Lisäravinteet helposti mukaan matkalle

Posted on Posted in Lisäravinteet, Treeni, Yhteistyöt, Yleinen

Yhteistyössä Fitnesstukku

Tässä viime vuosina on tullut tehtyä vaikka minkälaisia reissuja, sekä treeniin liittyen että ihan puhtaasti lomaillen, sekä Suomen maassa että ulkomaille. Sen myötä on myös tullut roudattua noita lisäravinteita paikasta toiseen. Kun aloitin treenaamisen ja lisäravinteiden käytön mietin usein että miten saisi lisäravinteet helpoiten mukaan matkalle ja ajattelin että tämä aihe saattaisi kiinnostaa teitä lukijoitakin, sillä ainakin postaukseni siitä miten kuljettaa terveelliset ruuat mukana herätti paljon kiinnostusta aikanaan.

image

Matkustaessa on yleensä rajoitetusti tilaa matkatavaroille, joten jo kotona kannattaa laskea että minkä verran proteiiniä ja vitamiineja tulee oikeasti matkan aikana käyttämään. Ei ole mitään turhempaa varsinkaan lentäessä kuin kantaa protskut edestakaisin, kun sen tilan matkalaukusta olisi voinut paluumatkalla käyttää vaikka shoppailuun.

Ja oli kyseessä sitten pidempi matka johon kannattaa kuljettaa proteiinijauheet ihan alkuperäispakkauksessaan ja siitä sitten ottaa mukaan salille ym. tai ihan vain yhden päivän juttu, niin tämä seuraava kuljetustapa on proteiinijauheille ihan ykkönen:

image

Vuonna 2012 mun bodarikaverilla oli tällainen kuljetyssysteemi ja olin hänelle siitä tosi kateellinen, oli kuulema tilattu ulkomailta enkä silloin Suomesta löytänyt. Arvatkaa olinko iloinen kun huomasin että StarNutrition on ottanut näitä myyntiin? Tähän asti olen siis yrittänyt luoda tällaisen itse, yhdistämällä sheikkereiden mukana tulleita kuppeja, mutta tämähän vie paljon vähemmän tilaa kun kansikin on omasta takaa. Jee! Hanki omasi tästä.

Matkoihin en ole jaksanut ottaa vitamiinit mukaan alkuperäispakkauksissa PillMaster boksi käytössä, niin siinähän ne menevät paljon helpommin.

image

Tämä Starnutritionin dosetti on yllättävän tilava, siinä on viisi lokeroa, johon saa aika reippaasti laittaa pillereitä ennen kuin tulee täyteen.

Lentokoneeseen varaan itse aina mukaan pari proteiinipatukkaa käsimatkatavaroihin, vaikka söisi kentällä ja koneessakin niin aina ei ole ruoka heti saatavilla kun laskeutuu. Yleensä lennän niin että saapuminen paikalle on yöaikaan ja silloin ruuan löytäminen kohteesta on yleensä hieman hankalampaa. Silloin protskupatukat on täydellinen pelastus.

image

Blogia pidempään seuranneet varmaan muistavat, että mun lempi proteiinipatukat on jo vuosia olleet Goodlife -patukat? Näitä hehkutin vuonna 2013 ihan maasta taivaisiin, olin juuri päässyt dieetiltä ja löysin nämä herkut. Kehtaako mainita, että söin niitä yhden päivän aikana 11? 😀 Yllä oleva kuva on siis vuodelta 2013 ja kuvatekstinä oli silloin ”elämäni rakkaus”. Eikä se edes ollut maksettu mainos! 😀

image

Tässä kuvassa on maut Chocolate Banana Bliss ja Coconut Dream joita minulla tällä hetkellä on varastossa. Mun muita lemppareita ovat Caramel Coco ja Mint Temptation. Nämä patukat ovat tällä hetkellä 30% alennuksessa täällä!

Mun kanssa aikaa viettäneet tietävät, että olen tosi kova likka juomaan vettä. En lähde minnekään ilman vesipulloa ja 0,5l pullo ei mulla riitä mihinkään vaan sitä saa heti olla täyttämässä. Onneksi siihenkin löytyi pelastus, nimittäin Chained Nutritionin 2,2l pullo jossa on kantokahva. Otin sen mukaan kun lähdin juhannuksena Savoon ja oli erittäin kätevä kun vesi ei loppunut heti. Tänään olisi tarkoitus ottaa se ihan oikeaan käyttöön salille, kova on luotto siihen ettei tarvitse jatkuvasti käydä täyttämässä! 😀

image

Tuohon en kuitenkaan lähtisi protskuja sekoittamaan, vaan siihen on ihan omat sheikkerit. Sheikkereitä ja smartsheikkejä saa nykyään ihan joka marketista, mutta ihastuin silti tähän, koska tuo väri! Kuinka söpö!!!

image

Matkoilla näitä on kätevä yhdistellä, vesipullosta vettä ja proteiinit pääsee heti sekoittamaan välipalaksi sheikkeriin, vaikka ei olisi mahdollisuutta juuri silloin juoksevaan veteen.

Aina asiat eivät kuitenkaan mene niin kuin Strömsössä! Muistan elävästi matkalla Floridaan, kun ensin aamulla juotiin protskut sheikkeristä kentällä Suomessa ja sitten oli vaihto Köpiksessä, jossa ennen lentokoneeseen menemistä illalla juotiin samasta sheikkeristä vielä raakoja kananmunia! Tuota en voi suositella ellei pääse sheikkeriä huuhtelemaan välissä, oli meinaan sen verran eksoottinen kokemus. Pakko ne oli kuitenkin juoda, kun vieressä oli sen verran yleisöä ihmettelemässä miten pystyin siihen! 😀

Miten sinä kuljetat lisäravinteita mukanasi?

18 thoughts on “Lisäravinteet helposti mukaan matkalle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.