Pihviä, fitnesspizzaa ja käsirasvakundi

Posted on Posted in Punttimimmi, Reissut, Ruokavalio, Yleinen

Koska mitä olisi treenibloggarin reissu ilman edellämainittuja? On siis tullut lupaamani reissupostauksen toinen osa, eli se vähemmän virallinen osa.

imageTuristibussiselfie.

Olen omasta mielestäni muuten sellainen ihminen jonka kanssa on helppo olla, mutta nälkäisenä myönnän olevani hankala! Etenkin kun on ihan hirveän kova nälkä. Siksi syönkin tosi säännöllisesti ja pidän aina jotain eväitä mukaan, koska silloin kun mulla ei niitä ole mun todellinen ihana luonne pääsee esille! 😀 Mulla ei ole viime aikoina nimittäin tullut sitä on vähän nälkä -tunnetta vaan menen hetkessä siitä ei ole nälkä siihen että PAKKO SAADA RUOKAA HETI NYT TAI TULEE RUUMIITA -vaiheeseen 😀 Mukava vaihe se.

imageimageHotelliaamupala, hyvä syy itsessään lähteä reissuun! 😀

Reissussa syötiin sekä perinteisiä Unkarilaisia ruokia, että ihan sitä mitä teki listalta mieli. Olen itse vähän tylsä siinä mielessä, että syön mielummin tuttua ja turvallista ruokaa josta tiedän että tykkään, kuin lähden kokeilemaan jotain villejä kortteja.

Yksi villi kortti oli kuitenkin fitnesspizza!! 😀 😀 Hyi tulee vieläkin kylmät väreet kun ajattelen sitä! Ei ollut varsinaisesti pahaa, mutta kaikkia ”fitnessjuttuja” tungettuna pizzaan oli jotenkin vaan liikaa! 😀 Mutta tuo jälkkäri! Siis nam!!

imageimage

Viimeisenä iltana päätettiin syödä hienommin ja mentiin hotellin suosittelemaan ravintolaan, Cyranoon Vaci Utcan poikkikadulla. Oli tosi tosi hieno ravintola ja kokki teki mulle juuri sellaisen annoksen kun halusin, kun listalta ei löytynyt. Eli iso pihvi bearnaisekastikkeella, musta oli ihan huippua tuo, että siellä tehtiin juuri sitä mitä haluttiin listan ulkopuoleltakin. Bearnaisekastike ei ollut siellä tuttu käsite, joten tarjoilija googlasi mulle reseptin! Pihvin kanssa suosittelivat lohkoperunoita joten sillä mentiin. Mahtavuutta, vaikka kuva ei oikein anna oikeutta annokselle! 😀

imageimage

Viimeisenä päviänä mentiin sitten sellaiseen Perinteiseen Unkarilaiseen turistiravintolaan, joka oli ihan fail. Olihan ruoka syötävää toki, mutta maistui jollekin mitä olisi voitu tarjoilla koulussa eikä ravintolaruualta.

imageimage

Paluumatkalla lento oli taas myöhässä ja päädyimme sellaisen käsirasvakundin myyntipisteeseen. Mulla oli kova päänsärky koko kotimatkan ja yritin kyllä kohteliaasti kieltäytyä ja kävellä ohi mutta se sai äidin ylipuhuttua niin menimme sitten siihen kuuntelemaan kerta aikaa oli. Oli kyllä todella erikoinen tapaus ja mulla meinasi vähän pinta kiristyä.

Siis ne sen kommentit!!! Siis mitä ihmettä oikeasti!! Se näytti äidille poskelle jotain voidetta, eikä eroa huomattu, niin äidin pitäisi kuulema ostaa uudet silmälasit kun ei näe eroa että miten paljon paransi huonosta. Tai yhdessä vaiheessa kehui minua ja sitten totesi että ”nyt otetaan kuitenkin vanheneva ennen kaunista” ja siirtyi puhumaan äidille. Ja minä olen kuitenkin aikuinen ihminen, mutta jaksoi puhua mulle että ”your mommy” niin kuin olisin viisi vuotias. Kaiken huippu oli varmaan se, kun kysyi että mitä tehdään työksemme ja kerroin olevani portsari. Ei olisi pitänyt kertoa, koska ”that is so sexy” ja olin myös kaunein portsari jota on ikinä tavannut.

image

En ole varmaan ennen siitä blogissa maininnut, mutta vihaan sitä kun joku tuntematon koskettaa mua. En vaan voi sietää sitä, että jutellessa otetaan mua kädestä kiinni samalla kun selittää jotain. Luonnollisesti käsirasvakundi teki niin kun halusi myydä sitä rasvaansa, mutta ärsytti ihan sikana kuunnella miten seksikäs ammatti on samalla kun toinen pitää kädestä kiinni! 😀 Se rasva oli kuitenkin ihan hyvä ja olisin voinut ostaa sen, kunnes kertoi hinnan. Olisi pitänyt ostaa kaksi eri purkkia jotta siitä olisi hyötyä, hinta 160€/kpl. Mutta hei, eikö sun mami voisi ostaa sitä sulle kaunis jos sulla ei ole varaa? 😉

11 thoughts on “Pihviä, fitnesspizzaa ja käsirasvakundi

  1. eiikä, ihan hirveä tapaus tuo käsirasvamiekkonen 😂😂 joskus ihmettelen suuresti miten osa asiakaspalvelijoista (eli ne huonommasta päästä) on ensinnäkin saaneet työpaikan ja toisekseen saa vielä pidettyä sen.
    Hei, mielenkiinnosta vielä kysyn, mitä kaikkea sun pizzaan oli tungettu? ite oon just sun vastakohta tuossa asiassa, että yleensä otan aina jonkun uuden (mutta silti ihan hyvältä kuulostavan) annoksen. 😀 on tullut sekä hittejä että huteja, mutta harvemmin oikeasti olen pettynyt. Samalla linjalla jatkan edelleen. 😉

    1. Niinpä, toi vaikutti alkuun oikein hyvältä myyjältä, mutta sitten ne kommentit… 😀 Siinä oli ainakin ihan liikaa maissia, sitten oli pekonia, kananmunia, kinkkua ja ehkä jotain muuta vielä mitä en muista! Mutta ainoa maku mikä siinä oli oli se maissi 😀

  2. Paluuviite: 150 watch

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.