Haunted Circus Blog Awards

Posted on Posted in Muoti, Punttimimmi, Tapahtumat, Yleinen

Eilen oli taas gaalapäivä, kun juhlittiin Indiedays blog awardseja Tigerissa. Teemana oli haunted circus ja mähän olin ihan fiilareissa, kun niin tykkään kaikista naamiaisista!

Eva tuli avecikseni ja ensin suunniteltiin, että hän olisi sirkusleijona ja minä leijonankesyttäjä, mutta kun käytiin pukuja sovittamassa niin jopa S-koko oli mulle ihan liian iso. Hämmentävää, kun mulla yleensä ongelma on toisinpäin ”isojenkin” kokojen kanssa! 😀

Olin nähnyt kuvan The shining -elokuvan kaksosista ja se jäi mieleen. Satuin löytämään teemaan sopivan mekon, joka oli mulle sopiva niin se sai olla mun asu.

imageCome play with me… Forever and ever…

Ostin myös piilarit jotka luo vaikutelman että olisi sokea, mutta kun sovitin ne niin jouduin toteamaan etten pystyisi niitä pitkään pitämään, kun päähän alkoi sattumaan kun linssi peittää osan näkyvyydestä.

image

Perjantaina kävin sitten muutaman matti myöhäisen kanssa samaan aikaan naamiaisasukaupassa ja ostin siniset linssit. Niitäkän en loppupeleissä pitänyt gaalassa, kun silmiä ärsytti.

image

Joku nyt ehkä miettii, että miten mun puku liittyy riivattu sirkus -teemaan? Verinen pikkutyttö? No silleen varmaan, että harva lapsi on 190cm pitkä, mutta sellainen jos tulisi vastaan niin ihan varmaan laitettaisiin sirkukseen! 😀

image

Luonnollisesti vertaan tätä gaalaa kuukausi sitten pidettyyn The Blog Awards Finlandiin, ja no, olihan niissä vähän eroa. Ärsytti hieman kun lava jossa awardsit jaettiin oli alempana kuin yleisö, niin tapahtumasta ei nähnyt yhtään mitään jos ei ollut sattunut saamaan eturivin paikan.

Näkyvyyteen ei edes se 190cm auttanut, joten vietettiin meidän awardsit lämmitetyllä terassilla ja katsoin yöllä netistä että kuka voitti palkinnot! 😀 Käytännössä siis tuntui ihan miltä tahansa baari-illalta eikä siltä, että oltaisiin oltu juhlaseremoniassa.

image

Tigerista lähdettiin Evan kanssa mun luo ja sieltä jatkettiin iltaa Apollossa. Oli tosi kiva ilta ja kiva myös nähdä kaikkia tuttuja! En edes muistanut että tunnen näin paljon ihmisiä, mutta joka nurkan takaa tuli tuttuja vastaan! 😀

Ja loppuun vielä siisti juttu! Lupaan etten tee tästä erikseen tekstiä klikkiotsikolla luokkaa ”olen rakastunut”, mutta tilasin juuri itselleni tietokoneen!!!!!!!!!!!!! Tähän sata sydänsilmähymiötä.

Mulla ei ole ollut toimivaa tietokonetta himassa yli puoleen vuoteen, joten aika siistiä päästä taas photoshoppailemaan ja muutenkin datailemaan muulla kuin ipadilla. Ehkä innostun kaivamaan järkkärinkin esiin pölyttymästä, kun pääsen taas rakkaan harrastukseni, eli kuvankäsittelyn pariin! 🙂

12 thoughts on “Haunted Circus Blog Awards

  1. Mistä oikein löysit ne voittajat? Olin juhlissa, mutta eihän siellä tosiaan nähnyt tai kuullut yhtään mitään. Indiedaysin sivuillakaan ei ole voittajia. En tainnut nähdä Fitfashionin bloggareista muita kuin sinut eikä tainnut pahemmin muita ollakaan ?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.