Lähde pyörällä, they said. It will be fun, they said…

Posted on Posted in Punttimimmi, Treeni, Yleinen

Vitsi, huomaa että mitä enemmän väliä mun blogikirjoituksilla on, sen vaikeampi on aloittaa. Mulla on tuossa valmiina kuvia sokeritonta mansikkarahkareseptiä varten ja vaikka kuinka paljon ruokakuvia. Voisin vaikka aloittaa kertomalla, että tätä dieettiä on nyt takana vähän reilu kaksi viikkoa. Hassua, miten tuntuu paljon pidemmältä, kun tuntuu niin rutiinilta.

Sunnuntaina lähdin käymään isoäidin ja äidin luona. Oli taas kunnon show yrittää päästä Sipooseen…….. En tiedä miksi se on välillä niin pirun vaikeaa? 😀

Kesällä kun yritin päästä Sipooseen mökille pyörällä siihen meni lähemmäs kolme tuntia, kun tottelin google mapsia ja olin pakannut PIKKASEN liika mun uuteen 90L reppuun. Kilsoja piti silloin olla 22, mutta lopputulos oli 28km, koska pyörin sellaiset 6km ylimääräistä edestakaisin Vuosaaressa. Navigaattoria seuraamalla päädyin mm. vanhalle kaatopaikalle, alueelle missä luki että oli räjähdysvaara ja yhdessä vaiheessa poljin ihan pientä metsäpolkua. Samassa liikenneympyrässä kun olin kolmatta kertaa päätin että alan vaan kyselemään ihmisiltä, kun google mapsilla selkeesti ei ollut aikomusta ohjata mut Sipooseen.

imageimage

Sitten vihdoinkin pääsin pois Vuosaaresta ja matka kohti mökkiä sen repun kanssa pääsi kunnolla alkamaan. Kun oli 9km jäljellä pidin taukoa ja soitin äidille kertoakseni miten tämä nyt omasta mielestä menee. Kerroin sitten että mitä mulla oli mukana ja äiti käski heti heittää osan mäkeen ja ihmetteli mitä oikein ajattelin pakatessa. En suostunut, kun olin jo tsempannut niiden kanssa näin pitkälle. Silloinhan se olisi ollut turhaa! 😀

Mutta siis, reppu oli täynnä, siellä oli mm. perunoita, porkkanoita, tonnikalapurkkeja, juomapulloja, kahvia, maitoa, riisikakkuja, kurkkua, omenoita, maissia, ruisleipää, kananmunia, pähkinöitä, 3 purkkia hyttysmyrkkyä, kumisaappaat, lakanat, pyyhe, pesuaineita, vaatteita, kengät. Ja omasta mielestäni olin vielä pakannut kevyeesti, niin ihmettelin miksi en ensin ollut saada laukkua ylös lattialta… 😀

image

Paluumatka kesti sitten muistaakseni 1h18min kun tiesin minne pyöräillä ja laukku oli pikkasen kevyeempi 😀

Ja palatakseni sunnuntaihin, tosin ihan yhtä eeppiseltä se ei tuntunut. Kello oli 15:12 kun katsoin milloin seuraava juna+bussiyhdistelmä menisi Sipooseen, sää oli sen verran epävakaa etten halunnut lähteä pyörällä. Seuraava juna lähtisi 15:42 ja reittiopas ehdotti että hyppäisin ratikkaan joka lähtisi 15:30. Sillä pitäisi just ehtiä. Äkkiä suihkuun ja kamat kasaan, taas iso reppu selässä ja pysäkille. No, minuuttia ennen kun sporan piti tulla, taulussa lukee 12 minuuttia. Ajattelin että siinä on jokin virhe, mutta ei. Se siitä junasta sitten. Otti päähän ihan sika paljon, kun tiesin että isoäiti odottaa ja seuraava juna+bussi yhdistelmä lähtisi vasta tunnin päästä.

No, katsoin että 16:19 lähtee juna ja ajattelin että menen sitten pyörällä Keravalta Sipooseen. Kun tulin asemalle tajusin että olin katsonut väärin, juna lähtisi 16:12. Ei mitään, mahdollisimman kovaa vauhtia laiturille ja juuri kun ojennun painamaan ovenavausnappia, juna lähti…… Omaa syytä kun en katsonut tarkemmin. Seuraava ”maitojuna” lähti onneksi muutaman minuutin päästä, eli juna joka pysähtyy joka ikisellä asemalla ja kestää ikuisuuden. Siihen sitten.

image

Sen jälkeen matka meni kyllä hyvin, pyöräilin täysiä koska en halunnut jäädä myrskyn silmään kun pilvet näytti niin uhkaavilta. Ja lopultahan olin perillä samaan aikaan mitä olisin ollut jos suosiolla olisin vain alunpitäen odottanut sitä myöhempää junaa+bussiyhdistelmää… 😀 11km pyörällä ja aika oli 33min, keskivauhti 18,9km/h. En tiedä onko hyvä vai huono, mutta se oIi niin nopeaa kun pääsin! 😀

Tällaista tällä kertaa. Näitä ja muita kommelluksia on päässyt seuraamaan snapchatin puolella, sielläkin nimellä @Punttimimmi.

5 thoughts on “Lähde pyörällä, they said. It will be fun, they said…

  1. Pitkään luin sun blogia Fitfashionin kautta, mutta sitten kun sivu vaihtui, tipuin mä matkasta pois. Nyt kuitenkin ”löysin” takaisin blogiisi! Hetken aikaa menee, että pääsen taas kärryille mutta hetken jo luin blogikirjoituksiasi taaksepäin. Kivaa alkavaa syksyä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.