Mitä voi laittaa rahkaan jos ei pidä mausta?

Posted on Posted in Punttimimmi, Punttimimmin keittiössä, Reseptit, Ruokavalio, Yleinen

Minulta aina välillä kysytään, että mitä voisi laittaa rahkaan, jotta ei maistuisi niin pahalta? Tosibodarithan syövät rahkansa ihan sellaisenaan ja jopa nauttivat siitä. En sano olevani mikään tosibodari tai edes bodari, mutta tykkään oikeasti syödä rahkaa ihan sellaisenaan lusikalla purkista! Nyt kun olen herkkulakossa on kuitenkin tullut sovellettua vähän, että olisi jotain terveellistä herkkua mitä odottaa illalla! 🙂

En ole itse innostunut mistään ”proteiinirahkasta”, joita kaupat on nyt pulloillaan mitä kummallisimmissa mauissa. En tykkää yhtään ajatuksesta, että rahkaan lisätään makeutusaineita tai sokeria jotta maistuisi paremmalta. Se makeutusaineen jälkimaku on minusta myös aika inhottava, mutta se nyt on makuasia.

Mutta koska tiedän että kaikki eivät todellakaan tykkää naturellirahkan mausta, ajattelin että voisin jakaa teille viimeisimmän oivallukseni. Superherkulliset ja terveelliset lisät rahkaan, jotka peittävät rahkan maun!

image

Tässä kulhossa:
– yksi rahka
– päärynäsosetta
– cashew-pähkinöitä
– muutama tuore mansikka

Itse olen pari viikkoa sitten löytänyt ja innostunut Bonnen päärynäsoseesta. Sose on makeuttamaton eikä siinä ole lisättyä sokeria, niin sitä nyt olen hyvällä omatunnolla syönyt terveellisena herkkuna! Nam!

Mitä sinä olet sekoittanut rahkaasi tehdäksesi siitä maistuvamman? 🙂

63 thoughts on “Mitä voi laittaa rahkaan jos ei pidä mausta?

 1. Itse lisäilen myös juurikin soseita, marjoja, kanelia, hedelmiä, öljyjä tai chiahyytelöä rahkaan. Pidän rahkasta ihan sellaisenaankin ja tuntuukin hassulta, miksi jotkut väkisin yrittävät syödä rahkaa jos ei maistu 😀

  1. Sama vika, en kyllä syö mitään mikä ei maistu hyvältä. Onneksi olen hyvin kaikkiruokainen, joten sen kummempaa ongelmaa ei ole ollut. Ainoa tosiaan, että maku menee pilalle kaikessa missä on keinomakeutusta eli sellaisia ei tule ostettua. Tosin ei sokerisiakaan, mutta herkut herkkuina, tykkäänkin enemmän kirpeistä mauista enkä ole ikinä ymmärtänyt miksi joku laittaa marjoihin sokeria (edes puolukkaan, se on pilalla jos on sokeria).

   Rahkan maun saa kyllä monellakin pois, riittävän paljon marjoja ja vähäsen hedelmää. Erilaisia variaatioita lisämaustamisiin on paaaljon. Itse en ole enää rahkaa syönyt kun maitotuotteet ei sovi mun hengitysteille, ihan kamalat ja sitkeät limat tulee noista.

 2. Rahka on hyvää pelkästäänkin, mutta useimmiten muussaan haarukalla kippoon puolikkaan banaanin, sekoitan siihen purkin maitorahkaa, päälle vähän marjoja ja valmis! Olen syönyt kyseistä komboa päivittäin jo useita vuosia, eikä vieläkään kyllästytä 🙂

 3. Bonnen soseista myös mango ja tropiikki on todella hyviä! Itsellä aina bonnea + rahkaa töissä iltapäivän välipalana, koska se on helppo sotkottaa. Muuten jos kotona syön rahkaa, laitan marjoja pakkasesta ja joskus surautan niistä smoothien, lisäten joukkoon vielä vähän valion sokeroimattomia mehukeittoja tai maitoa. Slurps! Yllättävää, mutta myös rahka+mustikat+puolukat+mustikkasoppa yhdistelmä toimii smoothie versiossa todella hyvin!!

 4. Ite yleensä murskaan sauvasekottimella rahkan sekaan hedelmiä, marjoja ja kaurahiutaleita; kauheasti ei maistu enää pelkältä rahkalta. Mutta miks mä en oo tajunnu laittaa soseita rahkaan vaikka laitan niitä esim kaurapuuroon. niin helppoa ja nopeaa?? 😀 Kiitti sulle vinkistä siis!

 5. Minusta puolukkarahka on parasta. Siis maustamaton rahka ja siihen desin verran sokeroimatonta (eikä mitenkään muutenkaan makeutettua) puolukkasurvosta. Nami! Jos vatsa ei kestä hapanta puolukkaa, niin mustikat toimii hyvin, varsinkin jos mukaan laittaa vähän kaurahiutaleita. Muistakaahan, että mustikoita, vadelmia, puolukoita jne. on metsät syyskesäisin pullollaan! Ei kun keräämään ja pakkaseen. Pakastamiseen ei tarvitse sokeria, hyvin säilyvät ilmankin! Onpahan takuulla puhdasta ja terveellistä superfoodia! Eikä tarvitse ostaa käsiteltyjä soseita tai E-koodeja!

 6. Kuohukermaa ja mitä vaan marjoja. Sellaisenaan ei rahka uppoa, mutta noiden kanssa on suorastaan herkkua.

 7. Paluuviite: Cheap hoverboard
 8. Paluuviite: take my online class
 9. Paluuviite: iPhone ricondizionati
 10. Paluuviite: livechat
 11. На Вашем месте я бы попытался сам решить эту проблему.


  Очень ценная штука скачать игры на псп fifa 15, скачать fifa 15 обновленную а также fifd скачать fifa 15 на телефон

 12. Paluuviite: immunforsvaret
 13. Paluuviite: steroidi shop
 14. Paluuviite: copy trading binary
 15. Paluuviite: copy trading crypto
 16. Paluuviite: QQ Online Terbaik
 17. Paluuviite: animales
 18. Paluuviite: animales
 19. Paluuviite: takipçi hilesi
 20. Paluuviite: mql
 21. Paluuviite: στοκ μπιζου
 22. Paluuviite: belly fat weight loss
 23. Paluuviite: Eurobahn Porsche
 24. Paluuviite: UP Basic Board
 25. Paluuviite: Visit Here
 26. Paluuviite: Bamboo Timber
 27. Paluuviite: Folkestone Storage
 28. Paluuviite: colege11
 29. Paluuviite: Print Profits Review
 30. Paluuviite: check email address
 31. Paluuviite: apk
 32. Paluuviite: Branding

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.