että suurin osa ihmisistä jo nukkuu tähän aikaan.

Tänään on ollut ihan törkeän siisti päivä! Niin siisti että olen vieläkin ihan innoissani.

image

Aamuksi oltiin sovittu Evan kanssa lähtevämme Suomenlinnaan. Säät ovat suosineet pari päivää joten kokeiltiin onneamme, jos tänäänkin onnaisi. No ei paistanut aurinko, mutta meillä oli back up plan, nimittäin kuvaukset. Mä haluaisin blogiin uuden kansikuvan pikkuhiljaa ja mulla oli idea millaisia kuvia otettaisiin. Mulla ei vain ole tietokonetta tällä hetkellä, joten tällä hetkellä nuo kuvat vain täyttävät muistikorttiani. Tässä vähän fiiliksiä meidän piknikiltä:

imageimageimage

Juuri kun oltiin saatu kuvia otettua, alkoi nimittäin sataa kaatamalla! 😀 Mentiin tähän ikkunaan istumaan ja pidettiin piknik siellä ja katsottiin sadetta, ihan törkeän siistiä! Tuohan sattui olemaan myös suosittu turistinähtävyys, joten meidät saattaa löytää muutaman kiinalaisen lomamuistoista! 😀

Lähdettiin Suomenlinnasta jo kahden maissa kun mulla oli töitä. Illalla toimistolla yksi boksaajista käveli ohi, moikkasi ja osoitti salia kysyvästi. Pudistin päätäni, enhän minä tänäänkään treenaisi. Kaksi sekunttia ehdin miettiä ja lähdin perään, miksen muka voisi kokeilla?? Eihän mulla ollut mitään vaihtovaatteita tai hammassuojia mukana, mutta eipä mun vaatetuksessa toisaalta ollut mitään mikä olisi estänyt treenaamisen joten ilmoitin, että tulen sittenkin!

Kuvittele tähän väliin 382 sydäntä.

NIIN SIISTIÄ!!! Kun pääsin töistä irroittautumaan muut olivat jo aloittaneet niin otin omatoimisesti alkulämmöt ja menin mukaan. Mulla ei ollut niitä hammassuojia niin ilmoitin ettei kukaan saa lyödä multa hampaat suusta. Ei ne kyllä muutenkaan, mutta pakko oli ilmoittaa, noin niinku oman mielenrauhan vuoksi! 😀

Kuulema meidän treeneissä ei oppisi nyrkkeilemään, mutta oppii ainakin sosiaalisia taitoja ja tottuu pitämään hanskoja kädessä! 😀 Siellä on nimittäin tosi hauskaa aina erätauoilla, paitsi jos vedetään niin kovaa ettei kukaan jaksa kettuilla. Huomasin, että olen vähän kehittynyt siitä kun olen viimeeksi tässä porukassa lyönyt! 🙂 Vaikka en ole pitkään aikaan pitänyt edes hanskoja kädessä muuta kuin mielikuvissani, niin en ollut niin kujalla kuin mitä yleensä olen.

Lyötiin eri komboja, ensin ensimmäinen lyönti vasemmalla kädellä ja sitten toisinpäin. Välillä meni sekaisin että pitikö lyödä suoraa tai koukkua ja että kuinka kovaa nyt saikaan lyödä. Mulla ei oikeasti ole mitään käsitystä siitä miten lujaa lyön, mutta luotan siihen että mulle sanotaan jos lyön liian kovaa tai jos käytän liian vähän voimaa. Toisaalta oletan yleensä, että se on vain kettuilua kun mulle sanotaan että löisin liian kovaa! 😀 Sillä kuulema yhden äijän mummokin lyö minua kovempaa! 😀 Kuten huomaatte meininki on sopivan rento, tosissaan mutta ei vakavasti.

Kuvittele vähintään yhtä monta sydäntä kuin aiemmin.

