Girlpoweria ja viime viikon treenipäiväkirja

Posted on Posted in Kamppailulajit, Leirit, Muoti, Punttimimmi, Treeni, Yhteistyöt, Yleinen

Osa teistä on toivonut perinteistä treenipäiväkirjaa, blogeissa kun nykyään harvemmin enää listataan treenejä. Siitähän kaikki lähti treeniblogien suhteen, mutta enää se ei tunnu vetävän lukijoita. Juuri rannalla Evan kanssa pohdittiin että mikähän siinä on, musta olisi ihan hirmu kivaa jos kaikki olisivat tosi kiinnostuneita lukemaan mun treeneistä yksityiskohtia myöten! 😀 Anna mun treenaa -blogissa oli tästä myös pohdintaa, pääset tekstiin klikkaamalla tästä.

Mutta myönnettäköön, että monesti itsellänikin jää treenipostausten treeniosiot selattua ohi ja luen vain oheistekstin. Siksi en myöskään postaile tänne ihan kaikista mun jumpista, eli se ettei jostain löydy tekstiä ja kuvia, ei välttämättä tarkoita sitä ettei sitä tapahtunut. Tai ehkä tarkoittaa, sellainen treenihän on turha josta ei somessa kerrota? 😉

image

Eli viime viikon jumpat:

Ti: lyöntejä ja potkuja Mikon kanssa, 1h
To: sambotreeni 1,5h
La: 2h + 2h bjj seminaari

Eli viikkoon jumppia sen 6,5h. Tuntimääränä tuntuu tosi vähäiseltä, mutta tosi jees siihen verrattuna että viimeaikoina mun treenimäärä on ollut pyöreä nolla. Tästä tämä taas lähtee!

image

Lauantaina lähdettiin Anskun kanssa heti aamusta ajamaan Lahteen, sillä siellä olisi Emilia Tuukkasen naisille suunnattu seminaari. Sama Emilia johon tutustuin Espanjassa ollessani ja kenen kanssa siellä treenasin! Naurettiinkin, että ollaan yhteensä nähty ehkä joku viisi kertaa, mutta ei tunnu siltä kun viestitellään päivittäin! 😀

image

Paikalle tuli ihan huima määrä naisia, 56 naista yhdessä jumppaamassa. Aika huikeeta, paikalla oli muutama tuttukin! Seminaarin aiheena oli berimbolo sekä guardin ohitus. Mulle tuo berimbolo oli ihan hepreaa, never heard. Tehtiin lajinomaiset lämmittelyt mitkä oli tosi hyvät, lämmittelyliikkeet siis tukivat päivän ohjelmaa. Sivukuperkeikka oli mulle tosi vaikea, muut tekivät sivukuperkeikkaa ja mä pyörin mihin sattui 😀 Tykkään Emilian vetämistä treeneistä, hän on tosi hyvä siinä.

image

Minusta oli tosi hämmentävää painia naisten kanssa, kun en ole tottunut. Olen kuitenkin aika iso, niin pelkäsin että tyyliin murskaan toisen mun alle tai että painin liian kovaa. Tämä on oikeastaan tosi huono juttu, koska olen huomannut että kun treenaan naisten kanssa, niin alan ottamaan tosi varovaisesti ja antamaan toiselle hirveästi mahdollisuuksia tehdä, enkä yritä itse. Eikä se edes johdu siitä että toinen olisi mua huonompi, vaan vaikka olisi samantasoinen tai vähän parempi, niin en saa itsestäni kaiken irti. Yhtäkkiä ymmärrän miksi miehet joko vääntävät liian kovaa tai ottavat liian rennosti, kun itsellä on sama ongelma kun en ole tottunut! 😀

