Reissu throwbäkkii

Posted on Posted in Kamppailulajit, Motivaatio, Punttimimmi, Reissut, Treeni, Yleinen

Aloin tässä kipeänä selaamaan viime reissujen kuvia ja ai että mun tekisi mieli lähteä jonnekin reissuun! Toukokuussa olin tosi kyllästynyt reissaamiseen niin päätin etten vähän aikaan halua matkustaa, mutta nyt on alkanut pientä matkakuumetta taas puskea päälle! Joku sellainen kohde missä olisi LÄMMIN!

Ärsytti niin paljon mun treeni/aurinkomatka Espanjaan keväällä, kun siellä oli kylmä… Muutenhan oli siis hyvä reissu, mut vähän ikävä lähteä katsomaan aurinkoa ja sitten käytännössä viedä Suomen sään mukanaan 🙁

imageimageimageimageimageimageimageimageimageTreenireissu Espanjaan huhtikuussa 2015.

Yksin en halua tällä hetkellä lähteä, on niin kauhean tylsää pyöriä lentokentillä yksin, vaikka välillä virkistääkin yksin matkustaminen niin pitää yrittää lahjoa joku seuraksi. Viime marraskuussa olin Floridassa ja se oli ihan huippu reissu, vaikka sielläkään sää ei kokoajan suosinut. On muuten hitsin ärsyttävää olla sellaisessa paikassa jos suunniteltu allaspäivä vaihtuukin hotellihuonepäiväksi kun ulkona sataa kaatamalla.

Olisin lisännyt tähän Floridakuvia, mutta näköjään ne on kaikki jo siirretty pois mun puhelimelta kovalevylle niin jäävät odottamaan uutta tietokonetta. Kuten myös järkkärillä otetut kuvat Espanjasta, Ranskasta ja Monacosta! Onpahan sitten jotain tekemistä kun pääsee käymään niitä läpi! 😀

imageimageimageimageimageimageimageMonaco + Nizza toukokuu 2015.

Jotenkin mua kiehtoisi Dubai, onko joku teistä käynyt siellä? Tai sitten ihan perus suomituristikohde eli Kanaria! Thaikut ja Jenkkiläkin on ihan ykkösinä listalla, vaikka tähän hätään ehkä vähän turhan kaukana. Minne sinä lähtisit? 🙂