Elokuussa kondikseen

Posted on Posted in Duunit, Motivaatio, Punttimimmi, Terveys, Treeni, Yleinen

Espanjassa huomasin, etten ole ihan siinä kondiksessa kun mitä olen itselleni uskotellut, joten sen jälkeen olen himmaillut treenirintamalla. Nyt heinäkuussa minulla on osittain lomaa, jonka ajattelin ottaa aika lungisti, teen asioita mitä lomalla haluan tehdä ja sitten elokuun ensimmäisestä päivästä olisi taas aika painaa. Meinasin kirjoittaa että painaa sata lasissa, mutta tästä on vielä pitkä matka siihen että voi oikeasti treenata täysillä.

Elokuun ensimmäinen päivä tuntuu siitä hyvältä, että palaan silloin duuniin. Olen töissä salilla, joten parempi että lomalla yritän olla sieltä poissa, niin on sitten levänneempi olo palata hommiin.

imageMuutama viikko sitten

Talvella kirjoitin että tämä voisi olla realistinen tavoite kesäksi ja nyt kirjoitan että voisi olla realtistinen tavoite jouluksi: olla kunnossa ja treenata kunnolla. Vaikka uhoaminen olisi kuinka kivaa, niin sitä on ihan turha tehdä kun tässä pitää kropan ehdoilla mennä. Sillä että mihin mulla mielenlujuus riittäisi, tai ei riitä, ei ole väliä, koska tällä hetkellä kroppa brakaa ensin. Olisi aika unelmaa, jos vaikka parin vuoden päästä olisi jo sellaisessa tilanteessa, ettei tarvitsisi samalla tavalla olla jaksamisen armoilla. Jaksaisi sen mitä päättää jaksaa.

Heh, tämä alkaa kuulostaa siltä että katsoisin motivational quotseja ja kirjoittaisin niistä tämän tekstin. Niitä katselin aika paljon kun aloitin punttitreenin, tässä yksi mun lemppari niiltä ajoilta:

image

Ja miten ironista sairastuessa, että ne kuvat jotka ennen motivoivat tuntuivatkin vain sarkastisilta ja vittuilevilta. ”Your mind will quit 100 times before your body ever does” (Vapaasti suomennettuna: pääsi antaa periksi 100 kertaa ennen kuin sun keho koskaan luovuttaa). No mutta jos pää kestää ne 100 kertaa ja sitten kroppa antaa periksi jossain kohtaa niin minkäs teet? 😀

image

Kuva alkuvuodesta 2014. Ihan näin pikkuiseksi ei sentään tarvitse ryhtyä! 😀 Katsotte ehkä kuvaa silleen että ”miten niin pikkuiseksi, olet paljon lihaksikkaampi kuin nyt”. Mutta siinä pääsemmekin fitness-illuusioon josta olen snäpissäkin puhunut. Tässä kuvassa olen melkein 20kg kevyeempi, enkä todellakaan näyttänyt lihaksikkaalta muuten kun tänä nimenomaisena päivänä, hyvässä valossa, kauhea vääntö ja pumppi päällä! 😀

image

Tästä kuvasta pystyy paremmin hahmoittamaan miten pikkuinen olin, mutta edelleen täytyy kyllä nostaa hattua itselleni, että miten hyvät kuvat olen saanut otettua! 😀 Kävin Akun kanssa treenaamassa Easyfitillä ja siellä oli parhaat valot mihin olen koskaan pukkarissa törmännyt!

Mun snäppijuttuja kannattaa muuten seurailla (sielläkin löytyy @Punttimimmi) jos kiinnostaa hölmöt jutut ja pyjamassa otetut videot. En pahemmin jaksa snäppäillä silloin kun teen jotain järkevää tai olen seurassa, joten mun päivitykset tapahtuu lähinnä sohvalta. Paikka missä muutenkin olen aina kun en ole töissä tai salilla! Siks ostin mukavan ja ison sohvan! 😀

Nyt menin vähän ohi aiheen, mutta tosiaan. Kaverit jos minua haluaa nähdä kannattaa soitella nyt heinäkuussa, koska elokuussa pyrin saamaan takaisin sen kurinalaisemman treenielämän mitä rakastan. Karu totuus kun on se, että heti kun siihen taas on mahdollisuus, treeni menee aina sosiaalisen kanssakäymisen edelle! 😀

One thought on “Elokuussa kondikseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.