On aika jatkaa yksin.

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Kaikki loppuu aikanaan ja nyt on tullut minun aikani jatkaa yksin kohti tuntematonta. Tämä päätös on hautunut päässäni jonkun aikaa ja kuukausi sitten tein lopullisen päätöksen. Irtisanoin blogini Fitfashionilta. Toisin sanoin, blogini muuttaa ja minusta tulee taas itsenäinen bloggaaja!

Perjantai 1.4 alkaen blogini löytyy osoitteesta www.punttimimmi.fi!

Enää perjantain jälkeen mun uusimpiin postauksiin ei luonnollisesti pääse Fitfashionin etusivun kautta. Jos mun juttuja kiinnostaa lukea jatkossakin, kannattaa tykätä Punttimimmin facebooksivuista, sinne linkitän aina uusimmat blogipostaukset. Instagramiin pyrin myös laittamaan aina tiedon uusista postauksista, sieltä meikäläisen löytää yllättäen myös nimellä @Punttimimmi.

Aktiivisimmille stalkkereille suosittelen vaihtamaan blogin uuden osoitteen oletussivuksi näkymään ensimmäisenä kun avaat netin, niin ei ainakaan jää mitään lukematta… 😀 Jos et ihan niin kiintynyt ole mun juttuihin niin blogin lisääminen kirjainmerkkeihin saattaa riittää! 😀

Image-17-806x1024

Ollaan tässä kuvattu uutta banneria ja blogi aukeaa uudella ulkoasulla. Jännää! 🙂 Mielenkiinnolla lähden kohti uusia seikkailuja ja toivon että pysyt matkassa mukana! Tylsemmäksi meno ei ainakaan ole muuttumassa! 😀

Ja vaikka uusi blogi aukeaa aprillipäivänä, se ei todellakaan ole aprillipila! Kai me näemme uudessa osoitteessa? 🙂

——> www.punttimimmi.fi <—–

10 thoughts on “On aika jatkaa yksin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.