Kiitos 2016

Posted on Posted in Kisat, Punttimimmi, Ruokavalio, Tapahtumat, Treeni, Yleinen

imageimage

Vuosi 2016 alkoi perinteikkäästi minun synttärijuhlilla, ihanien ystävien ympäröimänä. Vaikka ei pyöreitä vuosia täytäkään, minusta on ihanaa kutsua ystävät kylään ja nähdä pitkästä aikaa kun kaikkia ei arkena kovin usein näe.

imageimage

Kirjoitin avoimesti painostani ja suhtautumisestani siihen ja tekstistä kirjoitettiin mm. Ilta-Sanomissa. Aamupaino 93kg -tekstin pääset lukemaan tästä.

imageimage

Tammikuun lopussa lähdin Savonlinnaan juontamaan Record Breakers -voimanostokisoja. Hitsi kun näissä tapahtumissa harvemmin ehtii mitään kuvia ottamaan, niin tämän tiimoilta jäi ilmeisesti vain pari selfietä käteen.

imageimage

Alkuvuodesta mun terveys ei vielä kestänyt kovia treenejä, niin liikuin kävelylenkkien muodossa. Töölönlahtea tuli mm. kierrettyä ihan muutama kerta ja monesti tuli otettua kuvia kivannnäköisistä maisemista.

imageIMG_2762IMG_2938IMG_2677IMG_2817image

Olimme äidin kanssa muutaman päivän Unkarin pääkaupungissa, Budapestissä. Lue matkapostaus tästä.

imageimage

Pääsin käyttämään loppuunkulutettua lausetta ”puin päälleni muuta kuin treenivaatteet” kun lähdin mukaan Hokutoryu ju-jutsun kevätleirin illanviettoon Apolloon. Kuvassa salin mimmien kanssa.

cropped-header20161.jpg

Lopetin bloggaamisen blogiportaali Fitfashionissa yli kahden vuoden jälkeen ja siirryin bloggaamaan omalle saitille. Blogin nimikin lyheni huomattavasti kun tämän jälkeen siitä tuli pelkkä Punttimimmi.fi.

kuva (6)

Uusille blogisivuille Pasi Murto otti kuvat ja kuvausten aikana teinkin sattumoisin uuden maastavetoennätyksen – 140kg. Vanha ennätykseni oli 130kg jonka tein salikisoissa syyskuussa.

kuva 2 (1)

Juonsin voimanoston SM-kisoja Helsingissä (WPC-liitto) ja pääsin kuvaan Venäjän ”barbie-voimanostajana” tunnettuna Julia Vinsin kanssa. Huomatkaa taas runsas kuvasato, tämä taitaa olla ainoa kuva näistä kisoista… 🙂

kuva 2 (3)kuvv

Aloin hitaasti mutta varmasti saamaan treenaamisen taas viikottaiseksi tapahtumaksi. Näistä kuvista ei taida jäädä kenellekään epäselväksi, että kuinka iloinen olin tästä! 😀

kuva 1 (4)imageimage

Tein yhteistyötä Suomen Fysiovalmentajien Juhan kanssa ja katsottiin mm. selkäni asentovirhettä parempaan kuntoon.

imageimageimage

Eva lähti kanssani Indiedays Blog Awardseihin, jossa mm. pääsimme yhteiskuvaan kummankin seuraaman ruotsalaisen bloggaajan Kissien kanssa. Sain btw. veljeltäni Kissien uuden kirjan joululahjaksi, mutta en ole sitä vielä ehtinyt lukemaan.

imagekuva 3 (6)

Opiskelin venäjää kesäyliopistolla. Tässä hieno tarinani kaljasta! 😀

imageimageimage

Pääsin välillä kamppailutreeneihin ja kävin NFC Fight Nightissa.

imageimageimage

Tein virheen mitä tulisin koko loppuvuoden katumaan – leikkasin pitkän tukkani pois. Lue koko tukkatarina tästä.

