Vanhan ja väsyneen näköinen

Posted on Posted in Punttimimmi, Tapahtumat, Yleinen

Maanantaina juhlittiin taas mun vanhenemista, kun täytin 22. Minulla ei ole mitään ikäkriisiä, enkä edes tiedä miksi pitäisi olla, vaan musta on aina yhtä kivaa kun on omat synttärit! 🙂

Mutta ”vanhuus” ei selvästikään tule yksin, sillä kun päivällä kävin Alkossa multa ei kysytty henkkarieta. Multa ei myöskään kysytty papereita viimeeksi, kun kesällä kävin treenivaatteissa ostamassa skumppapullon, mutta silloin ajattelin sen olevan yksittäistapaus. Nyt kai se vain on uskottava, että mun arkilookissa näytän yli 30-vuotiaalta, kun ohjeistus on että alle 30-vuotiaan näköisiltä pyydetään henkkarit…

Junassa sunnuntaina juttelin ekaluokkalaisen tytön kanssa, joka myös totesi, että ”näytät väsyneeltä, kun sulla on tuollaiset rypyt silmien alla”. Joku viisas varmasti nyt kertoisi, että alkaa yöduunit ja valvomiset näkymään naamassa… Mutta onneksi oikeita ryppyjä ei sentään vielä ole! 😀

Oli oikeasti ihan huiput synttärit!! Aamusta juhlittiin synttäreitä perheen kanssa, olivat tehneet superhyvää ruokaa ja marenkikakkua ja juotiin skumppaa! <3 Siitä lähdettiin mun veljen kanssa Helsinkiin ja hän auttoi mua kaikissa järjestelyissä, ennen kuin kaverit tulivat illalla kylään. Tänä vuonna halusin pitää synttärit ihan pieninä läheisten ystävien kanssa ja jännittikin, että kuinka moni pääsee paikalle kun maanantai ja kiekko-ottelu vielä samaan aikaan!

image

Superkiva nauruntäytteinen ilta saatiin aikaiseksi, vaikka kovin montaa kuvaa ei tullut otettua. Yksi yhteiskuva sentään löytyy, jossa osa vieraista! 🙂

Tein (omasta mielestäni) sikahyvää boolia, ja hyvin näytti uppoavan. En ole koskaan ennen tehnyt boolia, mutta kysyin Alkossa neuvoa jotta onnistuisin.

image

Kiitos kaikille jotka tuli paikalle, sekä kaikille ihanille jotka muistivat synttäreitäni onnitteluilla! <3

57 thoughts on “Vanhan ja väsyneen näköinen

 1. Voi mutta eihän se Alkossa tarkoita mitään ettei ne kysy papereita! Muistaakseni tämä alle 30v-ohjeistus koski noita perus ruokakauppoja, mistä saa kaljat, mutta Alko kysyy edelleen oman mielensä mukaan alle 18v näköisiltä. 🙂

  Kertokaa joku viisaampi oonko väärässä! Musta tää meni näin, kun itsekin joskus sain jonkun minikriisin siitä että näytänkö muka yli 30-vuotiaalta!

  1. Saatat hyvin olla oikeassa, vaikka kuulostaa hassulta että kaupassa oltaisiin tarkemmat vaikka siellä myydään huomattavasti miedompaa alkoholia kuin Alkossa… Tosin ei sekään kyllä mun keissiä paranna, sillä en muista milloin olisi viimeeksi kaupassakaan kysytty henkkareita 😀

   1. Alkon ohjeistus on kysyä paperit alle 25-vuotiaan näköisiltä ja kaupoissa on tosiaan toi 30 vuotta. Mut hei se on yksittäisten kassojen päätös olla kysymättä tai kysyä, ei niistä kannata tehdä tulkintoja kovin pitkälle! Ja ekaluokkalaisena kaikki aikuiset oli tosi vanhoja 😉

 2. Paluuviite: rhinestone Nike Zenji
 3. Paluuviite: pegasus 33 all black
 4. Paluuviite: roshe two green
 5. Paluuviite: fila in shoes
 6. Paluuviite: sunshine hut
 7. Paluuviite: grau rosa nb
 8. Paluuviite: jaune rose d rose 6
 9. Paluuviite: nike air max 2011
 10. Paluuviite: under armour curry 5
 11. Paluuviite: area 72 nike

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.