Ihan turistina

Posted on Posted in Muoti, Punttimimmi, Reissut, Tapahtumat, Yhteistyöt, Yleinen

Annoin jouluna äidilleni joululahjaksi matkan johonkin Euroopan kaupunkiin ja viime viikolla pääsimme vihdoinkin toteuttamaan reissusuunnitelmamme, kun lento lähti kohti Unkarin pääkaupunkia, Budapestia.
IMG_2580_web

Kumpikaan meistä ei ollut koskaan aiemmin käynyt Unkarissa, mutta ennen matkaa olin kuullut paikasta pelkästään hyvää! Sinänsä aika mielenkiintoista, kun yleensä melkein kaikki paikat jakavat mielipiteitä! 🙂 Ei haluttu suunnitellua reissua täyteen ohjelmaa, vaan mentiin fiiliksen mukaan, ihan turisteina. Ja mikä sattuma muuten, että lentokoneessa mun vieressä istui mun vanha luokkalainen Sara! 😀

*=saatu blogin kauttaIMG_2537defshopVaatteet: Takki: Vero Moda | Housut; Dr. Denim | Kengät: Nike Air Max*

Hotellista on muodostunut minulle aika tärkeä tekijä matkustellessa. Ennen ajattelin ettei siellä hotellissa kuitenkaan vietä aikaa, joten siitä ei halua paljon maksaa. Mutta nyt kun on tullut nukuttua myös kämäsissä paikoissa selkä kipeänä, olen todennut että hotellilla on aika suurikin merkitys. Sitäpaitsi rakastan selata hienoja hotelleja ja vertailla niitä keskenään.

Tälläkertaa majoiduimme Continental Hotel Budapestissa, neljän tähden hotelli joka sijaitsi juutalaisella alueella kävelymatkan päässä kaikesta. Tämä ei ole mikään maksettu mainos, mutta emme olisi voineet olla enemmän tyytyväisiä hotelliin ja suosittelen sitä jos suunnittelet matkaa Budapestiin. Täällä kerroin jo hotellin spasta ja kuntoilumahdollisuuksista.

Hotellikuva lainattu: www.hotels.com

Halusimme molemmat käydä paikallisessa kylpylässä, sillä ilmeisesti reissu Budapestiin ilman kylpyläkäyntiä, olisi vähän niinkuin kävisi Pariisissa katsomatta Eiffeltornia.. 🙂 Meillä kävi tuuri, sillä hotellivaraukseemme sisältyi pääsyliput Gellertin kylpylään, jonne olimme suunnitelleet menevämme. Kylpylään jos menee, kannattaa varata mukaan uima-asu, oma pyyhe, sandaalit sekä uimalakki. Pyyhkeitä vuokrattiin, mutta yhteen altaaseen ei päässyt ilman uimalakkia, joten se jätettiin välistä. Ulkona oli tosi lämmin iso allas, joka oli meidän lemppari, vaikka ilma ei ollut monta astetta plussan puolella.

IMG_2817IMG_2658

Vähän harmitti, että tajusimme ostaa liput turistibussiin vasta toiseksi viimeisenä päivänä, sillä ensimmäiset päivät pyörimme hyvin pienellä alueella kun emme tunteneet kaupunkia ollenkaan. Kulkemalla turistibussilla saimme paljon laajemman kuvan kaupungista ja oli tosi tosi mielenkiintoista kuunnella juttuja kaupungin historiasta. Sateella näitä busseja ei kuitenkaan välttämättä kannata ottaa, koska ainakin meillä kävi huono tuuri ja ensimmäisellä reitillä ikkunat oli ihan sumussa niin ei nähnyt juuri mitään.

IMG_2762IMG_2771IMG_2938

Teen vielä toisen postauksen ruuista ja kännykkäkuvista, kun näytti vähän hassulta kun niitä sekoitti järkkärillä otettuihin! 🙂

Oli ihan huippureissu ja vaikka oltiin kokoajan liikkeessä, se ajoi todellakin loman asiaa. Siinä unohtui arjen stressi kun ei ollut kiire mihinkään. Äidin kanssa matkustamisessa huippua on vielä se, että tunnetaan niin hyvin ja halutaan samoja asioita, niin mistään ei tarvitse kinastella.

9 thoughts on “Ihan turistina

  1. Hyvää päivää teille kaikille teille nimeni on Christopher Miles, olen Yhdysvalloissa, Texas, olen erittäin tyytyväinen, koska olen kirjallisesti todistuksen miten sain laina tästä laina lainanantaja, uskon Jumala on suunnitelma minulle, kun olen oli huijatuksi rahani monet ns lainanantajista, i petettiin ja melkein mielestä ottaa elämäni, mutta Jumala on tarkoitus minulle, jos haluat saada lainaa tahansa yritys täytyy valita Mike Johnson Firm, kun olin ensimmäinen alkoi hänen kanssaan, ajattelin hän oli kuin loput, ja minun Greatest yllätys sain lainaa $ 69,000.00 tililläni ja se oli tarkka summa i haettu hänen yritys, ja teille, että on tunne, että siellä mitään toivoa sinulle? on valhe, koska jos olet kiinnostunut saamaan tahansa laina, voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse, hänen sähköposti on: mikejohnsonfirm@yahoo.com, God Bless pidät hän siunannut minua Mike Johnson saamalla lainaani jälkeen ollut laskussa käsissä huijauksia.

    Kiitos.
    Christopher Miles.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.