Joko saa vähän toivoa?

Posted on Posted in Kamppailulajit, Leirit, Mielipiteet, Motivaatio, Puntti, Punttimimmi, Reissut, Treeni, Yleinen

Vaikka mulla ”loma” loppui viime viikolla, niin olo on nyt arkeen palattuna ollut vähän pirteämpi, kuin mitä se on koko kesän aikana ollut yhteenstä. En vielä uskalla lähteä tuulettamaan, että olisi parempi olo, koska oon huomannut, että mitä vähemmän ajattelee että olo olisi parantunut, sen vähemmän surettaa kun tajuaa olevansa väärässä.

Kuten vastasin salilla kun kysyttiin että onko olo yhtään parantunut, ”vähän, ei enää v*tuta ihan kokoajan”. Aika siisti fiilis pakko myöntää! 🙂

image

Mulla on samalla herännyt toive, että pääsisin taas treenaamaan. Torstaina kävin lyömässä ja perjantaina vetämässä pikapikapuntin ennen duunia. Käytännössä lämmöt, sitten kolme sarjaa maastavetoa. Tein pari sarjaa 8x70kg, oli kyllä rankkaa aeroobista! 😀 Eihän se rauta ole iso, mutta kunto on niin huono, että puuskutin varmaan viisi minuuttia molempien kertojen jälkeen 😀

Tulevana viikonloppuna on samboleiri johon niin toivon pääseväni!! Koska sambo ja koska leiri! Venäjältä saapuu kaksinkertainen maailmanmestari sitä ohjaamaan. Siinä on kuitenkin sellainen pikku juttu, että kun mun aeroobinen kunto on tosi huono puntinnostoon niin tiedä sitten miten kulkee paini… Onhan tässä viikko aikaa kuitenkin tunnustella, olisi niin siistiä päästä johonkin kuntoon että pystyisin osallistumaan!

Sitä seuraavalla viikolla lähdetään salin bjj mimmien kanssa Lahteen, ystäväni Emilia Tuukkanen tulee Espanjasta ohjaamaan tyttöjen seminaaripäivää! Siistiä, Emilia vetää hyviä treenejä ja on muutenkin tosi kiva! Jännää kun on vain naisille suunnattu päivä, en ole koskaan kokenut sellaista! Enpä ole muuten brassijujutsuakaan harrastanut sen jälkeen kun olin Espanjassa Emilian treenisalilla, niin saa nähdä mitä tästäkin tulee… 😀

imageimage

Oikeastaan ihan sama vaikka olisin molempina viikonloppuna kaikista huonoin, kunhan pääsisin osallistumaan kunnolla! Se olisi niin mahtavaa! Nyt kaikki peukut ja varpaat pystyyn! 😀

image

Tuosta ulkomailla treenaamisesta kirjoitin muuten jutun FitBODY-lehteen, lehti on juuri poistumassa myynnistä, mutta vielä hetken taitaa löytyä jos kiinnostaa juttu lukea! 🙂

One thought on “Joko saa vähän toivoa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.