Vähän hiljaista

Posted on Posted in Muoti, Punttimimmi, Tapahtumat, Yleinen

Olette varmaan huomanneet, että tässä kuussa bloggaustahtini on hieman hiipunut aiemmasta. Kyse ei ole suinkaan ole siitä, etten olisi motivoitunut. Niin hassulta kun se kuulostaakin, kyse on helpotuksesta. On ollut niin helpottavaa blogata omalla alustalla. Enää ei tarvitse väkisin vääntää tekstiä katsoen kävijämääriä. Stressata, että miten saa vielä x määrä kävijöitä x ajassa ettei jäisi ilman tuloja. Bloggaaminen kun on ollut minulle vähän niinkuin extraduuni. Tai kai sitä voisi sanoa että bloggaa työkseen, jos sillä tekee vähän rahaa! 😀

Tottakai blogimuutto vaikuttaa negatiivisesti taloudellisesti, mutta en tiedä että voiko stressin tason laskua mitata rahassa. Huomaan että stressitasoni on selkeästi laskenut blogimuuton myötä. Ei tarvitse kilpailla muiden kanssa lukijoiden huomiosta houkuttavilla otsikoilla, eikä tarvitse repiä tukkaa päästä miettiessä, että miten saisi lisää klikkauksia ettei jäisi ilman tuloja.

image

Nyt kirjoitan silloin kun haluan ja silloin kun tuntuu että on jotain asiaa. Tai vaikka ei olisi asiaa, mutta jos kirjoituttaa. Ja blogiin tulevat te jotka olette kiinnostuneet mun jutuista, eikä tänne tulla (ainakaan pääsääntöisesti) vain houkuttavan klikkiotsikon perässä. Koska toki ”näin saat pyöreät pakarat ilman kuntosalia” tuo klikkauksia, mutta sellaisten tekstien kirjoittaminen ei henkilökohtaisesti anna mulle yhtään mitään! 😀

Aika siistiä, ettenkö sanoisi, vaikka blogissa on ollut vähän hiljaista, niin ei tunnu ollenkaan huonolta jutulta. Tämä voisi myös olla hyvä hetki kysellä toivepostauksia, jos jollain siellä ruudun toisella puolella on joku toive mistä haluaisit lukea mun kirjoittamana? 🙂

Nyt laitan rokin soimaan (tai siis soimaan siihen asti että Eva tulee tänne) koska illalla on tiedossa blogigaala! Oon niin fiiliksissä tästä etten edes malttanut nukkua yötöiden jälkeen vaan kävin ostamassa uusia meikkejä. Kiva saada ajan kanssa laittautua ja viettää iltaa pitkän kaavan mukaan. Jos mun suunnitelma onnistuu ja aikaa riittää, ajattelin ottaa kuvia laittautumisesta ja julkaista ennen- ja jälkeenkuvat. Siinä on meinaan pieni ero, että miltä näytän herätessä tai arkisin ja miltä näyttää kun lähtee blogigaalaan! 😀

image

Palataan, hauskaa lauantai-iltaa!

6 thoughts on “Vähän hiljaista

  1. Oh, ootan jo kovasti tota ennen-jälkeen -postausta! 😀 Aina niin jännää kateltavaa. Postaustoiveena; oot maininnu että sulla on kamalasti mekkoja – haluisitko tehä postausta vaatekaappis sisällöstä? Mitkä on luottokuteet ja pyöriikö kaapissa jotain turhaa mutta tunnearvoista, mistä ei vaan tule hankkiuduttua eroon? 😀 Ja kenkiä ei saa unohtaa! 🙂

  2. Ei haittaappi jos sinulla ei oo asiaa käyn silti välillä kurkkimassa onko uutta postausta 😊 tykkään sun tavasta kirjoittaa ja voimailulajit kiinnostaa itsekin 😊

  3. Onpa hauska toi clutch. Vissiin nahkaa? Mistähän on?
    Tsemppiä reeneihin ja onnea omalle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.