Kun bloggaajan ilme aiheuttaa fyysistä tuskaa

Posted on Posted in Punttimimmi, Video, Yleinen

Sain viime viikolla blogiini kommentin, jossa kerrottiin, että aina samainen ilmeeni kuvissa aiheuttaa eräälle lukijalle fyysistä tuskaa. Olen saanut myös muutamalta muulta lukijalta kommenttia, että selfieilmeeni on ärsyttävä.

Ottamatta tähän asiaan enemmän kantaa, niin kuten edellä mainittuun kommenttiinkin vastasin: mikäli minun tai jonkun toisen bloggaajan ilmeistä alkaa aiheutumaan sinulle tai lähtellesi fyysisiä oireita, niin kannattaa varmaan hakeutua lääkäriin. En halua olla vastuussa siitä, että joku sairastuu minun ilmeestäni johtuen, mutta uskoisin että mikäli näin on jo tapahtunut niin asialle voi saada hoitoa.

imageSama kuva ja sama ilme kuin aiemmin.

Sitä, että miksi minulla on kuvissa aina sama ilme, saatte jatkossakin vapaasti spekuloida. Johtuuko se huonosta itsetunnostani? Vai johtuuko se siitä, että käytän kuvien ottamiseen keskimäärin 10 sekunttia, kun kirjoitan blogia kirjoittamisen vuoksi, enkä siksi että saisin kuvata omaa naamaani? Vai onko tähän joku toinen syy?

Vai johtuuko se kenties siitä, että olen huijannut teitä, kuten seuraavalla videolla käy ilmi?

HUOM. Ei tosikoille!!! 😀

Kuvasin tämän videon joskus vuosi sitten sängyssä kun en saanut unta, eikä sitä ollut tarkoitus julkaista, mutta nyt se tuntui ajankohtaiselta. Eipä mulla oikeastaan muuta, hyvää tiistaita kaikille! 😀

16 thoughts on “Kun bloggaajan ilme aiheuttaa fyysistä tuskaa

 1. Fyysisiin ja henkisiin poikkeavuuksiin huomion kiinnittäminen on vain evoluution tapa suojata terveitä sairauksilta. Asian voi ohittaa olankohautuksella jos asiat ovat kondiksessa. Aika hölmöä lukea blogia josta ei tykkää.

 2. juu, tiedän toisenkin bloggaajan, jonka poseerausilme saa kuulemma joissakin lukijoissa näppylöitä aikaiseksi, mutta eiköhän ne sellaiset näppylät ole ihan itseaiheutettuja, koska onhan se aika sairasta altistaa itsensä kerta toisensa jälkeen blogeille, joista on itselleen suorastaan terveydellistä haittaa. Normaalit ihmiset nimittäin oppivat yleensä kerrasta, eivätkä enää toista kertaa ”eksy” näppylöitä aiheuttaviin blogeihin. 🙂

 3. HAHAHA ihan loistava video!! 😀 Mä en kyllä ymmärrä näitä joiden on silti pakko lukea blogia, jos kerran toisen ilmeet niin kovasti ärsyttää. On mullaki yleensä aina sama selfieilme, poikaystävä kuittailee siitä. Mut hei mitä sit 😀

 4. Hahahaha!! 😀 Ihan sika hyv! Vitsi toi video oli hyvä! 😀 😀
  Ja siis apua, mä en oikeesti ehkä kestä tätä aihetta!! Hitto ihmiset on pällejä kyllä välillä! Että ihan fyysisiä oireita! Toisaalta mielenkiinto heräsi, että minkähänlaisia oireita?! 😀

 5. ”Hehhee mä oon huijannu teitä!!” :DD loistava! Mutta joo, yllätyin kovasti kun luin tämän tekstin – jaksaa jotkut sitten ärsyyntyä oudoista asioista, ja jaksaa vielä asiasta valittaa. Niinkun muutkin on jo sanonu, ei oo mikään pakko lukea blogia joka ärsyttää!

  (Ps. tykkään sun selfie-ilmeestä!)

 6. Ähähäähäh toi video on nii hyvä! Hyvä Natteee 😀 häls, Sibbotjej

 7. Ahhahhaa mikä video! Jatka samalla ilmeellä vaan, heikot karsiutuu elon tiellä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.