Herkuton maaliskuu

Posted on Posted in Dieetti, Punttimimmi, Ruokavalio, Terveys, Yleinen

Kai mä nyt sitten jollain tasolla tykkään kiduttaa itseäni, kerta teen päätöksiä joista en tykkää yhtään. En sitten yhtään. Koska herkut!! *kuolaava hymiö*

Faktaa on kuitenkin se, että jos haluaa muutosta, täytyy olla valmis muuttumaan. Ja nyt musta vähän tuntuu että olisi hyvä ja mediaseksikäs ajatus viettää herkuttoman kuukauden. Koska kuka nyt ei haluaisi istua himassa mussuttamassa keksejä ja lukea siitä miten mua kiukuttaa kun omat keksit jää kaupan hyllylle?? 😀

kuva (1)Ilmeeni kun ajattelen tätä päätöstä.

Positiivisin mielin tähän siis! 😀 Kesä tulee ja tiedän, että jos en tee päätöstä pitää taukoa epäterveellisistä herkuista, huomaan kesäkuussa (tai elokuussa) tai milloin ikinä aurinko päättääkään paistaa, että ei helvetti. Nyt pitäisi olla bikineissä eikä kyllä yhtään oo sellainen olo. En tarkoita että olisin liian lihava bikineihin (koska bikineitä löytyy kyllä joka kokoon), mutta onhan sitä nyt itsevarmempi olo jos on pari kertaa korvannut suklaat salaatinlehdillä, ennen kun vähentää vaatteita.

Nyt lähtee siis herkuton maaliskuu. Ensi viikonloppu tulee tosin olemaan poikkeus, kun on veljeni synttärit. En jaksa istua pöydässä itkemässä sisäisesti kun muut nauttii ihanista herkuista ja selitellä, että syön mielummin parsakaalia. Eikä tätä nyt muutenkaan kannata liian vakavasti ottaa, tämä on kuitenkin vain elämää! 🙂

Kuka on messissä kohti vähän kesäisempää kuntoa? Pitäisiköhän muuten ottaa mitat nyt ja sitten uudestaan kuukauden päästä? Onpahan ainakin jotain konkreettista tulosta mieltä lämmittämässä, jos surettaa ajatella niitä kaikkia herkkuja mitä olisi voinut kuukauden aikana syödä….

76 thoughts on “Herkuton maaliskuu

 1. Mä lähen messiin! Koko alkuvuosi on mennyt suhteellisen nätisti herkkujen osalta; oon sallinut niitä itelleni vain viikonloppuisin, mutta viikonloput ovatkin sitten saattaneet vähän karata käsistä… Mutta nyt etenkin viime viikko oli ihan kamala:D Järkyttävä stressi + ei tiukkaa rahasta niin eiköhän heti sieltä kaupasta lähde mukaan kaikki karkit ja keksit ja sipsit.

  Tosin se myönnytys on vielä itselle annettava, että pääsiäisenä saan syödä niin paljon kuin haluan suklaamunia, koska pääsiäismunasuklaa=parasta! <3

  1. Stressi + väsymys + kaupassakäynti on kyllä paha kombo! 😀 Tulee helposti sellainen fiilis, että ihan sama ja lappaa korin täyteen kaikkia herkkuja niin kuin olisivat maailmasta loppumassa 😀 Mulle itselle joulukarkit on paljon pahemmat kuin pääsiäismunat, helposti menee munaton pääsiäinen 😀

 2. Mulla lähtee perjantaina sokerilakko synttäreihin saakka miinus pääsiäinen 😀 eli 20.4. Saakka veän itte herkuttomasti. We can do this!

  1. Uuuh, nyt on jo kunnon lakko tiedossa! 😀 Yhdessä pysytään lujina!

 3. Messissä ollaa, herkuton on jatkunu jo tammikuusta lähtien ja kesäkuuhu asti ois tavote. Together we can do this 💪

  1. Vautsi, sä oot jo päässyt pitkälle! 🙂 Todellakin, we can do this!!

 4. Paluuviite: jordan n7 photos and
 5. Paluuviite: jordan carmelo 1
 6. Paluuviite: roshe run black oreo
 7. Paluuviite: toms leopard shoes
 8. Paluuviite: nike air max 2014
 9. Paluuviite: vans vans low
 10. Paluuviite: womens infant onesies
 11. Paluuviite: ugg at shoe palace

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.