Kuukausi aikaa päästä kesäkuntoon

Posted on Posted in Kamppailulajit, Motivaatio, Reissut, Ruokavalio, Treeni, Yleinen

Vaikka olemmekin saaneet nyt nauttia hienoista säistä, niin luottoni Suomen kesään ei ole ihan niin vahva kuin mitä otsikosta saattaa kuvitella. Kukaan ei varmaan ole vielä unohtanut viime kesän, joka kesti yhden viikonlopun verran heinäkuussa? Okei, jos ei lasketa sitä että elokuussa oli seuraavan kerran lämmin.

Tarkoitukseni ei tosiaan ollut tulla päivittämään säästä. Minulla on kuukausi aikaa päästä kesäkuntoon, koska varasin juuri lennot Espanjaan! :):):)

IMG_0557spain_web

Kesäkunto minulle ei tarkoita sitä, että pitäisi olla missään fitnesslehden kansikuvatikissä. Sen sijaan haluan, että olen reissussa sellaisessa kunnossa jossa omassa nahassa on hyvä olla. Tällä hetkellä olo on melko tukala, eikä sitä yhtään helpottanut kun huomasin kesäsäiden tullessa, että mun viime kesänä ostamat ”nämä menee kyllä ensi kesänä päälle” -vaatteet eivät todellakaan mene päälle. Myönnän, että typerää ostaa sellaisia vaatteita, mutta minkäs nyt enää voi.

spain_web10spain_web9

Olen luvannut itselleni, että en enää lähde reissuun kriiseilemään omaa ulkonäköäni. Ei ollut kivaa Ranskassa viime vuonna, kun en voinut olla rannalla rennosti koska oli epävarma olo vähissä vaatteissa. Mielummin lähden reissuun niin, että fiilis omassa kropassa on ihan kiva. Ei tarvitse näyttää täydelliseltä, kunhan on hyvä olla. Eikä kuukaudessa tietty mitään ihmeitä tehdä, mutta nyt katson vähän tarkemmin mitä suuhun laitan ja toivottavasti jotkut kesävaatteista menisivät jo ensi kuussa päälle! 🙂

Kuvat tässä postauksessa ovat viime vuoden huhtikuulta, kun olin Espanjassa. Viime kerralla lähdin hieman epämääräisesti treenilomalle, varasin lennot ja hotellit ilman sen kummempia suunnitelmia, olin vain päättänyt treenata. Emilia otti minuun silloin yhteyttä blogin kautta ja sovimme treenitreffit. Sillä reissulla tulikin treenattua vähän enemmän kuin mitä osasin odottaa. Jotenkin veikkaan, ettei tällä reissulla treenata ainakaan yhtään sen vähemmän, koska tulen asumaan Emilian ja Santerin luona! 😀 Heillä on tosin vielä MM-kisat edessä ennen mun reissua!

emppunata1spain_web6spain_web3

Ei ollenkaan paha combo käydä aamulla jumppaamassa, päivän nauttia auringosta, nukkua päikkärit samalla ja illalla taas mennä treenaamaan. Ai että miten siistiä tästä tulee! 🙂

99 thoughts on “Kuukausi aikaa päästä kesäkuntoon

 1. Onko kilppariongelmat helpottuneet? 🙂 Toivottavasti et haukkaa liian isoa palaa lomalla, jos nyt treenaat kahdesti viikossa ja siellä se muuttuu kahdesti päivässä. Toki mahtavaa jos jaksamista löytyy jo enemmän! Ja tietenkin ihanaa lomaa Espanjan auringossa.

 2. Paluuviite: air griffey max 2
 3. Paluuviite: ralph lauren espa?a
 4. Paluuviite: nike lunarglide 3 red
 5. Paluuviite: nike roshe run print
 6. Paluuviite: nba shoes kobe 10
 7. Paluuviite: adidas x 173 ag
 8. Paluuviite: keaton dining
 9. Paluuviite: nike sb dunk
 10. Paluuviite: kobe bryant bling
 11. Paluuviite: fila black slip ons
 12. Paluuviite: gucci loafers size 7
 13. Paluuviite: jordans retro 12 2016
 14. Paluuviite: nfl raiders hoodie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.