Kuukausi dieettiä takana

Posted on Posted in Dieetti, Kamppailulajit, Kilpirauhasen vajaatoiminta, Motivaatio, Puntti, Punttimimmi, Punttimimmin keittiössä, Ruokavalio, Terveys, Treeni, Yleinen

Tässä alkaa olemaan aika lailla päivälleen kuukausi dieettiä takana. Treenaamaan lasken äkkiseltään että olen päässyt nyt kunnolla kolme viikkoa. En edes tiedä miksi laksen esim. kolme enkä neljä, että enkö tosiaan treenannut elokuun ensimmäisellä viikolla? En jaksa kalenterista tarkistaa, joten riskillä että hieman huijaan sanotaan kolme viikkoa! 😀

Fiilis on ihan eri, jaksaminen ollut paljon parempaa jne. Mikä tietty on ihan sanomattakin selvää, että kun alkaa syömään säännöllisesti ja järkevästi ja jättää hötöt pois niin vointi paranee. Silti mua ärsyttää puhua siitä, koska ärsyttää sellainen hieman tuomitseva äänensävy keskustelukumppanin äänessä kun kommentoi asiaa ja että olisin voinut voida paremmin aiemmin jos olisin tehnyt tätä aiemmin.

imageimage

En olisi. Minusta ei yksinkertaisesti aiemmin olisi ollut tähän. Tiedän että terveellä ihmisellä on vaikea ymmärtää näitä asioita, mutta kohtalotovereille varmasti aukeaa. Kun oikeasti on niin loppu, että ruuanlaittaminenkin tuntuu ylitsepääsemättömältä haasteelta. Kun ei vain jaksa, ei kykene, eikä kyse ole siitä että on laiska eikä halua. Ei vain pysty. Eli siinä samalla vastaus, miksi olen syönyt kaupan valmisruokia. Koska jotain on pakko syödä, mutta ei riittänyt voimat selvitä arjesta ja vielä tehdä ruokaa. Koska sitähän tämä paska on niin pitkään ollut. Pelkää päivästä toiseen selviämistä.

Kävin eilen verikokeissa ja arvot ovat nyt paremmat kuin mitä ovat vuosiin olleet ja kerrankin olokin on arvojen mukainen. En kyllä yhtään uskalla tässä tuuletella että olisin kunnossa, mutta todellakin aion nyt nauttia tästä niin kauan kun kestää. Ensi viikolla on taas tutkimuksia, niin katsotaan selviääkö niistä mitään.

image

Ja näin, sain mun ”päivitänpäs treenikuulumisia” postauksen kertomaan ruokavalion kautta sairastelusta… 😀 Selkeesti jokin mun erikoistaito, että kun alan kirjoittamaan alan heijastamaan näitä asioita, vaikka tarkoitus olisi kirjoittaa jostain ihan muusta.

Ruokajutuista vielä sen verran, että päivässä syön tosiaan sen 2800-3100kcal enkä ole koskaan elämässäni syönyt näin paljon kunnon ruokaa. Olen aiemmin jotenkin jäänyt kiinni siihen, että kun syö terveellisesti pitää syödä vähän, eikä se tietty pitkään kestä kun joka päivä on taistelua mielitekoja vastaan nälkäisenä. Nyt syön itseni täyteen joka aterialla ja ruokaa on sen verran että jaksaa tehdä asioita.

Treenit olen nyt pitänyt fiilispohjaisina siinä mielessä, etten suunnittele etukäteen tekeväni tällä viikolla 67 treeniä, vaan treenaan sen mukaan mitä jaksan ja kroppa on palautunut. Viime viikolle tuli yksi punttitreeni ja neljä sambotreeniä. Tuntui tosi hyvältä ja olen ylpeä mun kropasta että kesti sen treenimäärän. Sen päälle vielä yksi urheiluhieronta mun luottohierojalla HC-Hieronnan Tonilla Mayors Gymilla.

imageimage

Pahoittelut että tästä tekstistä tuli vähän sekava, kun kirjoitin sitä vain ajatusvirtana sen kummemmin suunnittelematta! 😀

9 thoughts on “Kuukausi dieettiä takana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.