Älä leiki treenisankaria!

Posted on Posted in Punttimimmi, Terveys, Treeni, Yleinen

Nyt kun flunssakausi on pahimmillaan, näkee paljon päivityksiä somessa jossa kerrotaan että huono olo ja flunssa, mutta olo jo ”vähän parempi” niin käydään treenaamssa.

Mä olen itse kyllä syyllistynyt tähän vaikka kuinka monta kertaa, koska tulee niin mökkihöperöksi himassa kun ei pääse salille. On niin helppoa vakuuttaa itselleen, että tekee vain pienen jumpan eikä mitään raskasta niin ei se mitään varmaan haittaa. Harvemmin se kuitenkaan ainakaan parantaa mitään.

imageNäitä syön nyt seuraavat 10 päivää…

Itsehän kävin eilen myöhään illasta Terveystalolla lääkärissä ja hakemassa antibiootit. En ole ikinä ollut niin iloinen kuin nyt siitä, etten ole treenannut kun on ollut huono olo. Viimeisen kuukauden ajan on ollut sellainen olo että olisin tulossa kipeäksi, välillä oon ollut jo peiton alla surkeana flunssassa, mutta parin päivän päästä olo on taas ollut siedettävä.

Ja kerta olo on ollut siedettävä muttei hyvä, niin olisihan sitä voinut jumpatakin kevyeesti. Koko viikon on ollut sellainen fiilis että voisi olla poskiontelotulehdus, mutta ajattelin että siedän sen kun oireet eivät olleet niin vahvoja. Vielä tiistaina aamulla vastasin treenikaverille että ehkä tulisin treenaamaan, vähän tukkoinen olo mutta josko se siitä. No illalla oli vielä tukkoinen ja vähän kipeä olo niin en onneksi mennyt treenaamaan…

Eilen olo oli nimittäin jo ihan kammottava. Sellainen huono olo joka yltyi iltaa kohden, että teki lähinnä mieli itkeä kun olo niin heikko ja naamaassa painetta niin että tuntui kuin olisi ottanut turpaan. Siis ei suoraan kipua niin kuin joku olisi lyönyt, mutta sellainen turvonnut paine. No, eipä sitten muuta kun töiden jälkeen illalla lääkärin vastaanotolle jossa todettiin poskiontelotulehdus ja sieltä apteekiin. Blää! 🙁

image

En ole oikeasti varmaan koskaan ollut näin iloinen siitä, etten ole viime aikoina treenannut kun on ollut vähän kipeä olo, vaikka en ole ollut kunnolla kipeäkään. Tiedä millaiset jälkitaudit silloin olisi tullut!!

Muistakaa, että mitään sankaripalkintoja ei jaeta sille joka treenaa vaikka ei ole kunnossa. Ainoa palkinto joka siitä saattaa seurata on joku ”kiva” jälkitauti. Terveydellään ei vaan kannata leikkiä, se yksi kevyt jumppa joka ei kuitenkaan kehitä, ei ole sen pahemman sairastumisen arvoinen.

88 thoughts on “Älä leiki treenisankaria!

  1. Niin samaa mieltä! Terveisiä täältä sängynpohjalta… En aio kyllä lähteä treenaamaan ennen kuin olen täysin terve!

  2. Ehdottomasti pitää levätä jos on flunssassa, vaikka ei olisi kuumetta. Itse sairastuin keuhkokuumeeseen kun kävin flunssaisena juoksemassa. Siitä tulikin sitten kuukauden sairasloma, ja täydelliseen toipumiseen meni vielä 2 kuukautta ennen kuin pystyi juoksemaan tuntematta hengenahdistusta. Ja se oli kamalaa se.

  3. Paluuviite: chloe bag cost
  4. Paluuviite: pippen air 2016
  5. Paluuviite: popular sneakers 2014
  6. Paluuviite: nike kd green
  7. Paluuviite: bucks jersey black
  8. Paluuviite: silber lila jordan 5
  9. Paluuviite: pom pom instructions

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.