Mun bikinikuvat Ilta-Sanomien luetuin uutinen

Posted on Posted in Motivaatio, Muoti, Punttimimmi, Yleinen

Sanaton. Sitä olen edelleen! 😀

Eilen päivällä alkoi tapahtumaan kummia. Yhtäkkiä puhelimeni näyttö välähti kokoajan, uusia instagramseuraajia tuli melkein joka minuutti. Laitoin kaverille viestiä että mitä ihmettä? Todettiin että varmaan instagramissa on ollut joku bugi ja siksi lyö kaikki uudet seuraajat ilmoille samaan aikaan. Sitten toiselta kaverilta tuli viesti.

Screenshot Ilta-Sanomien nettisivuilta sekä viesti ”tiesitkö tästä?”. ”Ei h***etti” oli ensimmäinen reaktioni! 😀 Siis mitä ihmettä, minä Ilta-Sanomien sivuilla??

En tosiaan ollut tietoinen tästä etukäteen, vaan huomasin sen muiden joukossa. Olisi kyllä ollut kivaa jos toimittaja olisi ottanut yhteyttä asian tiimoilta etukäteen, niin ei olisi ollut niin suuri järkytys! 😀 Juttu on siis referoitu tämän blogitekstin perusteella, ei haastattelun kautta tehty.

Hämmentävää. Todella hämmentävää. En todellakaan osannut varautua, että löytäisin itseni Ilta-Sanomien sivuilta kun en kuitenkaan ole mikään julkkis. Ja vielä että juttu aika nopeasti nousisi luetuimmaksi uutiseksi Ilta-Sanomien nettisivuilla. Mieti nyt itse, ihan normi duunipäivä ja saat viestin että olet lehdessä! 😀

Screenshot Ilta-Sanomien sivuilta.

Olen edelleen ihan sanaton. Mutta kiitos, kiitos kaikista ihanista kommenteista! <3 Ajattelin ensin, etten edes lue artikkelin kommentteja, koska lehtien kommenttiosiosta voi löytyä ihan mitä vain ja paljon trolleja. Sain kuitenkin pari huomautusta että ihania kommentteja niin kävin katsomassa. Kiitos niistä, ihania kommentteja tosiaan oli suurin osa! <3 Niin ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille jotka löysitte blogiini tätä kautta! 🙂

image

Tästä tekstiin josta tämä lähti ja tästä Ilta-Sanomien versioon.

91 thoughts on “Mun bikinikuvat Ilta-Sanomien luetuin uutinen

 1. Etkö ollenkaan ole huolissasi siitä, että viimeksi kun teit painopostauksen (heinäkuussa) niin paino oli 90 kg ja nyt vain puoli vuotta myöhemmin se on noussut 4 kiloa. Kesään mennessä todellakin painat sen 100 kg ja vaikka näyttäisit kuinka hyvältä, niin se ei ole terveellinen suuntaus. Kilpirauhasen vajaatoiminta + valtava paino johtaa ennen pitkää sydän- ja verisuonitauteihin tai/ja aikuistyypin diabetekseen. 100 kiloa massaa, olipa se sitten lihasta tai läskiä, on keholle liikaa. Sen täytyy pystyä tuottaa esim. erilaisia hormoneja elimistön elintoimintojen ylläpitoon ja jos massaa on liikaa niin se toiminta häiriintyy, eikä se yksinkertaisesti pysty suoriutumaan tehtävästään.

  Olet kaunis, mutta oletko oikeasti terve? Siis voitko rehellisesti vastata olevasi painossasi terve? Enpä usko, silmäiltyäni tekstejäsi taaksepäin huomasin, että ne ovat viimeaikoina olleet pelkästään kertomuksia omasta sairastelusta ja jaksamattomuudestasi.

  1. Hm, luin eilen pikaseltaan punttimimmin päivityksiä kilpirauhasen vajaatoiminnasta ja itse ymmärsin ainakin niin (ehkä väärin?), että lääkitys ei ole tehonnut eli sairaus ei ole vielä kunnossa/hoitotasapainossa. Jos näin on, useimmilla meistä potilaista se paino ei TODELLAKAAN lähde mihinkään alaspäin ennen kuin lääkitys on kunnossa. Toki yhdellä omenalla päivässä varmasti saisi kiloja alas vähäsen, mutta se tuskin on tarkoitus. Itse ainakin huomasin heti lääkityksen olevan pielessä kun ”paino” nousi yhdessä yössä niin ettei vaatteet meinaa mahtua päälle – turvotustahan se on, koska rasva ei tartu siinä määrin yössä eikä viikossakaan. Minusta on kohtuutonta osoitella kilpparipotilasta painon suhteen jos lääkitys ei ole oikea. Näin tekevät kyllä yleensä vain ne, jotka eivät tiedä sairaudesta mitään ja vaikka tietäisivätkin omakohtaisesti niin eivät tajua, että sairaus ei ole 100% samaa kaavaa kaikilla!!! Minulla alkoi liikatoimintana ja lihoin. Epätavallista, mutta lääkäri sanoi siksi kilpirauhasasiat ovatkin hänelle se oikea ala, koska se on niin haastava ja monimuotoinen. Ei voi lukea oirelistaa kuin piru raamattua ja päätellä, että avot, tässä.

