Treenivaatteet salin ulkopuolella?

Posted on Posted in Muoti, Punttimimmi, Yhteistyöt, Yleinen

Yhteistyössä: Fitnesstukku

Mä olen nyt ollut vähän reilu pari vuotta salin toimistolla töissä ja luonnollista on, että salilla pidetään treenivaatteita. Sehän tarkoittaa sitä, että myös vaikka en olisi menossa treenaamaan, käytän joka päivä treenivaatteita.

Alkuun pidin vaihtovaatteet jos vaikka menin ostoksille ennen töitä ja vaihdoin sitten töihin tullessa. Mutta no, myönnettäköön että olen aika laiska tämän suhteen, joten ostoksillakin käyn nykyään niissä samoissa kledjuissa. Treenejä varten on tietty vaihtovaatteet, mutta en jaksa vaihtaa pois ”toimistotreenivaatteet” kotimatkalle, vain sen takia että ovat treenivaatteet eikä arkivaatteet 😀 Treenien jälkeen vaihtovaatteiksi en myöskään varaa mitkään farkut ellei ole joku tosi erikoinen poikkeustapaus, vaan kotimatkalle puhtaat treenivaatteet päälle.

Tämän seurauksena multa löytyy ihan ”muutamat” salivaatteet kaapista, kun ostan niitä myös ns. arkivaatteiksi. Toiset ovat pelkästään treeniin ja toiset pelkästään toimistolle. Ja myönnetään nyt ihan reilusti, että onhan se nyt 1000 kertaa mukavampaa pitää salipöksyt kuin esim. farkkuja, mulla kun vielä on ongelmana, että monesti normikaupoissa vaatteet ei oikein mahdu päälle, tai jos menee päälle niin ei istu.

kaappi1imageTreenivaatteille varatut kaapit 😀 

Koitin miettiä missä tilanteissa olen käyttänyt treeniin tarkoitettuja vaatteita ”väärin” ja missä taas en voisi kuvitella niitä käyttäväni. Paljon pidemmäksi tuli lista paikoista missä olen käynyt treenihousuissa 😀

Olen pitänyt treenihousuja mm:
– kaupassa
– ravintolassa
– yökerhossa
– lentokoneessa
– enköhän treffeilläkin.. Ainakaan en yhtään ihmettelisi! 😀

Ennen olen ajatellut että jumppapöksyissä nyt ei todellakaan mene ravintolaan, mutta jos salilta (töistä) menee suoraan syömään niin ne nyt sattuvat olemaan jalassa. Yökerhossa olin treenihousuissa koska naamiaiset, mutta silti! 😀

En kuitenkaan voisi kuvitella käyttäväni treenihousuja esim. häissä, ristijäisissä tai muissa juhlissa.

Sain Fitnesstukkuun blogin kautta lahjakortin ja valitsin nämä Better Bodiesin ihanuudet, joita olen kuolannut jo pitkään. Paitsi tietty salihousuiksi, valitsin ne nimenomaan sitä silmälläpitäen että ne eivät huuda ”olemme salihousut”, joten niitä pystyy käyttämään arjessakin korostamatta sitä että käy salilla. Niissä on myös korkea vyötärö ja kivat yksityiskohdat lahkeissa.

arki1 housut1Housut täältä ja paita täältä.

Missä sulla menee raja? Pidätkö treenihousuja vain, ainoastaan ja pelkästään treenatessa vai oletko sinäkin lipsunut siihen että treenihousuissa kuljetaan joka paikassa? 😀

Tänään (12.1) on viimeinen päivä kun mun alennuskoodi Fitnesstukkuun on voimassa! Koodilla NATALIAJAN17 saat 10€ alennuksen kun tilaat 50€ edestä. Koodia ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Kipin kapin ostoksille, klikkaa tästä!

12 thoughts on “Treenivaatteet salin ulkopuolella?

  1. Minulle treenivaatteet on ihanku normivaatteet 🙂 Tulee käytyä kaupassa yms arkena pidettyä. Ja oon ostanu treenivaatteitakin nimenomaan pitoa varten – kaikki minun kaapista löytyvät treenivaatteet ei ole salivaatteita 😉

  2. Paluuviite: adidas nmd r2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.