Mähän olen ihan surkea kaikissa noissa bjj tekniikoissa, yllättäen, kun en harrasta lajia muuta kuin joskus satunnaisesti. Sparraaminen on musta silti tosi kivaa kyllä kaikissa lajeissa, toisessa treenissä sparrattiin kokonaisen tunnin. Koitin katsoa itselleni vähän isommat parit, etten ihan pienimpien naisten kanssa olisi. Oli hauskaa kun oli niin paljon ”valinnanvaraa” kun meitä oli niin monta, niin jokaiselle löytyi varmasti sopiva pari! 🙂

image

Osaan about kaksi tekniikkaa, mutta oli kiva nähdä että jotain oli jäänyt mieleen Espanjasta, kun huomasin että osasin paljon paremmin olla kuin silloin kun sinne lähdin. Ei tullut vedettyä itseäni ihan loppuun heti ekassa erässä, ehkä sen sitten siellä opin, että hengittää silloin kun on mahdollisuus siihen 😀

Olin tosi ylpeä itsestäni, vaikka lähdettiin polvilta niin sain siitä pari käsivarsiheittoa tehtyä ja ensimmäistä kertaa ikinä muun kuin suoran käsilukon tehtyä, olikohan nyt sitten americana vai kimura, sitä en tiedä. Toisaalta onnistuin kyllä esimerkiksi työntämään pääni suoraan giljotiinikuristukseen! 😀

imagePakollinen yhteiskuva Emilian kanssa. Mikä väriero, huomaa kyllä kumpi meistä on nauttinut Suomen kesästä ja kumpi Espanjan… 😀

Mustan Top ten -merkkisen puvun olen tilannut yhteistyökumppaniltani Nipponsportilta jo keväällä, mutta vasta nyt pääsin sitä kunnolla käyttämään! Ikävä kyllä tilasin vähän turhan ison koon, mutta nyt kun olen sitä pari kertaa kutistanut pesukoneessa, se ei enää ollut ollenkaan häiritsevän iso vaan siinä oli hyvä treenata! 🙂

Vielä pitäisi hommata kunnon bjj vyö, niin näyttäisi kokonaisuus fiksummalta, tämä on niin lyhyt, että joudun pitämään sitä tosi ylhäällä jotta se ylipäätänsä menisi kiinni… 😀 Pitää käydä tilaamassa Nipposportin sivuilta, sieltä kun muutenkin saa kaiken tarvittavan kamppailuun ja kuntoiluun! Käy tsekkaamassa heidän Facebooksivut sekä Instagramin, sieltäkin löytyy kaikkea kivaa! 🙂

Oli tosi hauska päivä, toivottavasti näitä järjestettäisi enemmänkin! Treenien päätteeksi lähdettiin vielä läheiseen lampeen uimaan. Kivaa! 🙂

image

Treenien jälkeen oli ihan jäätävä nälkä, kun oli vetänyt koko päivän aamupuuron, riisikakkujen ja banaanien voimalla. Mentiin kotimatkalla ABC:n kautta jossa söin ehkä elämäni parhaan lehtipihvin ja ranskalaiset. Okei, siinä nälässä olisin syönyt ihan mitä vain, mutta tuo oli niin hyvää että olisin voinut nuolla lautasen. Ainoa miinus että annos oli niin pieni (lue: ihan normaali), että olisin helposti vetänyt vielä toisen annoksen! 😀

99 thoughts on “Girlpoweria ja viime viikon treenipäiväkirja

  1. Hei! Olen aika-ajoin lukenut blogiasi ja hokasin nyt tämän postauksen. Kysymys! : Minkä kokoinen on tuo bjj puku? Onko housuissa hyvin tilaa? Olen about saman kokoinen kuin sinä ja funtsin uuden puvun ostoa, pitkällä päärynävartaloisella se ei ole helppoa.. Kiitos jos jaksat vastata!

    1. Moi, mustan Top Ten puvun koot menevät senttien mukaan ja tuo on 180cm. On tosi reilu vyötärö, on mulle oikeastaan turhan iso niin olen yrittänyt pesussa vähän kutistaa. Valkoinen puku mulla on F4, mutta siinä housut turhan pienet painiin. Toivottavasti tästä oli jotain apua 🙂

  2. Paluuviite: pink pumas footlocker
  3. Paluuviite: adidas neo
  4. Paluuviite: blue denim skirt asos
  5. Paluuviite: nike casual trouser
  6. Paluuviite: training tracksuit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.