Terkkuja Espanjasta

Posted on Posted in Kamppailulajit, Motivaatio, Reissumimmi, Reissut, Treeni, Yleinen

Heippa täältä Espanjan aurinkorannikolta! Vitsit, mä olen ihan fiiliksistä tästä lomasta, sillä se on juuri sitä mitä tällä hetkellä tarvitsen. Kirjaimellisesti lomailla, vain olla.

image

Yleensä kun lähden matkalle on paljon asioita mitä pitäisi tehdä tai mitä aion tehdä, nähdä mahdollisimman paljon uutta paikkaa, kokea uusia juttuja jne. Tehdä niin paljon asioita, että käytännössä loman jälkeen extraloma teksisi hyvää! 😀

Nyt lähdin tänne ihan ilman suunnitelmia, ainoa suunnitelma oli levätä. Tajusin vasta sunnuntaina miten loman tarpeessa oikeasti olin, kun olin niin ryytynyt että kiinnosti enemmän pelata miinaharavaa tabletilla ja nukkua päikkärit kuin pakata matkalaukkua. Matkalaukkua jota en ollut ehtinyt pakata ennen matkustuspäivää.

imageTältä matkalaukun sisältö näytti aika pitkään.

Tykkään paljon mun duuneista, mutta mulla ei arjessa ole koskaan kokonaista vapaapäivää. Sunnuntai on periaatteessa vapaapäivä, mutta silloin olen kuitenkin tullut aamu 4 töistä, niin ei se kuitenkaan ole. Joten arjessa ei ole samanlaista mahdollisuutta levätä, luten ihmisellä jolla on töitä ma-pe ja sitten vklp vapaata.

Kentälläkin meinasi tulla itku, kun kentän O’Learysin quesadillat on ihan sairaan hyviä, mutta toista kertaa sinne mennessä jäin ilman. Syynä siis pitkä ruokajono, vaikka olin ensimmäisenä jonossa joka odotti tarjoilijaa ja pöytäänohjausta eikä ravintola ollut täynnä. Odotin 15 minuuttia ja sitten kerrottiin että ruokaa pitäisi odottaa 40minuuttia :”””(((( Ei kenelläkään ole sellaista aikaa lentokentällä odottaa ruokaa, joten toivottavasti sinne otettaisiin tulevaisuudessa lisää henkilökuntaa.

Kuten jo kirjoitin, olen siis ihan lomatunnelmassa. Olen ollut paljon ulkona lukemassa, luin juuri eilen loppuun yhden kirjan mun lempi kirjailijalta, Lars Kepleriltä. Hassu sattuma, että lentokoneessa yhdellä toisellakin oli hänen kirja! 🙂

image

Ensimmäisenä päivänä täällä en käyttänyt nettiä ollenkaan, että ulkomaailmasta pääsee vähän irti. On kyllä tullut mietittyä sitä netinkäyttöä muutenkin, kaikki on paljon mukavampaa kun ei kokoajan altistu ihmisten valituksille ja tyhmille klikkiotsikoille! 😀

Mutta netistä puheenollen, menin viime viikolla Snapchattiin ja minut löytää sieltä yllättäen nimimerkillä @punttimimmi. Aika paljon ihmetystä on tuo sovellus herättänyt minussa, mutta siitä lisää toisella kerralla.

image

Nyt tästä postauksesta tuli jo kilometrin pituinen enkä saanut yhtään avattua niitä juttuja mitä suunnittelin! 😀

Tänään illalla lähden taas Emilian ja Santerin mukana treeneihin, hieman on ollut tottumista tähän trooppiseen ilmastoon. Maanantaina ulkona oli 40 astetta, salin lämpötilaa kukaan ei tainnut mitata. Mutta voin kertoa etten varmaan koskaan ole hikoillut niin paljon koko elämässäni, kun silloin jiu-jitsupuku päällä treenatessa. Tekniikat eivät itsessään olleet rankat, mutta kun niitä tehtiin saunassa! 😀 Ensin harmittelin että olen vaan yliarvioinut omaa terveydentilaa kun olin niin puhki, mutta ehkä sillä lämmölläkin oli osuutta jaksamiseen kun ei ihan tällaiseen ole Suomessa tottunut 😀

image

Toivottavasti tänään jaksaisi vähän paremmin!

5 thoughts on “Terkkuja Espanjasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.