Lahjavinkit sporttiselle äidille

Posted on Posted in Muoti, Punttimimmi, Yleinen

Huh miten nopeasti aika menee, juuri oli pääsiäinen, viikonloppuna on vappu ja sitten onkin jo äitienpäivä. Havahduin siihen vasta eilen, että äitienpäivä tosiaan on jo ensi viikon viikonloppuna 8.5. Sitä on jotenkin tottunut että jo silloin olisi kevät kunnolla alkanut ja puut vihreät! 😀

Tulevan äitienpäivän kunniaksi keräsin lahjavinkkejä sporttisille äideille eri kategorioiden alle, riippuen että miten äiti tykkää liikkua! Ei muuta kun lahjaostoksille, vielä tilaukset ehtivät äitienpäiväksi kotiin! 🙂

Linkit ovat mainoslinkkejä

Kuntosali

 

Kamppailulajit

 

Kotitreeni

Treenihousut
Treenitopit

Löytyikö mitään kivaa? 🙂 Nyt laitan blogin pois ja aloitan Syke-maratonin, olen ihan koukussa tähän sarjaan ja uudet jaksot ilmestyivät juuri Yle Areenaan! 😀

7 thoughts on “Lahjavinkit sporttiselle äidille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.