Elämä bikinikuvien jälkeen

Posted on Posted in Mielipiteet, Punttimimmi, Yleinen

Siitä on kulunut vähän reilu kuukausi, kun julkaisin blogiin itsestäni peilin edessä otettuja bikinikuvia.

image

Minusta on tosi hienoa, että aiheesta syntyi keskustelua, sillä mun unelmamaailmassa naisia ei arvosteltaisi painon perusteella. Ja sama koskee tietysti miehiäkin, ettei painoindeksiä katsottaisi hyvinvoinnin perustana, vaan ihmistä joka seisoo siinä edessä.

Jotenkin tämän tekstin suosio pääsi yllättämään minut täysin. Aina kun julkaisee jotain nettiin, täytyy varautua siihen, että kuka tahansa voi nähdä sen. On kuitenkin eri asia, että kuvia näkee ne treeniblogin lukijat ja muutama sata instagramseuraajaa, kuin se, että kuvat näkyvät koko Suomen kansalle Ilta-Sanomien luetuimpana juttuna. Ei siihen mitenkään voi varautua, että yhdessä yössä tulee ”julkkikseksi” ja kaikki ovat nähneet kuvasi! 😀 Onneksi näitä viiden sekunnin ”julkkiksia” on kuitenkin sen verran paljon, että parin päivän päästä kukaan ei enää muista.

Tuo juttu oli kuitenkin minulle vähän niinkuin käännekohta. Mun blogi on sen verran pieni, ettei ole ollut ajankohtaista miettiä tällaisia asioita aiemmin. Mutta jos haluaisin itselleni näkyvyyttä ja olla pieni julkkis, olisin voinut ratsastaa tällä jutulla ja suostua haastattelu- ja kuvauspyyntöihin jotka minulle tämän jälkeen tuli. Tämä olisi voinut olla se minun ”ponnahduslauta”, jos haluaisin tulla suuremmalle yleisölle tutuksi. Mutta en halunnut.

image

En ole koskaan halunnut olla mikään julkkis ja tajusin, etten halua sitä vieläkään. Vaikka en tästä jutusta ole saanut kun hyvää palautetta, en haluaisi että kaikki ihmiset joita tapaan ”tietävät” kuka olen. Jos joskus menestyn urheilijana ja sitä kautta saan julkisuutta niin se on eri asia, mutta en haluaisi olla se tyttö joka tuli julkisuuteen bikinikuvien kautta! 😀 Ei siinä tietenkään mitään vikaa ole jos joku haluaa, mutta se ei ole mun juttu ollenkaan.

Mun tarkoitus kun ei missään vaiheessa ollut päästä esittelemään kehoani mahdollisimman monelle, vaan kuvien kautta korostaa, että korkea painoindeksi ei aina ole yhtä kuin lihavuus ja että meidän pitäisi nähdä muuta kuin pelkät vaakanumerot. Siksi olen kieltäytynyt kaikista aiheeseen liittyvistä kuvauspyynnöistä, enkä näillä näkymin tule koskaan suostumaan kuvattavaksi bikineissä mihinkään lehteen. Koskaan ei pitäisi sanoa että ei koskaan, mutta nyt on ainakin sellainen fiilis.

Kyse on kuitenkin mun omasta kehosta, ei mistään mitä haluan markkinoida koko kansalle.

102 thoughts on “Elämä bikinikuvien jälkeen

  1. Ihana kun osaat pukea fiilikses sanoiksi 🙂 Tykkään susta bloggaajana just senkin takia, miten rehellinen olet (tosin mistäs me lukijat tiedetään jos valehtelet täyttä päätä:D), ja arvostan sitä ettet halua ”helppoa ja halpaa” julkisuutta. 🙂

    1. Kiitos, tosi kiva kuulla! 🙂 Yritän olla rehellinen enkä kirjoittaa mitään mielikuvitusblogia! 😀

  2. Paluuviite: nike black tick
  3. Paluuviite: lebron xi id cannon 2
  4. Paluuviite: air jordan 7
  5. Paluuviite: go walk skechers
  6. Paluuviite: nike fc knit hat now
  7. Paluuviite: repair parts warranty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.