Juontohommia ja kuulumisia omien kisojen jälkeen

Posted on Posted in Kisat, Motivaatio, Muoti, Puntti, Punttimimmi, Tapahtumat, Terveys, Treeni, Yleinen

Kisojen jälkeen se sitten iski, tosi tosi kova väsymys. Odotin kovasti että pääsisin taas treenaamaan ja kehittymään, mutta aika hiljaista on nyt ollut treenirintamalla. Sitkeästi selviydyn ensin Porin kisoihin ilman flunssaa ja sitten vielä seuraavana viikonloppuna Savonlinnaan kuuluttamaan kisoja.

imageimageEssin kanssa syömässä kerta Savonlinnassa olin 🙂

Savonlinnassa oli 15.10 RB Gymillä pienet mutta todella kovatasoiset varustevoimanostokilpailut. Kisojen järjestäjä Kalle Räsänen teki kaikkien aikojen kovimman varusteyhteistuloksen sarjaan -82,5kg, nimittäin 1100kg. Ei voi kun nostaa hattua, ihan jäätävän kova!

imageFanikuva Kallen kanssa

juonto1 juonto2 juonto3Juhan kanssa toimitsijapöydässä.

Kuin kello kaulassa flunssan oireet alkoi sitten sunnuntai aamuna tulemaan ja alkoi tosi ärsyttävä tila, jota olen kutsunut orastavaksi flunssaksi. On kokoajan sellainen olo mitä on juuri ennen kun hc flunssa iskee päälle. Ärsyttävää, mielummin olisi pari päivää kunnolla flunssassa ja sitten taas terve. Viime viikonloppuna nousi sitten vihdoinkin lämpö ja sen jälkeen olo on lähtenyt paranemaan päin.

Keskiviikkona kävin tekemässä ensimmäisen vetotreenin kisojen jälkeen. Huomasi ettei ole kyllä ihan kondiksessa vielä, mutta hauskaa päästä taas jumppaamaan. Naaman värikin oli juuri sellainen sopiva salitreenille, pinkin ja purppuran välimaastoa… 😀 Oli ainakin onnistunut asukokonaisuus, kun naama, huppari ja housut oli kaikki samanväriset.

imageHuppari täältä*, housut täältä*.

Tämä blogi on nyt ollut aika hiljaisella useammastakin syystä, mutta päällimmäisenä kun ei ole oikein ollut mitään mistä kiinnostaisi kirjoittaa. Nyt alkaa pikkuhiljaa kiinnostus kirjoittamiseen taas löytymään, en ihan vielä uskalla mennä lupaamaan että kirjoitustahti tihenee, mutta olen alkanut jo pohtimaan miten uudistaisin tätä hommaa. Vielä pitäisi suunnitella uusi ulkoasu, kun tuota pitkää tukkaakaan ei ole puoliseen vuoteen ollut.

8 thoughts on “Juontohommia ja kuulumisia omien kisojen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.