Treeni se on huonokin treeni

Posted on Posted in Puntti, Treeni, Yleinen

Joskus on sellaisia treenejä, kun tekisi mieli lyödä hanskat tiskiin, jättää homma kesken ja mennä himaan peiton alle itkemään itsensä uneen kun on niin surkea. Viime viikon maanantaina tein sellaisen treenin.

image

Olin suunnitellut tekeväni kyykkytreenin, mutta aamulla kun heräsin päätä särki tosi paljon. Onneksi iltaa myöten päänsärky helpotti, mutta siitä jäi sellainen ”outo olo” . Salilla otin lämmöt mutta oli tosi outo olo, kun tuntui ettei kroppa oikein lämmennyt ja olo oli kylmä ja jäykkä vaikka hikeä sainkin pintaan. Ei ole koskaan ennen ollut sellaista oloa. Kaikki paikat oli vain tosi jäykät.

Tein lämmittelykyykkyjä ja ajattelin että teen 50kg sarjoja ja niin teinkin, samalla otin niistä videota. Melkein itketti kun oli niin kamalan näköistä. En oikein päässyt oikeaan asentoon ja tuntui että kroppa ei ollut lämmin, vaikka lämmittelin ja oli välillä hupparikin päällä. Ajattelin että lähden himaan ja vastasin kaverin viestiin että miten treeni meni, noin seitsemällä hyvin valitulla kirosanalla yhdessä lauseessa. Oon tosi leppoisa tyyppi kun treeniasiat ärsyttää! 😀

image

Siinä kun kiukuttelin itsesäälissä kun en osannut mitään, aloin miettimään järjellä. Ei sillä oikeasti ole mitään merkitystä että miltä musta tuntuu, jos ei satu mihinkään niin ei ole syytä olla jatkamatta ja treeni se on huonokin treeni. Päätin etten todellakaan lähde kotiin kiukuttelemaan vaan aloin vetämään maasta, se on aina kivaa. Ei ollut kivaa sekään, mutta tulipahan tehtyä. Tällä kertaa en sentään vetänyt itkupotkuraivareita siitä, että 100kg tuntui painavalta, mutta ärsytti se silti. Oikeastaan aivan kaikki ärsytti, paitsi se että olin just silloin yksin salilla. Treenasin silti.

Miten te ajattelette näistä asioista? Jätättekö lähtemättä salille jos ei innosta ja himaan kesken treenin jos ei treeni kulje, vai treenaatteko riippumatta miltä tuntuu?

image
Tilasin muuten tällaiset astetta värikkäämmät I Can I Will -housut* kun olivat alennuksessa. En vieläkään ole osannut päättää että onko väri hitti vai huti, mutta hyviltä tuntuivat jalassa kun on korkea vyötärö eikä niistä tunnu näkyvän läpi, niin pääsivät jatkoon! 😀 Ovat muuten vieläkin alennuksessa täällä*, niin ei ole ainakaan hinnalla pilatut! 😀

14 thoughts on “Treeni se on huonokin treeni

  1. Kun on jo treenitaustaa ja jonkunlaista tavoitetta miksi hommaa tekee, niin kyllä itse ainakin treenit vetää alusta loppuun huvitti sinä päivänä tai ei. Joskus on jopa viikkojen aikakausia että ei huvita, mutta pääsääntöisesti kyllä ne treenit tulee tehtyä. Tuskin se v*tutus sohvalla ja suklaalla helpottaa, paremminkin siellä raudan parissa. Eri asia tietenkin jos on oikeasti sairas, tekosyyt on tekosyitä *haukkahymiö*.

  2. Ootko ihan tosissas kun kirjottelet instagramiin että pitää ostaa uusi juhlamekko kun on tullu niin paljon lihasta selkään ettei mahu mekko enää päälle?: D

    1. En muista mistään lihaksista kirjoittaneeni, mutta vähän hassun näköistä olisi lähteä juhliin mekossa joka ei mene yläselästä kiinni! 😀

  3. Mä olen sellanen herkkäsielu ja -kroppa, että jos ei 30 minuuttiin ole olo selkeästi parempi tuollaisina päivinä niin pakkaan kamat ja häivyn himaan. Jotenkin aattelen että kropalla saattaa olla joku syy miksei painavien asioiden nostelu juuri sinä päivänä tunnu hyvältä. Näin tosin tapahtuu ehkä kerran puoleen vuoteen. Mikä sitten on järkevintä – en tiedä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.