Punttimimmi piste fi

Posted on Posted in Kuvaukset, Motivaatio, Puntti, Punttimimmi, Tapahtumat, Treeni, Yleinen

Tässä sitä nyt ollaan, hakukentässä lukee punttimimmi piste fi, sen tutun ja turvallisen osoitteen sijaan. Blogin vanha osoite myy tästä lähtien lähinnä ei-oota, kun otin jännittävän askeleen ja päätin että on aika siirtyä itsenäiseksi bloggaajaksi.

Minulla oli mielessä vaikka mitä ideoita tätä ensimmäistä postausta varten, mutta nyt kun tuijotan uusia sivujani en tiedä miten aloittaa. Hymyillyttää, jännittää ja olen todella innoissani. Mun blogi. Ja juuri sen näköinen kuin mitä olen toivonut.

Parasta blogin itsenäistymisessä on ehkäpä se, että jatkossa valitsen kaikki blogini mainokset itse. Vaikka on ollut hienoa että joku toinen on myynyt mainokset minun puolesta, on monesti ärsyttänyt mennä omaan blogiin. Ei ole kivaa mainostaa asioita joita ei itse allekirjoita, vaikka siitä muutaman pennin saisikin. Eikä todellakaan ole kiva nähdä oman naaman vieressä seksilelumainosta, ilman että asiasta on erikseen sovittu…

Jonkun verran olen jotain helppoja koodauksia tehnyt opiskelujen aikana, mutta en todellakaan ole mikään koodimestari. Tälle kuulle oli myös niin paljon muuta ohjelmaa tiedossa, että päätin suosiolla kysyä apua ulkopuoliselta oman blogisivun tekemiseen. Ja se oli ehkä paras päätös ikinä, vaikka kuinka olisin googlettanut, niin en varmaan olisi koskaan saanut blogista juuri sen näköistä kuin mitä halusin. Varsinkaan kun mulla meni heti alkuun puurot ja vellit sekaisin, kun yritin selittää että mitä haluan! 😀

painobw

Kuvat blogin uuteen banneriin on ottanut Pasi Murto. Lopullinen maastavetokuva otettiin vasta tämän viikon keskiviikkona, joten tuli pieni hoppu saada banneri valmiiksi blogin avaamisen mennessä. Olimme salilla jo viime viikolla kuvaamassa ja ajatus oli tietysti että se olisi riittänyt, mutta maastavetokuvista ei tullut sellaisia mitä halusin. En tiedä missä mielenhäiriössä olin kun laitoin tankoon lämmittelypainot ja kuvittelin että se näyttäisi kuvassa kunnon nostolta? Kuvista paljastui sitten totuus: jos tangossa on 70kg, se myös näyttää siltä että tangossa on 70kg! 😀 Onneksi Pasi lupasi ottaa vielä uudet maastavetokuvat!

Lämmittelin noin 45 minuuttia, hetken kuntopyörällä ja siitä 90kg asti muutaman toiston sarjoja. Kun kuvaaja tuli paikalle tankoon laitettiin 110kg ja siitä 120kg. Oli hyvä fiilis nostaa, joten teki mieli laittaa vielä lisää painoa, mutta en jaksanut laskea että paljonko tekisi jos poistaisin vitoset ja löisin kympit päähän niiden sijaan. Salaa toivoin että se tekisi uuden ennätysraudan. Noston jälkeen ärsytti vähän kun laskiessa tajusin, että olin nostanut voimassa olevan ennätykseni, 130kg.

Se nousi aika kevyeesti ja halusin kokeilla josko uusi ennätys nousisi, joten huikkasin että kokeillaan vielä uutta ennätystä ja kympin kiekkojen sijaan lyötiin 15kg molempiin päihin. Normaalisti olisin varmaan pitänyt taukoa tässä välissä ja antanut hengityksen tasaantua, mutta ei ollut koko päivää aikaa joten suoraan vaan nostamaan.

maastavetobw

Ja sehän nousi! Yllättävän helposti vielä, uusi ennätys 140kg! Tai no helposti on väärä sana, mutta ei ollut niin raskas kuin mitä kuvittelin ja kuvassakaan ei näytä kovin raskaalta? Luulisi, että kun nostaa ennätysraudan, olisi vähintäänkin otsasuoni pinnassa! 😀

From now on, I am planning to make a short translation in English in the end of every post, so that it is easier for my international friends/followers to understand! First of all, welcome to my new website. It is a very exciting moment for me to finally open my own website, as I have dreamed about it for quite a while.

When we were at the gym taking pictures for the new header, I accidentally made a new personal record in deadlift. I lifted my old record 130kg for a picture and was a little bit disappointed, because I did not count how much weight there actually was on the bar before lifting. Then I realized that I just lifted my old record, not a new one. Of course, I had to go for a new record after that! And then I nailed it, 140kg! It was a little bit easier than I expected, or at least my facial expression doesn’t look that much like I’m actually lifting the heaviest weight I’ve ever tried! 😀 

My English is a little bit rusty since I haven’t written in English for years, but probably you understand anyway! 🙂

7 thoughts on “Punttimimmi piste fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.