Missä on herkkuhimo?

Posted on Posted in Dieetti, Kisat, Mielipiteet, Motivaatio, Puntti, Punttimimmi, Ruokavalio, Tapahtumat, Treeni, Yleinen

Snapchatissa minua seuraavat ovat saattaneet huomata, että painonvedon aikana minun teki mieli vaikka mitä. Jouluherkut on ihan mun ykkösherkkuja ja jos en pysäyttäisi itseni ostaisin niitä joka päivä himaan ison satsin. Esimerkiksi Budapest ja vihreät kuulat, siis nam. Tai näin ainakin luulin ajatelleeni.

imageParhautta!

Kisojen jälkeen ajattelin että ”luvan kanssa” herkuttelen muutaman päivän, että se on ihan ansaittua dieettaamisen ja painonvedon jälkeen. Kokoajan tiesin, että kisojen jälkeisenä maanantaina töiden jälkeen voin sitten syödä vaikka kaikkea mitä on tehnyt mieli. No, kuinkas kävikään?

Punnituksen jälkeen ei tehnyt mieli herkkuja, kisojen jälkeen ei tehnyt mieli herkkuja, maanantaina hotelliaamipalalla ei tehnyt mieli herkkuja, eikä varsinkaan sitten maanantai-iltana vaikka ostin kotiin ne herkut mistä olin haaveillut. Pari pientä bebe-leivosta söin vaikka eivät mitään ilotulitusta saaneet aikaiseksi. Ihan hyvää tietysti (koska ovat parhautta), mutta tekikö mieli syödä niitä? Ei.

Tosi outoa, en mä koskaan ole tällainen 😀 Olen nimenomaan se joka söisi herkkuja joka päivä jos vaan sallisin sen itselleni. Nyt mun sen sijaan tekee vaan mieli jatkaa hyväksi havaitulla ruokavaliolla eikä edes herkutella pari päivää kuten olin suunnitellut. Tänään heräsin itseasiassa aikaisemmin jotta ehtisin tehdä itse ruokaa eikä tarvitsisi käydä ulkona syömässä. Ihan sen takia että haluan syödä omatekemää ruokaa kun taas saa syödä nälän pois.

Ehkä toisaalta jos oma suoritus olisi kisoissa mennyt nappiin tekisi mieli jollain tavalla juhlia. Nyt haluan vaan tehdä kaiken entistä paremmin ensi vuoden kisoihin. Ja siihen nyt ihan luonnollisesti kuuluu se, ettei mussuta herkkuja turhaan, kun sellainen ei vie yhtään lähemmäksi tavoitteita.

image

Tällaisia ajatuksia tänään. Kirjoitan kisoista ja painonvedosta lisää sitten kun pettymys omaan suoritukseen on sillä tasolla että osaan kertoa siitä muuta kuin että pipariksi meni.

7 thoughts on “Missä on herkkuhimo?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.