Blogiähky

Posted on Posted in Kilpirauhasen vajaatoiminta, Mielipiteet, Punttimimmi, Terveys, Treeni, Yleinen

Joku tuntematon: ”Moi, mitä kuuluu?”
Minä: ”Eipä mitään kummallista, mitäs sulle?” *koitan miettiä että pitäisikö meidän tuntea jostain*
Tuntematon: ”Eiku tarkoitin, että miten sä oikeasti voit? Tiedän että sulla on vaikeeta.”

Tällaisilla keskustelunavauksilla ollaan varmaan joko uteliaita tai huolestuneita, mutta minusta ne on ihan hemmetin vaivaannuttavia. Matkalla kotiin, työpaikalla, salilla, kahvilassa tai kaupassa saada kysymyksiä itselle vaikeista asioista ihmiseltä jota ei tunne eikä välttämättä ole koskaan aiemmin tavannut. Mitä siihen pitäisi vastata? 😃

Blogiin olen kirjoittanut paljon ja avoimesti kirjoittanut sairaudestani ja se oli minulle tietynlainen henkireikä silloin. Mutta en näistä asioista avautunut sen takia että pääsisin niistä keskustelemaan, vaan koska se oli minun tapani saada omista ajatuksista selkoa ja huomasin että moni samojen asioiden kanssa kamppaileva sai siitä vertaistukea. Voin rehellisesti kertoa, että jos jotain vihaan niin se on mun sairaudesta keskustelemista. Juttelen siitä lääkärin kanssa ja siihen loppuu mun kiinnostus ääneen puhua asiasta. Jotenkin täytyi kuitenkin tunteita purkaa ja siihen kirjoittaminen on ollut hyvä juttu.

En tiedä onko kyseessä jonkinlainen ”aikuistuminen” vai ihan vain kiinnostuksen kohteiden muuttuminen. Olen neljä vuotta blogiin jakanut avoimesti treenini, syömiseni, sairasteluni, tapahtumat ja fiilikseni teille kaikille jotka olette kiinnostuneet, mutta nyt huomaan että minulle on tullut siihen ähky. Ei enää kiinnosta jakaa mun elämää kaikkien kiinnostuneiden kanssa. Haluan yksityisyyttä.

En nyt kirjoita tätä jotta voisin kertoa hautaavani blogin. Haluan vain avata näitä tuntemuksia, jos joku on miettinyt että miksi en päivitä blogia niin usein tai miksi instagramiin tulee uusia kuvia yhä harvemmin. En enää koe tarvetta jakaa mun juttuja muille, sillä ei enää ole väliä mulle että kuinka moni tätä tekstiä lukee tai kuinka moni tykkää jostain kuvasta. En saa siitä enää oikein mitään irti.

Ehkä aktiivisesti bloggaaminen ja henkilökohtaisten asioiden jakaminen somessa oli mulle vain tietty elämänvaihe, sillä olenhan mä sitä tosiaan päivittäin kirjoittanut 18-22 ikävuosien välillä. Paljon olen muuttunut tämän aikana, kuten kuuluukin. Jo ihan fyysinen olemus on muuttunut, nämä kuvat 2012 ja 2013:

imageimageimage

Alkuun sitä ei edes osannut ajatella, että kukaan omien kavereiden lisäksi lukisi blogia. Vaikka tuhannet klikkaukset osoittivat sitä (niin monta kaveria mulla ei sentään ole), niin ei sitä silti osannut hahmoittaa. Muistan edelleen miten siistiltä tuntui kun oltiin kavereiden kanssa yökerhossa ja yksi mimmi tuli kertomaan että lukee mun blogia. Siis mitä, mun blogia oikeasti luetaan? 😀

Kiinnostuksen kohteet kuitenkin muuttuvat ja kehittyvät, elämäntilanteet muuttuvat. Enää en halua pitää tosi suosittua blogia, mikä pitkään oli se mihin pyrin ja pääsin omaan tavoitteeseeni. Tosi suosittu on suhteellinen käsite, mutta tarkoitan että blogini oli sen verran suosittu kuin mitä olin toivonut että siitä joskus tulisi. Silloin kun pääsin tähän tavoitteeseen tajusin, etten halua sitä.

Koodilla: 345733 40% alennusta kalleimmasta tuotteesta + 2 Iittalan kivituikkua kaupan päälle* kun tilaat väh. 50 eurolla. Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 20.12.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Kivi-lyhtyetu koskee vähintään 50 euron tilausta. Vain 1 Kivi-lyhtysetti kaupan päälle/asiakas. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

9 thoughts on “Blogiähky

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.