Kaksi treeniä viikossa

Posted on Posted in Motivaatio, Puntti, Punttimimmi, Ratsastus, Terveys, Treeni, Yleinen

On niin huippusiistiä, kun nyt olen päässyt treenaamaan säännöllisesti kaksi kertaa viikossa. Oikeasti, en osaa edes kuvailla miten mahtavalta tuntuu! 😀 En olisi uskonut pari vuotta sitten että koskaan olisin innostunut näin vähäisestä treenimäärästä, mutta kaksi treeniä viikossa on aika paljon enemmän kuin ei yhtäkään.

image

Mä olen ihminen joka rakastaa rutiineja ja sitä, että saan suunnitella asioita ja sitten odottaa niitä. Musta on ihanaa, kun voi odottaa huomisen treenejä tai illan treenejä ja suunnnitella niitä ja tietää, että suurella todennäköisyydellä onnistuu. Mun elämä kun on niin pitkään ollut sitä, etten ole pystynyt treenaamaan ollenkaan, tai sitten olen useasti joutunut toteamaan, että iltaa kohti oma jaksaminen heikkenee niin paljon että ne suunnitellut treenit on kuitenkin pitänyt jättää välistä.

Mun palautuminen on edelleen tosi huonoa ja siksi tämä kaksi treeniä viikkoon on tuntunut hyvältä tahdilta. Viime viikolla kyllä melkein ylitin sen kun maanantain kävin puntilla ja tiistaina nyrkkeilemässä, niin torstaina oli tarkoitus myös käydä nyrkkeilemässä. Olin kuitenkin niin älyttömän puhki, että vaikka join energiajuoman oli pakko myöntää etten jaksa.

Nyt kun on vähän päässyt jumppailee, niin on myös tullut intoa tehdä ja haaveilla muista asioista. Kuten jotkut teistä tietävät, olin heppatyttö henkeen ja vereen ennen kun aloitin opiskelut Helsingissä. Siihen asti olen käytännössä melkein asunut tallilla ja parhaimmillaan käynyt ratsastamassa/hoitamassa heppoja jopa useammalla tallilla samana päivänä. Se että harrastus on enemmän koko elämä kuin harrastus on siis tuttu juttu, heh! 🙂

imageimageimage

Mulla on jo jonkun aikaa ollut kova ikävä heppailemaan ja nyt olen ajatellut, että kunhan olo tästä vielä paranee niin että pystyn sitoutumaan, olisi ihanaa alkaa vuokraamaan jotain hevosta kerran tai kaksi viikossa. Olisi tosi tosi ihanaa viettää aikaa hevosen kanssa ja käydä ratsastamassa ja rentoutua tallilla. En kyllä tiedä yhtään, että onko mulla enää jäljellä mitään suhteita hevospiireihin kun mun ratsastusajoista on kuitenkin aikaa, mutta jos ei muuta niin onneksi on netti! 😀 Tai jos tiedät jonkun joka etsii vuokralaista/liikutusapua niin saa toki vinkata!

Viime yönä päädyin selaamaan ruotsalaisia hevosblogeja ja siinä ikävä hevosten pariin vain kasvoi. Tilasinkin tällaiset ratsastushousut*, niin pääsee nyt ainakin vähän fiilistelemään! 😀

*mainoslinkki

9 thoughts on “Kaksi treeniä viikossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.