Todistetusti ylipainoinen

Posted on Posted in Dieetti, Kilpirauhasen vajaatoiminta, Motivaatio, Punttimimmi, Ruokavalio, Terveys, Treeni, Yhteistyöt, Yleinen

Alle 90 kiloiset punnitaan neuvolassa, vai miten se nyt menikään? Mulla tuo maaginen raja on ylittynyt, joten neuvolan sijaan kävin eilen Easywayn Inbody mittauksessa. Sehän sopii toki ihan kaikille, myös alle 90kg painaville! 😉

Easywayn kanssa ollaan jo pidemmän aikaa tehty yhteistyötä, on ollut hienoa nähdä omien tuloksien lisäksi myös heidän laitteiden kehityksen. He panostavat heti markkinoiden uusimpiin laitteisiin ja nyt pääsin minäkin vihdoin kokeilemaan uusinta laitetta, Inbody770.

Vaikka laitteet vaihtuvat ja päivitetään, tulokset pysyvät silti vertailukelpoisina, mikä on ihan huippu juttu, minäkin olen käynyt ensimmäisissä mittauksissa vuonna 2012, niin olisihan se aika tyhmää jos tuloksia ei enää pystyisi luotettavasti vertaamaan keskenään. Easyway kiertää ympäri Suomea tekemässä mittauksia, parhaiten pysyy kartalla liittymällä tähän facebookryhmään!

imageEasywayn Ossi Nikulan kanssa tuloksia analysoimassa.

En halua tähän sen enempää mun tuloksia tällä kertaa avata, koska olihan ne nyt aika karua katsottavaa. Silleen niinkuin oikeasti, mustaa valkoisella nähdä, että viime Fitness exposta olen lihonnut 9kg. Toki mulla on myös lihakset kasvaneet, mutta rasvaprosentti huomattavasti enemmän, kun ei ne lihaksetkaan levossa loputtomasti kasva… 😀 Turha tätä nyt sen kummemmin on edes selittää.

Syy miksi menin mittaukseen oli yksinkertaisesti se, että haluan jatkoa varten mustaa valkoiselle tämän hetken kehonkoostumuksen, jotta on jotain mistä lähteä vertailemaan. Viime mittauksessa Fitness expossa painoin 84kg (katso tulokset tästä), joten ne tulokset eivät voi olla lähtökohtana samalla tavalla, kun tästä lähden palautumaan omaksi itsekseni. Tästä syystä juuri tykkään käydä mittauksessa tasaisin väliajoin, jotta on konkreettisia numeroita joihin verrata, vaikka ei tulos tällä kertaa saanut hyppimään riemusta. Mutta se oli kyllä tiedossa, kun ei ne mittaukset valehtele! 😀

Jatketaan siis harjoituksia ja lupaan itselleni näin julkisesti, että seuraavassa mittauksessa on paremmat tulokset. Lääkäri soittaa huomenna, niin katsotaan miten jatketaan. Olisi aika kivaa jos olo alkaisi pikkuhiljaa normalisoitumaan! 🙂

20 thoughts on “Todistetusti ylipainoinen

  1. Sen voin sanoa että et kyllä pätkääkään ylipainoiselta näytä! Ilmeisesti haluat kuitenkin tiputtaa kiloja nyt, vai? Onko sulla joku tietty paino jossa olet kokenut olosi parhaimmaksi ja tähtäät sinne, vai haluatko vaan katsoa miten homma etenee? 🙂

    1. Kiitos! 😀 Oikeastaan kiloilla ei ole niinkään väliä, mutta olen kerännyt vähän turhan paljon rasvaa, mitä ajattelin pikkuhiljaa lähteä pudottamaan 🙂

  2. Sen verran sanon, että inbody-mittaukset tosiaankin valehtelee! Odotin sulta vähän skeptisempää suhtautumista 🙁 kuulemma viitisen kiloa heittää rasvan koostumuksessa ja sen myötä myös rasvaprosentti.

  3. Suosittelen lämpimästi tutustumaan lääkäri Vilho Aholan kirjoituksiin (esim. hänen faceseinällään on juuri todella hyvä keskustelu aiheesta) ennenkuin alat dieettaamaan. Taisitkin käydä Vilhon pakeilla jos oikein muistan?

  4. Paluuviite: walking shoes gamboge
  5. Paluuviite: nike womens air max

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.