Loppuun otettiin kolmen minuutin erä silleen että vuorotellen lyötiin parin hanskoihin kymmenen suoraa ja sitten kaveri löi takaisin. Yök, sehän meni jo melkein urheilusta ja tuli hiki! 😀 Yllättävän hyvin jaksoin, jos en jo sanonut, niin ihan sairaan siistiä päästä lyömään! Tämä on vain niin parasta!

imageMeikitkin OLI viimeisen päälle laitettuna! 😀

Mutta mites toi oma jaksaminen? Ensin valitan jatkuvasta väsymyksestä ja sitten olenkin ollut liikkeellä aamusta iltaan ja vielä jumpannutkin? En halua kannustaa ketään juomaan energiajuomia, mutta kyllä tänään vähän pisti miettimään. Minusta energiajuomat eivät ole mitenkään hyvä muuhun kuin satunnaiseen käyttöön, mutta jos vaihtoehto on se ettei jaksa tehdä mitään, tai että käyttää päivän mittaan laillisia piristeitä ja viettää niin siistin päivän, että siitä on innoissaan vielä keskellä yötä, niin kumpi on parempi?

Tänään olen juonut aamulla kaksi pientä kuppia kahvia, eli vastaa yhtä tai puolitoista isoa, redbullin sekä ottanut kofeiinitabletin iltapäivällä. Eli ei kyse vielä ole mistään suurista määristä tosiaankaan, mutta en halua tehdä tästä tavan. Mutta toisaalta on kyllä niin hieno fiilis kun juon sen energiajuoman ja tunnen olevani taas hetken oma itseni, eikä sellainen väsynyt lapanen joka kuuluisi jonnekin kaapin pohjalle otettavaksi esille pitkän talviunen jälkeen 😀

Ja energiajuomista ja lapasista palataan takaisin kamppailulajien pariin, nimittäin peruskurssiarvontaan joka päättyi tasan klo 24 tänä yönä. Random.org sai hoitaa arvonnan ja tällä kertaa voittaja on:

image

Onneksi olkoon Iisa, käy tarkistamassa sähköpostiasi! 🙂 Ja kaikille teille joita onni ei arvonnassa tällä kertaa arvonnassa suosinut, toivottavasti näemme silti salilla!

Kohta menen minäkin nukkumaan, mutta loppuun vielä juttu mitä huomasin tossa puolenyön jälkeen. Mun tämän päivänen teksti on noussut päivän aikana Fitfashionin tämän hetken luetuimmaksi!

image

Aika siistiä, kiitos kun jaksatte lukea mun juttuja! 🙂 Vastailen kommentteihin kunhan ehdin ja aivotoiminta on vilkkaampaa kuin tällä hetkellä! 😀

Siistiä-sanaa onkin tässä tekstissä käytetty enemmän kuin laki sallii, joten nyt nukkumaan kun sanavalinta on väsyneenä ilmeisen suppea! 😀

17 thoughts on “Yksi kesän siisteimmistä päivistä

  1. Oi vitsi sun hiukset näyttää hyviltä noissa kuvissa! 😀 satuin nyt vaan kiinnittämään huomioo!

  2. ”Mutta toisaalta on kyllä niin hieno fiilis kun juon sen energiajuoman ja tunnen olevani taas hetken oma itseni, eikä sellainen väsynyt lapanen joka kuuluisi jonnekin kaapin pohjalle otettavaksi esille pitkän talviunen jälkeen.” TÄMÄ. Mulla todettiin joitakin vuosia sitten vajaatoiminta ja oli jotenkin ihana lukea jonkun toisen suusta tuo lause. 🙂 Rakastan viikonloppuisin nautiskella iiiison kupillisen aamukahvia, koska tiedän että sen jälkeen saan pienen hetken ajan muistaa miltä olo tuntui ennen tätä paskaa. Joten ymmärrän täysin mitä tarkoitat. Tsempit sinne! Toivotaan että jonakin päivänä niin sulla kuin mullakin on lääkitys kohdillaan ja saadaan itsemme takaisin ilman piristeitä. Until then: kofeiini. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.