   Ja kirjoitat sairastelusta. Niin, itse ainakin huomasin kun homma meni vajaatoiminnan puolelle ja jouduin kuukausia olemaan lääkkeettä, että kaikenmaailman vaivat ja sairastelut iskivät ja lääkityksen alkaessakin oli heti näin kun lääkitys meni yli tai ali. Nyt kun hoitotasapaino on löydetty, kaikki vaivat ja oireet hävisivät. Samoin jaksamattomuus, sehän on yksi yleisimpiä oireita vajaatoiminnassa, jos et tiennyt. ”Pieni” hormoni ja ainakin itse sain kokea, mihin kaikkeen se voi vaikuttaa ja vaikuttaakin yllättävän moneen, jos lääkäriltä kysytään (siis endokrinologilta, ei yleislääkäriltä).

   Ja kysyit vielä punttimimmiltä oletko oikeasti terve. No jos lääketasapainoa ei ole, niin vastaus on ei.

   Vähän kiukuttaa tällaiset tietämättömät mielipiteet, jos keissi oli nyt niin, että vajaatoiminnan sopivan lääkityksen tasoa vielä etsitään. Olisin itse voinut lähettää sinne päin (nimimerkille ”mieti nyt oikeasti”) kyllä kaikki oireeni niin ehkä joku valo olisi jossain syttynyt. Kaikilla on erilaisia oireita, itselläni ei ollut arvot edes kovin paljon pielessä (selvästi kuitenkin) ja olo oli aivan helvetillinen ja jätti jälkensä kyllä minuun tietyin tavoin.

 2. ”Olet Kaunis”

  Niinpä. Miksei koskaan kukaan ruma, ylipainoinen nainen tule julkisuuteen bikinikuvineen? Minäpä kerron. Koska jos olet ruma ja ylipainoinen, se on oma vikasi. Miksi olet päästänyt itsesi tuollaiseen kuntoon? Mutta, jos olet kaunis, ja ylipainoinen, olet upea, ja muodokas nainen! Näin se vaan menee. Surullista ja pinnallista.

 3. Olet aiemmin kirjoittanut mm. karkin mussttamisesta ja ruokavaliosta kiinni pitämisen vaikeudesta. Millaiseksi koet suhteesi ruokaan nyt? Noudatatko jotain tiettyä ruokavaliota?

 4. mitä he*
  ihmiset on erilaisia, ihmisten kropat on erilaisia
  miksei satakilonen voi olla myös terve
  tiiän että kilpirauhasen vajaatoiminta voi tuua vaik puoles vuodes 30kg niiku itelle kävi, mut ei se samalla välttämättä tuo kaikkia muita ”lihaviensairauksia”..
  vaa’an lukemia ei pitäs tuijotella liikaa, kuka tietää mikä on oikee paino just siule ja siun kropalle.
  mitä vikaa on olla lihava ja muuten kunnossa, pystyy liikkuu, urheilee, kantaa oman painonsa.
  ei se paino oo este sille mikä tauti siuhu iskee tai on iskemättä.
  tietty omat kohonneet riskinsä ylipainossa ku alipainossaki..
  (puhuin ehkä enemmä omasta puolesta..)

  mut oot kaunis ja piä huolta itestäs
  hyvä tuo iltasanimien juttu, oli mukava löytää siun blogi

 5. Voit saada hyvät korvaukset, jos tosiaan Iltasanomat laittoivat kuviasi ja juttujasi esille ilman lupaasi.

 6. Paluuviite: omniflex pursuit
 7. Paluuviite: oro air jordan xxxi
 8. Paluuviite: mens mesh hats lids
 9. Paluuviite: puma catarina
 10. Paluuviite: womens vans skool old
 11. Paluuviite: vans shoes dollin
 12. Paluuviite: jensen red wings
 13. Paluuviite: 47 oht clean up hat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.