Kun kesä menee hiuksia vihaten

Posted on Posted in Mielipiteet, Motivaatio, Muoti, Yleinen

Jos oot epävarma sun bikinikropasta voin antaa yhden ilmaisen vinkin: pilaa sun tukka juuri ennen kesää, etkä enää näe mitään muhkuroita sun kehossa… 😀

Vähän kärjistettyä, mutta tuo on aikalailla ollut mun fiilis tämän kesän. Miten yhtä tukkaa voikaan vihata niin paljon?

tukka9

Kuvissa nyt saa vaikka millaisen illuusion luotua, joten ymmärrän jos reaktio tätä nyt lukiessa on että ”ihan kivahan se on, mitä toi nyt taas valittaa?”. Mutta niistä jotka on livenä kehunut tukkaa olen todennut että joko on kovin kova miellyttämisen halu tai sitten vaan huono maku… 😀 Koska omaan silmään mun tukka on näyttänyt kivalta ehkä kahdesti tänä kesänä.

tukka8Todellisuus niiltä harvoilta kerroilta kun olen kulkenut jossain tukka auki

Tätä tukkaa on niin jumalattoman paljon, että vaikka kuinka olen yrittänyt sitä laittaa, niin joulukuusiefekti on ollut taattu. Siispä olen koko kesän ollut 95% ajasta tukka tiukasti ponnarilla.

Kesän puolessa välissä äiti laittoi mulle tummempaa väriä, joka heti tuntui paljon enemmän omalta ja leikattiin lisää, että saatiin tästä vähän ohuempi. Vaikka tukka oli nyt jo huomattavaati parempi, se ei siltikään ollut sitä mitä toivoisin niin päätin vain tyytyä kohtalooni ja pitää tukka kiinni kunnes se kasvaa taas pitkäksi.

Loppukesästä aloin miettimään että jos kuitenkin uskaltautuisin kampaajalle ja päätin ottaa yhteyttä Umppuun. Olen seurannut Umpun blogia vuosia ja ihaillut hänen tekemää työtä kampaajana, joten siinä mielessä valinta oli helppo. En alunperin mennyt hänen kampaamoon Prime Beautyyn leikkaamaan tukkaa ihan vain sen takia, että se on Tampereella ja asun Helsingissä.

tukka4tukka6

Näissä kuvissa olen tukkaa laittanut varmaan tunnin, suoristanut ja lätrännyt öljyillä että siitä saisi siedettävän. Ihan kammottavan paksuhan se silti oli.

Laitoin tosiaan Umpulle viestiä, että pystyisiköhän hän pelastamaan mun tukan ja varasin ajan Prime Beautyyn. Jännitti ihan törkeän paljon lähteä kampaajalle viime kevään farssin jälkeen. Päätin kuitenkin että tähän hommaan on nyt pakko luottaa, muuten mun kannattaa vaan jäädä tukkani kanssa himaan.

image

Sehän oli selvää, ettei tässä pystynyt mitään ihmettä tekemään, toisista kohdista kun tukka on aika lyhyt. Nyt sitä kuitenkin tasoitettiin ja ohennettiin taas paljon, mikä jo se teki suuren muutoksen. Harvaa asiaa vihaan nimittäin niin paljon, kuin sitä kun tukka on joulukuusen mallinen. Oli puhetta, että kunhan tämä tästä vielä vähän kasvaa, niin sitä pystyy leikkaamaan kunnolla muotoon, tämä kun oli lähinnä ”pelastusoperaatio” 😀

tukka1tukka2Ennen ja jälkeen.

tukka3
Sain kokeiluun Kardashian Beautyn Black Seed kuivaöljyn sekä Curl-Defining Cream Gelin.

image

Vitsi miten kivaa kaiken tämän säätämisen jälkeen lähteä kampaamosta tyytyväisenä! Siinä kohtaa ei paljon painanut Helsinki-Tampere-Helsinki reissaaminen. Eikä tarvitse montaa kertaa miettiä, että lähdenkö sinne jatkossa! 😀

Elloksella tervetuliaistarjous! 50% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut! Koodilla: 345418, ostoksille pääset tästä! Edut koskevat vain uutta asiakasta ja uutta tilausta Elloksen valikoimasta.

Jos olet jo Elloksen asiakas, saat -30% tilauksesi kammeimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut! Koodilla: 345403, ostoksille pääset tästä!

Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa 30.9.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20). Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

9 thoughts on “Kun kesä menee hiuksia vihaten

  1. Wow, huikee ero hiusten välillä! Se on tosiaan ihan tyhmää kun omat hiukset on itselle se todella tärkeä kohta ulkonäössä, muille kun hiukset saattaa näyttäytyä ihan ok-perus-tukkana ja itselle kauheana harakanpesänä. Näin kuvien välityksellä ja ulkopuolisena; ei ne sun hiukset mitkään karseat olleet ennen muodonmuutostakaan, mutta nykyisin ne on kyllä ihan älyttömän kivat! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.