imageimageimageimageimageimageimageimage

Pakkasin laukkuni ja lähdin viikoksi Espanjan Aurinkorannikolle Emilian ja Santerin luo. Kävin muutaman kerran treenaamassa Lilius & Barnatt -salilla, jossa suosittelen ehdottomasti vierailevan jos sielläpäin liikutte. Espanjan kesän lämpö kuitenkin yllätti turistin, eikä minusta ollut treenaamaan siinä määrissä kuin mitä olin suunnitellut. Ihana ja rentouttava loma se oli kuitenkin hyvässä seurassa.

imageimageimage

Juhannus meni rennoissa merkeissä kalareissulla Vuokalanjärvellä. Yhtäkään kalaa en kuitenkaan saanut kiinni… 😀

imageVietettiin hauska päivä lintsillä.

imageimage

Aloin veljieni innoittamana pelaamaan Pokemon go:ta ja kävelyni sai yhtäkkiä tarkoituksen.

imageimageimage

Elokuun ensimmäisestä päivästä päätin ottaa itseni niskasta kiinni ja alkaa panostamaan laadukkaampaan syömiseen.

imageimageimage

Jumppasin sen mitä kroppa antoi myötä ja otin tavoitteeksi osallistua ensimmäisiin virallisiin voimaskaboihin lokakuussa.


tukka1tukka2imageimage

Kävin Tampereella Prime Beauty -kampaamossa Umpun käsittelyssä ja painajainen nimeltä mun tukka päättyi viimeinkin.

imageimageimage

Joka syksyn odotetuin ilta – Hannan synttärit!

imageimageimage

Odotettu kisaviikonloppu koitti ja lähdettiin Colinin kanssa Poriin! Kisat oli kansalliset voimanostokisat, Power Team Open. Tein FPO-liiton Suomenennätyksen maastavedossa 162,5kg, sarjassa -23v +90kg. Ikimuistoinen viikonloppu, meillä oli niin hauskaa! Lue kisaraportti tästä.

imageimageimage

Juonsin kansalliset voimanostokilpailut Savonlinnassa pari viikkoa omien kisojen jälkeen.

imageimage

Luotiin Evan kanssa uusi perinne – saunaillat!

imageimagepunttimimmi1

Kisojen jälkeen treenit kulki hyvin ja valmistauduin seuraaviin kisoihin, Tatu Avola Memorialiin Tampereella.

punttimimmi5punttimimmi6punttimimmi1parhaat2punttimimmi9

Vedin -5,4kg painoa kisoihin ja pääsin painoon, mutta en mitenkään ole tyytyväinen omaan kisasuoritukseen. Jäipähän hampaankoloon ensi vuodeksi parannettavaa… 😀 Lue kisaraportti tästä.

image

Vein joululahjoja Itiksen ja Hope ry:n keräykseen vähävaraisille lapsiperheille.

imageimage

Lähdettiin Ju-jutsuklubin mimmien kanssa Emilia Tuukkasen brassijujutsuseminaarille Lahteen.

imageimage

Vietin ihanan joulun perheen kanssa ja loppuvuoden olinkin flunssassa… 😀

Erityisen iloinen olen siitä, että pääsin kisaamaan. Ajattelin alkuvuodesta optimistisesti, että jos hyvä tsägä käy terveyden puolesta pääsen kisaamaan 2017 keväällä ensimmäistä kertaa. Näin sitä vain yllätyin kerrankin positiivisesti ja nyt onkin jo pari kisaa käytynä ja lipaston päällä pystit näistä muistuttamassa! 🙂

Nyt kun näitä juttuja katsoo, niin vitsi vuosi on kyllä pitkä aika, mun viime synttäreistä tuntuu olevan ikuisuus. Paljon kivoja juttuja mahtui tähän vuoteen, paljon hyviä muistoja. Kiitos kaikille teille, jotka olitte mukana! <3

39 thoughts on “Kiitos 2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.