Myrskyn silmässä

Posted on Posted in Muoti, Punttimimmi, Reissut, Ruokavalio, Tapahtumat, Yleinen

Eli mehän lähdettiin itsenäisyyspäivänä risteilylle… 😀

En enää nyt jälkeenpäin onnistunut löytämään tietoa itsenäisyyspäivän myrskystä, että kuinka kova tuuli oikeasti oli. Ainakin siitä uutisoitiin paljon etukäteen, kun jengi piti mua ihan hulluna kun kerroin että lähdetään äidin ja mun veljien kanssa silloin risteilylle 😀

Moni olikin tainnut perua risteilynsä säätiedotusten perusteella, kun tuntui että laivalla oli tosi vähän ihmisiä. Itse kävin viime tingassa lauantai-iltana hakemassa pahoinvointilääkkeet, en ollut seurannut yhtään säätiedotuksia, mutta ei tarvinnutkaan kun kaikki tiesivät että myrsky oli tulossa. Ja onneksi kävin, laiva meinaan pikkasen keinui! 😀

Käytiin buffetissa syömässä, mutta siinä kohtaa laiva keinui jo niin paljon, ettei oikein pystynyt nauttimaan ruuasta. Kelatkaa, mä en edes käynyt katsomassa mitä kaikkia herkkuja jälkiruokapöydässä olisi ollut!! Loppuillan vietettiinkin lähinnä hytissä, mutta ei yhtään haitannut kun ei oltu lähdetty laivalle bailaamaan muutenkaan! 😀 Meillä oli ikkuna hytissä, joten aaltojen katsominen oli jo viihdettä kerrakseen! Ihan hulluja aaltoja!

Oikeasti tulin nyt nopeasti päivittämään vain sen takia, että pääsisin hehkuttamaan laivan aamupalaa!!! Niin mahtava! Kelatkaa kun on edeltävänä päivänä syönyt tosi vähän kun huono olo ja seuraavana aamuna herää hirveässä nälässä ja pääsee aamupalabuffetin kimppuun! Aaah 😀

imageIhan mahtava aamupala! Löytyi jopa raejuustoa puuroon! 🙂

Säästä johtuen laiva saapui Tukholmaan kaksi tuntia myöhässä, mikä vähän harmitti kun jäi niin vähän aikaa kierrellä kauppoja. Hyvin kuitenkin saatiin tärkeimmät käytyä, mutta ei tullut mieleenkään siinä ottaa kuvia… Eikä oikein muutenkaan, oli rentouttavaa pitää puhelin äänettömällä hytissä eikä olla kokoajan näytön ääressä.

imageReissun ainoa selfie! 😀

Eilen ei onneksi enää keinunut niin paljon, niin pystyttiin ajan kanssa kiertämään tax freessa. Saatoinkin ostaa sieltä mukaan kolmet housut, hajuveden ja lenkkarit! 😀 Mutta Tukholmasta en ostanut itselleni mitään, vain joululahjoja! Oli kyllä ihan superkiva minireissu! 🙂

imageAamunäkymä hytin ikkunasta.

Nyt pitää kohta lähteä liikkumaan postiin, blogikirppis oli paljon suurempi menestys kuin mitä osasin odottaa! En voinut mitenkään kuvitella että eteenkin mun käytetyt vaatteet olisi niin suuressa suosiossa, tuntui että olisi ollut vähintäänkin black friday mun sähköpostissa kun blogikirppis aukesi! 😀 Nopeat söivät hitaat ja ikäväkseni jouduin osalle vastaamaan että halutut vaatteet ehtivät jo mennä.

Ajattelin että voisin taas tammikuussa laittaa uuden blogkirppiksen, johon tulisi myyntiin myös muita kuin treenivaatteita! 🙂

16 thoughts on “Myrskyn silmässä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.