16 asiaa jota et ehkä tiennyt minusta

Posted on Posted in Duunit, Muoti, Punttimimmi, Treeni, Yleinen

Pelkään pellejä
Tähän liittyy sellainen tarina, että muutama vuosi sitten olin kaverini kanssa keskustassa kuvaamassa ja pelleksi naamioitunut mies tuli juttelemaan meille ja otettiin pari kuvaa siitä. Yhtäkkiä tämä pelle muuttuikin pelottavaksi ja alkoi vaatia rahaa meiltä kuvista. Kerrottiin ettei olla maksamassa mitään, kun ei sellaisesta oltu sovittu ja lähdettiin kävelemään pois, kun huomattiin että pelle lähtikim seuraamaan meitä. Juostiin sisään viereiseen ostariin ja pelle juoksi meidän perässä.

Toi on niin epätodellisen tuntuinen tilanne, kun pelle oikeesti jahtaa sua ostarissa! 😀 Juostiin kauppojen läpi ulos ja ratikka sattui just tulemaan johon hypättiin eikä pelle ehtinyt mukaan niin päästiin siitä eroon. Mulla on jossain nämä kuvatkin tallessa, joten ei ollut unta! 😀

Aloitin ensimmäisen virallisen työni 16-vuotiaana
Silloin aloitin mun uraani puhelinmyyjänä. Vaikka duunista voi olla montaa mieltä, niin siinä ainakin oppi puhumaan lähtökohtaisesti negatiivisesti suhtautuville ihmisille niin, että innostuivat tuotteesta.

Muutin kotoa 17-vuotiaana
Alkoi käydä tosi rankaksi asua eri paikkakunnalla kuin missä opiskelin, treenasin ja kävin töissä niin 17-vuotiaana muutin yksin Helsinkiin.

imageNatalia 17v.

Haaveilen isosta valkoisesta kulmasohvasta
Ei ole kovinkaan käytännöllinen väri, mutta kuinka hienolta sellainen näyttäisi! <3 Kunhan joku haluaisi ottaa tämän mun nykyisen sohvan itselleen niin ostan tänne kulmasohvan, en tosin valkoisen! 😀 Eli jos haluat noutaa ilmaisen sohvan niin laita viestiä! 😀

Näen tosi paljon ja sekavia unia.
Melkein joka aamu herään lievään WTF-hetkeen kun muistan mitä unta näin. Se on ärsyttävää, koska monesti ne tuntuvat todella todellisilta ja koko päivän saattaa jäädä niistä karmiva fiilis, kun ei ole ihan varma että mikä on totta ja mikä ei.

Minulla on 21 paria kenkiä
Niistä 7 korkkarit, 2 UGGit, 7 lenkkarit, yhdet sandaalit ja 4 salikengät. Plus sit tietty kumisaappaat ja crocsit, mutta niitä ei lasketa! 😀 Silti mulla ei ole esim. yhdetkään ihan tavalliset arkinilkkurit!

image

Minulla on 12 paria treenihousuja
Jokaisella on heikkoutensa, mulla se on ilmeisesti treenihousujen hankkiminen… 😀 Näiden päälle sit tietty treenishortsit ja collarit.

Nimestäni huolimatta, en ole venäläinen
Tähän kysymykseen saan vastata viikottain. En ole venäläinen, sukulaiseni ei ole venäjältä enkä valitettavasti osaa venäjää.

Olen suomenruotsalainen
Meillä kotona ei koskaan puhuttu suomea ja aloitin suomenkielenopiskelun vasta kymmenenvuotiaana. Joten koittakaa elää pienten kielioppivirheiden kanssa! 😀

Haluaisin osata venäjää
Siksi olenkin kaksi kertaa aloittanut kansalaisopistolla venäjänkurssin, mutta se on aina jäänyt kesken. Mulle oppimisen kannalta olisi optimaalista että opiskelisin kieltä muutaman päivän viikossa muutaman tunnin, sillä kerran viikossa tunti illalla on mulle liian hidasta, ellei halua käyttää koko elämää sen kielen oppimiseen.

Haluaisin ottaa uuden lävistyksen
Haluaisin ottaa uuden lävistyksen korvaan. Olen monta vuotta miettinyt tiettyä kohtaa, mutta kamppailulajien kannalta lävistykset eivät ole paras ratkaisu… Toisaalta nyt kun mun treenit ovat luokkaa kerran kesässä ja joskus jouluna, niin olisi ainakin aikaa antaa sen parantua! 😀

imageTässä kuvassa näkyvän lävistyksen reikä kasvoi vahingossa umpeen, joten houkuttaisi kovasti ottaa toinen sen tilalle!

En ole koskaan ollut Harry Potter -fani
Kun ensimmäinen Harry Potter kirja tuli, olin siinä iässä että kaikki ensin fanitti Pokemoneja, sitten tuli Digimonit joista en oikein innostunut ja sitten tuli Harry Potter. Päätin olla erillainen nuori kun kaikkien mielestä Potter oli niin mahtava, niin en halunnut tykätä siitä tai lukea kirjaa! 😀

Olen vähän allerginen punaviinille
Tämä ei ole mikään tutkittu juttu, mutta olen joskus saanut allergisen reaktion, kun narikkaan on kaatuunut punaviiniä. Sama juttu jos olen todella lähellä kun joku juo punaviiniä, niin silmät alkaa valumaan ja nenä vuotamaan. Ihan normaalisti pystyn kuitenkin olla baarissakin töissä, kunhan yritän välttää että sitä kaatuisi mun päälle.

En ole koskaan polttanut kokonaista tupakkaa
Olen kyllä maistanut, mutta vasta täytettyäni kahdeksantoista.

Tykkään pimeästä
Minua ei haittaa yhtään, että syksyllä ja talvella on pimeää. Yksi vuosi tein pelkästään yöduunia, niin en tainnut koko talvena nähdä luonnonvaloa ollenkaan. Silloin ei tullut sitä masista mistä moni kärsii kun päivät ovat niin lyhyet ja pimenee aikaisin, kun aina oli yhtä pimeää.

image

Haluaisin pitää sinkkublogia
Musta olisi tosi hauskaa pitää anonyymia sinkkublogia! Sellainen, että kukaan ei tietäisi kuka olen ja voisin siihen kirjoittaa suoraan kaikista hassuista sattumuksista ja typeristä treffeistä. Ongelma on vaan siinä, että aika nopeasti joku laskisi yksi + yksi ja sitten blogi ei olisikaan enää anonyymi! 😀

66 thoughts on “16 asiaa jota et ehkä tiennyt minusta

  1. Äh, haluisin niin lukee sun sinkkublogia!! 😀 Tykkään niin sun tyylistä kirjottaa, ja tosta aihepiiristä ei kauheen hyvin voi julkiseen blogiin kirjottaa. Ongelmana tosiaan tuo minkä mainitsit ja sitten vielä sekin, että tuskin mä vahingossa löytäisin sitä sun blogias jos sä et sitä tänne linkkais. Ääh! 😀

  2. öö, pieni ristiriita edelliseen postaukseesi, jossa olit huolissasi, että olet jo jakanut itsestäsi liikaa…ja sitten jaatkin vielä lisää. Ihan mukavaa sinänsä, tekstejäsi on hauska lukea. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  3. Paluuviite: nike max edge shoes
  4. Paluuviite: rose marron bags
  5. Paluuviite: gr眉n lila fila
  6. Paluuviite: nike react sneakers

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.