4 WEEKS OUT

Posted on Posted in Kisat, Puntti, Punttimimmi, Tapahtumat, Terveys, Treeni, Yleinen

Nyt on enää vähän reilu neljä viikkoa maastanoston SM-kisohin ja tässähän alkaa kohta jo jännittämään. Edelleen tosin toivon, ettei jännitys ole lähellekään sitä kamalaa megajännitystä mitä oli ennen ekoja kisoja. Hyi. Toisaalta joulukuun kisoissa kaikki keskittyminen meni painoon pääsemiseen, enkä ollenkaan ehtinyt jännittää itse kisoja. Sekään ei välttämättä ole hyvä juttu ettei jännitä ollenkaan.

image

Olen ollut nyt reilun viikon aika reippaassa flunssassa. Tietysti harmittaa kun on niin vähän aikaa kisoihin, mutta flunssia ja sairastumisia voi aina tulla, joten sen surkutteluun ei kannata laittaa liikaa energiaa. Parempi kuitenkin olla kipeä 5 viikkoa ennen kisoja kuin 2 viikkoa ennen kisoja. Nyt vaan toivon että ehtisin tulla terveeksi niin että saisin muutaman hyvän treenin vielä tehtyä ennen kisoja.

imageLisätietoja kisoista GoMetal.comista.

WPC SM-kisat ovat Juvalla 25-26.3 ja minun nostot 26.3. Lähdetään Colinin kanssa pelipaikoille jo perjantaina, meillä on blogiyhteistyönä hotellihuone Mikkelin Sokos Hotel Vaakunassa. Kiva kun ehditään olla pari yötä ennen kisoja paikalla, niin pääsee vähän tutustumaan lähialueisiin. En ole käynyt Mikkelissä kuin lapsena Visulahdessa ja Juvan läpi vain ajanut.

Jos ei aikaisemmin jännittänyt, niin nyt kun pitäisi painaa julkaise-nappia alkoi viimeistään jännittämään! 😀 Enää kuukausi kisoihin!!!

10 thoughts on “4 WEEKS OUT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.