Nousihan se sieltä!

Posted on Posted in Puntti, Punttimimmi, Treeni, Video, Yleinen

Juuri kun pääsin päivittämään että pidän taukoa treenikuulumisia, niin tulen tänne päivittämään treenikuulumisia.. 😀 Mutta hyvästä syystä, sillä tein tänään uuden henkilökohtaisen ennätyksen maastavedossa.

image

Päätin jo himassa, että tänään teen uuden ennätyksen. Teki mieli vetää 160kg, vaikka en pitänyt sitä todennäköisenä, mutta ainahan sitä voi haaveilla. Olo ei oikeastaan ollut mikään erityinen, tiedättekö sellaista ”tänään on hyvä päivä treenata” fiilistä ei ollut. Mutta sitten asetin kysymuksen toisinpäin, miksi tänään olisi jotain toista päivää huonompi päivä vetää maasta? Latasin itselleni siinä myös Spotifyn (kyllä, olen myöhäisherännyt), mutta siitä ei taida olla mitään iloa ilman että ostaa sen Premiumin itselleen?

Lämmöt otin fillarilla seisten, sitten suorinjaloin maastavetoa muistuttavaa liikettä tangolla ja siitä sitten maastavetohommiin. Lämmittelynä 5x60kg, 3x80kg ja 3x100kg painonnostokengillä ilman vyötä. Sitten huikka vettä ja oli aika aloittaa treeni. Satanen tuntui jo hieman painavalta, mutta onhan sata kiloa aina sata kiloa. Kai sen kuuluukin tuntua painavammalta kuin kauppakassin kantaminen! 😀

Lämmittelyt oli lämmitelty ja sitten hommiin. 2x110kg, 1x130kg ja sitten aloin pitämään vähän pidempiä taukoja sarjojen välissä että syke tasaantuisi. 1x140kg nousi joka sivusi vanhan ennätykseni ja siitä latasin 150kg tankoon. Se nousi aika samalla tavalla kuin 140kg tässä videossa, mutta videointi epäonnistui.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Eihän se ole ennätys jos ei ole todisteita, niin päätin että sitten pitää nostaa uudestaan ja latasin tankoon 160kg. Pitkä lepo, kamera käyntiin ja raudan kimppuun.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Ai saatana että oli raskas 😀 Videolla näkee ettei siihen montaa sekunttia mene, mutta sen noston aikana ehti aika monta tunnetta käydä läpi. Ensin ajattelin että ei se v***u nouse, liian raskas. Sitten ajattelin että oksennan, sitten olin varma että pökräisin ja sitten en enää muista mitä ajattelin yläasennossa. Mutta sieltähän se nousi.

Ihan epätodellinen olo, nostin oikeasti 160kg! Eli +20kg viime ennätyksestä joka onkin viime kerta kun olen nostanut enemmän kuin 100kg. Ja jos näitä nyt luetellaan, niin viime vuoden toukokuussa vedin salikisoissa silloisen ennätykseni 115kg. Ilmeisesti jokapäiväisestä perunamuusista on ollut jotain hyötyä, kun eipä tässä tosiaan ole paljon tullut voimailtua! 😀

image

Salitulos on tietty eri kuin kisatulos, mutta mitä katselin eri voimanostoliittojen suomenennätyksiä omaan sarjaani, niin ei tämä nyt ihan surkea ole! 🙂

16 thoughts on “Nousihan se sieltä!

  1. Huippua! Niinhän siinä yleensä käy, että kun lopettaa stressaamisen (tässä tapauksessa ehkä blogipäivityksistä) niin yhtäkkiä hommat alkaakin sujua 🙂

    1. Kiitos, ilmeisesti näin tosiaan meni, fiilis ollut kaikinpuolin parempi kun päätin etten päivitä treenijuttuja ”väkisin” ellei siltä tunnu! 🙂

  2. On sinulla silmämääräisesti enemmän massaakin kuin tuon 115 kg.n aikana ja totuus on, että ei rimpulat tuollaisia painoja vetele. (ja tämä ei tarkoittanut, että olet läski, vain yksinkertaisesti iso)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.