15 asiaa mitä et ehkä tiennyt minusta

Posted on Posted in Muoti, Punttimimmi, Yleinen

On taas tullut aika tehdä random facts -postauksen. Tykkään tehdä näitä aina välillä, ennen sitä keräilen jonkun aikaa näitä ”faktoja” luonnoksiin, kun kerralla ei enää tunnu keksivän tarpeeksi faktoja kokonaiseen tekstiin. Ne ilmiselvät kun olen jo aikoja sitten jakanut! 😀 Tällaisia faktoja tänään:

*sisältää mainoslinkkejä.

– en ole koskaan juonut vihersmoothien
Shame on me, olen epäuskottava fitnessbloggaaja! 😀

– nukun aina silmälaput silmillä.
Niihin kun on tottunut on vaikea olla ilman.

– kun aloitan sarjan katsomista, katson koko tuotantokauden kerralla.
En malta odottaa ja katsoa jakso viikossa jos löydän jonkun hyvän sarjan, vaan jos mahdollista katson heti niin monta jaksoa putkeen kun vaan ehdin!

– tykkään käyttää korkeita korkoja.
Siitäkin huolimatta, että olen 177cm pitkä. Mua ei haittaa yhtään että olen silloin kaikkia pidempi, näkeepähän ainakin paremmin! 😀

imageAkun ja Seidin kanssa bloggaajagaalassa viime syksynä.

– tykkään siitä että asiat tehdään tehokkaasti.
Hermostun työskennellessäni ihmisten kanssa jolla asenne on ”palkka juoksee, minä en”. Silloin teen mielummin heidän duunin itse, kuin näen että asiat jää tekemättä tai tehdään sitten joskus kun on sellainen fiilis.

– olen suomenruotsalainen…
Mutta meidän perheellä ei ole purjevenettä enkä ole koskaan käynyt rapujuhlissa 😉

– olen ottanut YHDEN pianotunnin.
Lopetin koska olisi pitänyt leikata kynnet enkä halunnut kun tykkäsin pitkistä kynsistä.

– en tykkää tutustua uusiin ihmisiin vapaa-ajalla.
En tykkää ajatuksesta tutustua ihmisiin vain ”tutustuakseen uusiin ihmisiin”. Vietän mielimmin aikaa ihmisten kanssa joita tunnen, kuin lähden metsästämään uusia kavereita ja small talkaamaan.

– en ole koskaan käynyt Lapissa.
Pohjoisimpana missä olen käynyt on Oulu, eikä sitä taidet ihan Lapiksi lasketa 😀

10502174_10153037378865550_677172104381034645_nOulussa!

– haluaisin käydä Venäjällä.
Haluaisin myös osata venäjää enemmän kuin Доброе утро бабушка = hyvää huomenta isoäiti.

– unohdan melkein aina ottaa mukaan pyjaman kun lähden jonnekin yökylään.
En ymmärrä mikä siinä on, että aina jää kotiin! 😀

– hermostun kun taustalla on turhia ääniä.
Minusta on ihan superärsyttävää, että pidetään esim. tv huutamassa taustalla vaikka kukaan ei katso sitä tai kun joku katsoo ohjelmaa/kuuntelee musiikkia julkisella paikalla ilman kuulokkeita. Sanokaa nyt etten ole ainoa joka tästä ärsyyntyy? 😀

– en tykkää käydä kahvitreffeillä.
Siis siitä, että ensitreffeillä jonkun miehen kanssa käydään kahvilla missä sitten kerrotaan mielenkiintoisia asioita itsestämme ja toivoo että toinen kiinnostuisi. Se on minusta aika tylsää. Ja kuten joku joskus hauskasti sanoi, se on vähän sitä että ”tuijotetaan toisiamme ja kerrotaan mielenkiintoisia valheita”, monella kun käsitys itsestä ei vastaa todellisuutta.

– tykkään ”huonosta” säästä.
Silloin ei ole paineita että pitäisi ”nauttia säästä”. Fit you too -blogissa oli aiheesta hyvä teksti, just eikä melkein mun fiilis! On tietty kivaa kun on kivoja suunnitelmia ja sää suosii, mutta ärsyttää tehdä asioita vain koska aurinko paistaa!

– käytän mieluiten treenihousuja.
Käytän niitä käytännössä aina kun on mahdollista, vaikka ei olisi aikomusta mennä jumppaamaan. On niin hankala löytää muita housuja jotka istuisivat ja kun on salilla töissä niin siellä onneksi ovat ihan sopivaa pukeutumista.

Pitäisi varmaan hävettää myöntää, mutta minusta on oikeasti tullut niin juntti, etten edes ajattele sitä että minulla on treenipöksyt jalassa, vaikka en olisi menossa treenaamaan. Ei ole yksi eikä kaksi kertaa kun olen tajunnut istuvani ravintolassa syömässä Better bodies -trikoot* jalassa… 😀 Ja kerran olin myös camo-kuvioiset Better Bodiesit* päällä yökerhossa, silloin oli tosin naamiaiset tekosyynä. Käykö teille ikinä näin? 😀

imageMenossa syömään vai salille? 😀

4 thoughts on “15 asiaa mitä et ehkä tiennyt minusta

  1. Sääjuttu! Ihan *ituttaa jos aurinko paistaa ja itsellä on paska fiilis. ”Kumpa satais…” 😀

  2. Paluuviite: nike kyrie 3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.