Dieettihommii

Posted on Posted in Dieetti, Motivaatio, Punttimimmi, Punttimimmin keittiössä, Ruokavalio, Yleinen

Tänään on dieettipäivä numero 8, eli viikko dieettiä takana. Tosi kivuttomasti on mennyt, enkä kyllä tiedä miksi ei menisi… Kai nyt jokainen ihminen pystyy halutessaan viikon verran olla dieetillä! 😀

Eivaan, yleensä sanotaan että ensimmäinen viikko on pahin. Kestää jonkun aikaa saada asiat rullaamaan ja saattaa olla vieroitusoireita jos täysin pistää kaiken uusiksi. Ainoa paha kohta tällä viikolla on ollut ihan ensimmäinen päivä, kun nälkä ei lähtenyt millään. Tässä ei ole tarkoitus mitään nälkäkuuria vetää, joten laskin heti kalorit uusiksi seuraavaa päivää varten.

Tarkoitukseni oli lähteä liikkeelle 2600kcal, koska ajattelin että se on jo tosi paljon. Vertailuksi olin viime dieetillä 1700kalorilla. Yhden päivän tosiaan söin tuon määrän ja oli niin tajuton nälkä ettei mitään järkeä. Tuntui että vaikka söin niin nälkä vain kasvoi ja v***tus siinä ohella eikä se nyt ollut tässä tarkoitus.

imageimageimage

Nyt päivässä tulee n. 2900-3100kcal, mikä on tuntunut tosi hyvältä määrältä. Missään vaiheessa ei ole ähky vaan odotan kokoajan että pääsen syömään lisää, mutta ei ole järjetöntä nälkääkään. Tai on silloin, kun ruokailuvälit venyvät, mutta silloin nyt on yleensäkin nälkä!

imageimageimage

Kalorit vaihtelevat hieman päivittäin riippuen että mitä syön, mitä lihaa, mitä pähkinöitä, mitä hedelmiä jne. Ensimmäiset päivät otin kaiken vaa’an kautta että näkisin minkä verran pitäisi syödä, mutta nyt silmämääräisesti. Jos minulla on 400g kanaa ja se pitää jakaa kahteen, niin ihan turha mielestäni lähteä puntarin kanssa säätämään, koska se ei maailmaa kaada jos toisena ateriana syö 197g ja toisena 203g. Ainoa asia mitä tarkasti mittaan on riisi, koska rakastan riisiä ja voisin syödä sitä ihan loputtomasti.

imageSuuntaa antava annoskoko, mun nyrkki on aika iso! 😀

Otin ensimmäisenä päivänä mitat mittanauhalla ja nyt eilen uudestaan. Merkittävimpänä voisi mainita vatsan paksuimman kohdan, josta on viikossa lähtenyt 5cm. Vyötäröstä lähti 2cm ja reiteen+selkään tuli 1cm lisää. En ole käynyt vaa’alla, mutta veikkaisin että paino on tullut alas ainakin 2-3kg, kun turvotus on lähtenyt.

image

Naamastakin on kivasti lähtenyt nestettä! 😀

Että sellaista! Snapchatin puolelle laittelen vähän aktiivisemmin näitä ruokakuvia, sieltä löytyy Punttimimmi nimimerkin takaa jos kiinnostaa seurata. Nyt pitää mennä tiskaamaan, palataan!

4 thoughts on “Dieettihommii

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.